CANAL+ Sport: představení týmu, chystané pořady i charitativní spolupráce
Autor: M7/SKylink , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 30.06.2022
Nová sezóna anglické Premier League odstartuje 5. srpna ve 21.00 zápasem mezi týmy Crystal Palace a Arsenal. Vysílání nového programu CANAL+ Sport, nabitého prémiovým fotbalovým obsahem, začne už o den dříve. Těšit se můžete nejen na všech 380 zápasů vysílaných živě, ale také na zápasová studia, prémiovou talkshow, sportovní magazíny, trefné hlášky komentátorských es a mnoho dalšího.


Představení části týmu

„Za obsahovou stránkou našeho nového sportovního programu stojí zkušený tým českých a slovenských profesionálů. Najdete tu známá jména fotbalového světa, ale i mladé perspektivní experty, kteří, jak věříme, vysílání obohatí o nový a neotřelý pohled," říká Ladislav Řeháček, viceprezident společnosti CANAL+ Luxembourg pro Českou republiku a Slovensko.


Představujeme prvních 6 členů týmu CANAL+ Sport:

Jaromír Bosák
Respektovaný sportovní komentátor se třemi dekádami zkušeností a zásobou nesmrtelných hlášek.

Matúš Lukáč
Velmi oblíbený slovenský moderátor a velký expert na Premier League.

Radoslav Kováč
Bývalý hráč West Hamu a fotbalový expert pro zápasová studia.

Jiří Hošek
Novinář, bývalý zpravodaj ve Velké Británii a autor komentářů pro magazín Hattrick a server efotbal.cz.

Karel Häring
Bývalý fotbalový expert deníku Sport a někdejší šéfredaktor magazínu Football Club a nyní specialista, editor a dramaturg programu CANAL+ Sport.

Karel Tvaroh
Bývalý hráč Sparty Praha a zástupce mladé generace fotbalových expertů, moderátor stanice CANAL+ Sport.


Pořady

Program CANAL+ Sport nenabídne jen živé přenosy fotbalových utkání, ale opravdu vše, co k fotbalové vášni patří. Z originální produkce programu CANAL+ Sport to budou zápasová studia Match Time, týdenní talkshow se zajímavými hosty Premier Club a magazín věnovaný virtuální hře Fantasy Premier League s názvem Fantasy Show. Všechny tyto pořady budou natáčeny v nově vybudovaných prostorech v Praze. Chybět nebudou ani magazíny vyrobené přímo Premier League, které budou vysílány s českým nebo slovenským dabingem či v některých případech v originálním znění.

„Chceme přinášet ten nejlepší divácký zážitek a nebojíme se odchýlit od zaběhaných standardů. Tomu bude odpovídat nejen formát, výběr hostů a obsah jednotlivých pořadů, ale i studiová prostředí, ve kterých budeme natáčet," dodává Ladislav Řeháček.


Podpora týmu Real TOP Praha a Branické Euro

CANAL+ Sport chce rozdávat radost i mimo televizní obrazovky. Sponzoruje charitativní utkání týmu Real TOP Praha, složeného z bývalých hráčů a známých osobností. Zápas se uskuteční 9. července v rámci fotbalového turnaje Branické Euro v jihočeských Branicích a CANAL+ Sport na něm bude mít stánek s relaxační zónou, autogramiádou, fotostěnou, soutěžemi pro děti nebo fyziokoutkem ve spolupráci s UK FTVS Praha.


Soutěž

I když sezóna startuje „až" za 5 týdnů, zájemci mohou soutěžit o půlroční předplatné balíčku s programem CANAL+ Sport. Stačí správně odpovědět na otázku na webové stránce www.canalplussport.cz.


Dostupnost vysílání

V České republice i na Slovensku bude CANAL+ Sport dostupný v nabídce Skylinku a freeSATu. Na Slovensku navíc také zákazníkům Orange, kteří využívají službu „Skylink TV pre Orange". A je možné, že výčet možností není konečný, další jednání probíhají.


PR Canal+ Luxembourg S. ? r.l., 30. 6. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29799/canal-sport-predstaveni-tymu-chystane-porady-i-charitativni-spoluprace/