Show Jana Krause – 8. 6. 2022
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 05.06.2022

Kaskadér Petr Jákl starší, herec Saša Rašilov a moderátorka Lucie Černá (Šilhánová) se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 8. června ve 21.35 hod. na Primě.


Petr Jákl starší – kaskadér, judista a bodyguard, který vloni oslavil osmdesátku. Za jeho neuvěřitelnou psychickou i fyzickou výdrž může to, že se v životě neflákal. Byl profesionálním judistou, jedním z nejžádanějších kaskadérů světa a v neposlední řadě i osobním strážcem Václava Havla. „17. listopadu jsem byl jako trenér reprezentace s judisty v Jižní Koreji. Když to prasklo, snažili jsme se přiletět co nejdřív. Přišel jsem domů a brzy zvoní telefon, jestli bych se nemohl postarat o bezpečnost Havla a Dubčeka. Neváhal jsem ani minutu. S Havlem jsem se potom seznámil na záchodě, když si odskočil při jednom z nekonečných jednání Občanského fóra. Představil jsem se mu a slíbil, že udělám všechno pro to, aby se mu nic nestalo, a že se budu se svým bráchou a dalšími dvěma snažit nebýt nikde moc vidět. Většinou jsme s ním pak všude chodili s bráchou oba,“ vzpomíná na začátky střežení hlavy státu Petr s tím, že Václavu Havlovi řekl, že ho rád bude hlídat, ovšem beze zbraně, uchrání ho holýma rukama. Prezident prý odvětil, že by mu pistoli stejně nedovolil.


Saša Rašilov – pochází ze slavného hereckého rodu a nedávno se s rodinou nastěhoval do vily na Zbraslavi, kterou koupil už jeho dědeček (slavný prvorepublikový herec Saša Rašilov st.) a shodou náhod se nachází v Rašilovově ulici. „Děda si Zbraslav oblíbil a dům, který tu už stál, koupil na začátku třicátých let. Miloval zvířata a zahradu, dům přestavěl tak, aby v něm bylo hodně oken a světla. Choval i cvičeného housera. Kočky a psi měli z baráku průchoďák, chodili ven a dovnitř, jak se jim zlíbilo. Děda se prý vždycky vykulil v broďákách, ve kterých chytal ve staré Vltavě ryby. Já si ho osobně nepamatuju, protože umřel v pětapadesátém, ale můžu říkat, že se narodil v předminulém století – mého tátu měl v pětačtyřiceti a já se zase narodil, když mému otci bylo šestatřicet. Jako kluky nás táta vodil po Zbraslavi a ukazoval, kdo v jaké vile žil – tohle je Ottova vila, tady bydlel Vančura, tady Vejvoda, onde zase Hoffmeisterovi,“ vypráví Saša mladší, populární filmový a seriálový herec a dlouholetý člen činohry Národního divadla.


Lucie Černá (Šilhánová) – je žádanou moderátorkou, několik let vítala do nového dne spolu s Leošem Marešem a Patrikem Hezuckým posluchače Evropy 2. Dnes se věnuje hlavně populárnímu sportovnímu podcastu Dobojováno. Lucie sama byla závodní plavkyní. Dokonce v roce 1995 zaplavala olympijský limit na znakařské dvoustovce, ovšem na hry do Atlanty nakonec vyrazila sportovně zkušenější kolegyně. „Nebyla jsem jen talentovaná, ale hlavně vydřená. Trénovala jsem mnohem víc než ostatní, od druhého stupně základky většinou třikrát denně,“ vypráví Lucie. Pak však přišla krize ve výkonech i v osobním životě a Lucie na plavání na čas zanevřela. Naštěstí přišla nabídka z rádia. „Sedím na poradě, poslouchám šéfy, a najednou se z rádia ozve moje předpověď: Venku je vedro jak v pr***i, tak mě nes***e, neseďte doma na zadku a táhněte se koupat. Po tomhle jsem se zpotila mnohem víc než z toho vedra. Pokorně jsem se zvedla, odešla si sbalit věci, protože jsem si myslela, že mě vyhodí. Ale můj šéf mi naštěstí jen řekl, že si mám jít koupit větrák a příště nebýt sprostá.“


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 8. června ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.

Kraus je COOL – reprízy oblíbené show můžete sledovat také každé úterý ve 21.25 hod.na Prima COOL.


Filip Budák, Marketingový a PR konzultant, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 3. 6. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29760/show-jana-krause-8-6-2022/