Telly začne prodávat sportovní balíček i formou předplacené karty
Autor: Telly , e-mail: info@telly.cz Přidané: 07.06.2022

Televizní operátor Telly začne od června využívat nový prodejní kanál. Svůj sportovní balíček bude nabízet formou předplacené karty v prodejnách Žabka, na čerpacích stanicích Shell nebo v prodejnách s tiskem GECO.


Sportovní balíček Telly obsahuje celkem 19 sportovních stanic vysílajících v HD rozlišení. Sledovat jednotlivé pořady lze až na dvou zařízeních ve všech zemích Evropské unie; nechybí ani možnost zpětného přetáčení nebo přeskakování reklam. Cena 90denního sportovního balíčku činí 600 korun (6,67 Kč/den).

Předplacenou kartu je možné koupit v rámci celé České republiky v prodejnách Žabka, na čerpacích stanicích Shell nebo v prodejnách s tiskem GECO. Na účtence dostane zákazník spolu s kartou unikátní dvanáctimístný kód, kterým si po registraci na webu moje.telly.cz aktivuje svůj zakoupený balíček. Od té chvíle může začít využívat 90denní předplatné Telly.

V nabídce sportovního balíčku najde kanály Premier Sport 1 a 2 s přenosy UFC, Ligy mistrů UEFA, NFL, MLB či basketbalové Euroligy, dále kanály Nova Sport 1 – 4 s LaLigou, Bundesligou, Serií A, Ligue 1, NHL, NBA a MotoGP nebo kanály Eurosport 1 a 2 s tenisovými zápasy série Grand Slam, cyklistickými závody a řadou dalších sportů.

Zákazníci sportovního balíčku Telly nepřijdou ani o velmi očekávaný titulový zápas Jiřího Procházky v elitní soutěži UFC, který se koná letos 12. června.

„Předplacené karty Telly využíváme v naší nabídce poprvé. Jde o důležitý krok směrem k zákazníkům, kteří nemohou či nechtějí platit přes internet. Nyní budou mít možnost zakoupit si Telly i v sítích kamenných prodejen, přičemž počet prodejních míst plánujeme rozšiřovat,“ říká Jan Schöppel, šéf marketingu televize Telly.


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 HD a Premier Sport 2 HD a na stanici Nova Sport 3 HD a Nova Sport 4 HD. Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly, 6. 6. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29763/telly-zacne-prodavat-sportovni-balicek-i-formou-predplacene-karty/