Zábavné léto s TV Nova! Na které seriály, pořady a filmy se můžete těšit?
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 11.06.2022
S TV Nova se nebudete nudit ani přes léto! V televizi si přijdou na své jak příznivci komediálních žánrů, tak i ti diváci, kteří rádi řeší společně s vyšetřovateli spletité případy opředené záhadami. Nejenom na Voyo bude mít premiéru mnoho zajímavých filmů. A zkrátka nepřijdou ani děti, protože si budou moct vybrat hned z několika nových pohádek!


K prázdninám neodmyslitelně patří zábava, proto se vrátí na obrazovky seriálové legendy jako Comeback nebo Hospoda. Od začátku července si budete moct také připomenout kulinářskou show Souboj na talíři. Diváci Nova Fun se mohou těšit také na zbrusu nový formát reality show Prague – Day & Night, který v Česku nemá obdoby. Startovat bude i animák pro dospělé s názvem Americký táta.

Pro seriálové fajnšmekry budou samozřejmě pokračovat sitcomy Teorie velkého třesku, Přátelé, Dva a půl chlapa, Krok za krokem a Will a Grace. Žhavou novinkou je, že se nemusíte na dva měsíce loučit ani s hrdiny ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, celé díly budou totiž pokračovat na Voyo. Tam také můžete porovnat rozdíly mezi českou, americkou a australskou verzí Výměny manželek.

Všechno ale není vždy jen růžové, proto nezapomínáme ani na milovníky kriminálních příběhů. Kromě osvědčených seriálů jako Specialisté, Policie Modrava, Kriminálka Anděl či naprosté klasiky Malý pitaval z velkého města poběží také premiérové díly Šéfky. Osobní životy vyšetřovatelů se často úzce proplétají s děsivými zločiny. Z některých případů jde vyloženě mráz po zádech.

Pokud chcete něco ucelenějšího, nabídneme v letních měsících také řadu nových i kultovních filmů. Mezi nimi jsou například snímky Ubal a zmiz, Věčně tvá nevěrná, Miss Hanoi, Příběh kmotra, Krotitelé duchů, Millerovi na tripu, Trója, Godzilla 2, Já, legenda, Aquaman nebo série Bobule, Policejní akademie, Babovřesky, Hunger Games či Dědictví aneb Kurvahošigutntág a jeho druhé pokračování.

S dětmi se zase můžete podívat na pohádky Z pekla štěstí, Pokémon: Detektiv Pikachu, Happy Feet 1 a 2, Jak vycvičit draka: Návrat, Legenda o sovích strážcích, Země dinosaurů 2: Dobrodružství ve velkém údolí a mnoho dalších.

Všechny seriály, pořady a filmy můžete sledovat také na Voyo!


PR TV Nova, 10. 6. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29773/zabavne-leto-s-tv-nova-na-ktere-serialy-porady-a-filmy-se-muzete-tesit/