Titulovou bitvu Jiřího Procházky v UFC odvysílá O2 TV na Premier Sport 1
Autor: O2 TV Sport , e-mail: info@o2.cz Přidané: 09.06.2022
V noci ze soboty na neděli se uskuteční největší událost v historii českého MMA. Zápasník Jiří Procházka zabojuje v nejprestižnější organizaci světa UFC o titul polotěžké váhy s ostříleným šampionem Gloverem Teixeirou. Stanice Premier Sport 1 a Premier Sport 2, které diváci O2 TV najdou v tarifech O2 TV Stříbrná, O2 TV Zlatá i v O2 TV Sport Plus (299 Kč na 30 dní), nabídnou vedle přímého přenosu také hodinové studio.


V něm moderátor O2 TV Sport David Sobišek přivítá v roli hostů Karlose Vémolu, Michala Martínka nebo trenéra Andrého Reinderse. Fanoušci se mohou rovněž těšit na exkluzivní rozhovory s Jiřím Procházkou a Makhmudem Muradovem.


V neděli brzy nad ránem středoevropského času se bojovník Jiří Procházka představí na UFC 275 v Singapuru, kde dojde k dlouho očekávanému souboji s brazilským veteránem Gloverem Teixeirou. Ten vůbec poprvé obhajuje titul polotěžké divize. Český zápasník Jiří Procházka, který neprohrál již 12 zápasů v řadě, se v případě úspěchu nesmazatelně zapíše do historie UFC.

"Pro všechny fanoušky bojových sportů bude titulový zápas Jiřího Procházky naprostým vrcholem roku. Pro diváky jsme připravili speciální program, který začne již v pátek od 19:00 hodin na stanici Premier Sport 2, kdy odvysíláme exkluzivní rozhovor s Jiřím Procházkou. Pak naváže další interview moderátora Davida Sobiška s elitním UFC zápasníkem Makhmudem Muradovem, jenž patří do ambasadorského týmu O2 TV," uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Ze sobotního studia O2 TV Sport pak David Sobišek provede diváky doprovodným programem. "Připravujeme opravdu atraktivní obsah, který fanouškům přinese jak aktuální informace, tak analytické a expertní pohledy. V roli hostů se představí taková jména jako Karlos Vémola, Michal Martínek nebo trenér André Reinders. Studio bude mít premiéru od 20:00 hodin na stanici Premier Sport 2," prozradil moderátor David Sobišek.

Samotný přímý přenos hlavní karty UFC 275 odvysílá stanice Premier Sport 1 v neděli od 04:00 hodin. Titulový souboj Jiřího Procházky by měl přijít na řadu okolo 6. hodiny ranní. Celým galavečerem provede komentátorské duo Michal Petrgál a André Reinders.

Televize O2 TV dlouhodobě přináší to nejzajímavější z bojových sportů. Vedle prestižní UFC vysílá také MMA organizace I Am Fighter, Night Of Warriors, ONE Championship, BRAVE CF, Combate Global nebo HEXAGONE MMA.


Speciální program k titulovému zápasu Jiřího Procházky v UFC:

Premier Sport 2 Rozhovor s Jiřím Procházkou Pátek 10. června 19:00
Interview s českým bojovníkem MMA o přípravě na UFC 275

Premier Sport 2 Rozhovor s Makhmudem Muradovem Pátek 10. června 19:30
Interview s elitním UFC zápasníkem Makhmudem Muradovem

Premier Sport 2 Studio k UFC 275: Teixieria vs Procházka Sobota 11. června 20:00
Doprovodné studio UFC k historickému titulovému zápasu českého bojovníka

Premier Sport 1 Hlavní karta UFC 275: Teixieria vs Procházka Neděle 12. června 04:00
Přímý přenos hlavní karty UFC 275 s titulovou bitvou Jiřího Procházky



O O2 TV

Počet služeb některého z tarifů O2 TV (IPTV a OTT verze), která funguje na pevné lince od O2 i na internetovém připojení od jakéhokoliv poskytovatele, dosáhl k 31. prosinci 2021 celkem 603 tisíc včetně zákazníků, kteří využívají měsíční balíčky O2 TV Sport Pack online a O2 TV HBO a Sport Pack. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně.


David Solnař, Tiskový mluvčí O2 TV, O2 TV Sport, 8. 6. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29767/titulovou-bitvu-jiriho-prochazky-v-ufc-odvysila-o2-tv-na-premier-sport-1/