Unikátny pohľad do súkromia Karla Gotta v dokumente Karel Špeciál
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 20.05.2022

Unikátny pohľad do súkromia zlatého slávika Karla Gotta v exkluzívnom dokumente Karel Špeciál – jedine na VOYO. Pripomeňte si maestra unikátnymi zábermi, ktoré ešte nikde neboli uverejnené. VOYO prináša exkluzívnu novinku režisérky Olgy Malířovej Špátovej.


Predplatitelia najobľúbenejšej slovenskej streamovacej služby VOYO si môžu ako prví pozrieť doteraz nezverejnené zábery zo súkromia speváka Karla Gotta. Dokumentárny film s názvom Karel Špeciál zachytáva milovaného speváka v chvíľkach strávených s jeho najbližšími, ale aj pri plnení pracovných aktivít. Snímku režisérky Olgy Malířovej Špátovej s názvom Karel Špeciál je možné vidieť exkluzívne na VOYO.

Dokument zachytáva Karla Gotta hneď v niekoľkých situáciách strávených v spoločnosti jeho spolupracovníkov a predovšetkým s manželkou Ivanou, dcérami Charlotte a Nelly, ale aj s jeho vnukmi. Filmová kamera režisérky Olgy Malířovej Špátovej je svedkom rodinných príprav na návštevu slávnostnej premiéry filmu Keď draka bolí hlava, v ktorom Karel Gott stvárnil svoju poslednú filmovú rolu.

Súčasťou dokumentu je tiež výber motívu pamätnej medaile vyrazenej pri príležitosti spevákových 80. narodenín, spoločné chvíle s dcérou Charlotte na hodine spevu či nahrávanie novej verzie piesne „Jdi za štěstím“ so Symfonickým orchestrom Českého rozhlasu. Film obsahuje aj unikátny rozhovor, ktorý Karel Gott vedie so svojim dlhoročným spolupracovníkom a autorom mnohých jeho hitov, Ladislavom Štaidlom.

„Karel Gott nás pri natáčaní filmu pustil blízko do svojho života. Bral prácu na filme veľmi vážne. Tvoril s nami s obrovskou energiou, aj keď už bol chorý. Venoval sa naplno každej scéne, do každej z nich vložil toľko nápadov a úsilia. Je mi preto veľkým potešením, že môže nových štrnásť sekvencií z Karlovho života uzrieť svetlo sveta. Verím, že v tejto ťažkej dobe môže Karlovo umenie a jeho veselá, láskavá povaha priniesť ľuďom novú radosť a nádej,“ hovorí o snímke režisérka Olga Malířová Špátová.

Exkluzívny dokument Karel Špeciál je už teraz dostupný v ponuke streamovacej platformy VOYO. TV upútavka: https://youtu.be/phw5dDvY1OM


Karel Špeciál

réžia: Olga Malířová Špátová
producent: Ivana Gottová
scenár: Olga Malířová Špátová
kamera: Olga Malířová Špátová
hudba: Karel Gott
hrajú: Karel Gott, Ivana Gottová a ďalší


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 19. 5. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29731/unikatny-pohlad-do-sukromia-karla-gotta-v-8239-dokumente-karel-special/