Disney+ představuje programovou nabídku pro Českou republiku
Autor: Walt Disney Company , e-mail: info@disney.com Přidané: 07.06.2022
Streamovací služba Disney+ nabídne více jak 800 filmů, 900 seriálů a sbírku 130 exkluzivních titulů z původní tvorby. Předplatitelé budou mít k dispozici ty nejlepší příběhy z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a Star, pěkně na jednom místě.


Po spuštění služby 14. června budou mít předplatitelé přístup k seriálu Boba Fett: Zákon podsvětí a oběma řadám seriálu Mandalorian. Krom toho bude na Disney+ k dispozici i celá sága Skywalkerů – Star Wars Epizoda 1 až 9.

Fanoušci superhrdinů budou mít možnost streamovat přes 40 Marvel filmů, včetně snímku Shang-Chi a legenda o deseti prstenech, nominovaného na Oscara, a filmů Eternals, Avengers: Endgame či Captain Marvel. Na Disney+ najdou také přes 30 Marvel seriálů včetně Moon Knight, Loki a WandaVision.

Předplatitelé si mohou užít přes 300 titulů z produkce Disney a Pixar. Bude mezi nimi kompletní kolekce Příběh hraček, film Duše a na Oscara nominovaný snímek Luca. Od společnosti Walt Disney Animation Studios budou k dispozici Oscarem oceněné snímky Encanto či Cruella s Emmou Stone v hlavní roli.

Dokumenty National Geographic jako Záchrana a Free Solo od Oscary oceněných režisérů a producentů E. Chai Vasarhelyiho a Jimmyho China budou dostupné spolu s populárními seriály National Geographic jako například Svět očima Jeffa Goldbluma nebo Gordon Ramsay: Do neznáma.

Z produkce Star se mohou předplatitelé těšit na úspěšný komediální seriál Jen vraždy v budově, minisérii Pam a Tommy, The Kardashians nebo tajemný thriller Smrt na Nilu od hvězdného režiséra Kennetha Branagha, který ve filmu ztvárnil i hlavní roli slavného detektiva Hercula Poirota. Chybět nebudou Simpsonovi ani seriály Chirurgové, Záchranáři L. A. či Black-ish.

Díky bezkonkurenčnímu přístupu k Disney tvorbě budou mít uživatelé možnost streamovat své oblíbené klasické pohádky jako Popelka, Na vlásku, Princezna a žabák nebo Malá mořská víla spolu s nedávnými filmovými trháky jako Raya a drak nebo Mulan. Přístup budou mít také ke stovkám seriálů a speciálů z Disney Channel jako Kouzelná Beruška a Černý kocour nebo Phineas a Ferb.

Zájemci se mohou už teď předregistrovat a využít exkluzivní zaváděcí nabídky předplatného Disney+ v České republice za cenu 1 590 Kč. Tato zaváděcí nabídka platí pouze při předregistraci do půlnoci 13. června a nabízí 12 měsíců předplatného za cenu 8 (běžné ceny měsíčního předplatného). Běžná cena měsíčního předplatného při spuštění služby bude 199 Kč, ročního pak 1 990 Kč.

Uživatelé budou moci streamovat ve vysoké kvalitě až na čtyřech zařízeních zároveň, u vybraných titulů budou mít k dispozici rozlišení 4K, budou si moci nastavit až sedm různých profilů, včetně dětských, které umožní pouštět pouze obsah vhodný pro jejich věk.


O Disney+

Disney+ je streamovací služba společnosti The Walt Disney Company. Nabízí filmy a pořady z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars a National Geographic, ale také například veleúspěšné Simpsonovi a další. Ve vybraných zemích nabízí také produkci přidružené značky Star. Streamovací služba je součástí segmentu Disney Media & Entertainment Distribution. Služba nabízí stále rostoucí sbírku exkluzivních pořadů, včetně celovečerních filmů, dokumentů, hraných a animovaných seriálů či krátkých filmů. Díky dlouholeté historii společnosti Disney a její bohaté filmografii bude na Disney+ k dispozici jak filmová a televizní klasika, tak zbrusu nové filmy a pořady z dílny The Walt Disney Studios. Prostřednictvím Star nabídne Disney+ nejnovější obsah ze studií 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures a další. Pro více informací navštivte disneyplus.com.


Lenka Tungová, Publicity CZ & SK, The Walt Disney Company, 7. 6. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29764/disney-predstavuje-programovou-nabidku-pro-ceskou-republiku/