Léto na Voyo plné zábavy
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 04.07.2022
Voyo na léto pro své předplatitele přichystalo širokou a pestrou škálu titulů. Nabídne premiérové díly oblíbené Ordinace v růžové zahradě 2, novou řadu Mužketýrů, unikátní projekt z prostředí metropole Praha – den & noc, kultovní ságu Hunger Games, strhující minisérie inspirované skutečnými zločiny, dokument Johnny vs. Amber: Od lásky k nenávisti, i bohatý výběr animované zábavy pro děti.


Vůbec poprvé v sedmnáctileté historii seriálu se letos příznivci Ordinace v růžové zahradě 2 budou setkávat se svými oblíbenými hrdiny z kamenické nemocnice i během července a srpna. Každý čtvrtek bude na Voyo uveden premiérový díl.

Od 4. července bude každý všední den na Voyo ke zhlédnutí nový díl hrané reality show s názvem Praha – den & noc. Unikátní formát, jehož specifičnost spočívá mimo jiné v obsazení: všechny účinkující postavy ztvárňují neherci a vše, co v seriálu diváci uvidí, se odehrává dle zjednodušeného schématického scénáře.

O prázdninách se v pokračování seriálu, který se na Voyo stal hitem loňského léta, vydají na další výpravu také neohrožení Mužketýři. Trojice kamarádů Marcel (Vincent Navrátil), Kristián (Ondřej Kubina) a Petr (Alexej Kolva) bude i v druhé řadě řešit problémy s láskou a vztahy i problémy s rodiči. Tentokrát v prázdninovém letovisku na břehu přehrady, které přímo svádí k tomu, užít si vedle nerušeného odpočinku také romantickou letní lásku.

Voyo v létě nabídne svým předplatitelům také celou řadu atraktivních filmových titulů: Ke zhlédnutí bude čtyřdílná filmová série Hunger Games s Jennifer Lawrence v hlavní roli, romantická letní komedie s Vicou Kerekes Snoubenec, nebo milenec?, česká gangsterská komedie Ubal a zmiz s Matoušem Rumlem, Martinem Hofmannem a Markem Lamborou a před gangstery budou muset nočním Berlínem prchat i hrdinové komedie Night life: Na tahu.

Detailní informace o manželství, rozvodu i následném ostře sledovaném soudním procesu mezi Johnny Deppem a Amber Heard přinese unikátní celovečerní dokument Johnny vs. Amber: Od lásky k nenávisti, dlouhou a neopakovatelnou kariéru hvězdy česko-slovenské hiphopové scény rappera Patrika Rytmuse Vrbovského mapuje film Rytmus: Tempos, strhující dokumentární minisérie Legendární první dámy představí šestici ikonických prvních dam USA. Kouzla i nástrahy dobrodružné výpravy party přátel za rybolovem do Norska odhalí dokument Svéráz českého rybolovu.

Milovníci seriálů inspirovaných skutečnými událostmi by si neměli nechat ujít čtyřdílnou dramatickou minisérii Útok v Salisbury. Seriál je rekonstrukcí autentického případu z roku 2018, kdy se dva ruští agenti pokusili otrávit paralytickou látkou Novičok Sergeje Skripala, někdejšího agenta ruské tajné služby GRU a jeho dceru Julii. Útok vyvolal mezinárodní skandál a později vyšlo najevo, že dvojice agentů, která za atentátem stála, měla na svědomí i útok na český muniční sklad ve Vrběticích v roce 2014.

Děj dánské minisérie Případ: Ponorka pojednává o případu vraždy, který otřásl veřejností v roce 2017. Mladá novinářka Kim Wallová nastoupila na palubu malé ponorky Nautilus s konstruktérem Peterem Madsenem, který následně nahlásil její zmizení. Později policie v moři našla části těla pohřešované novinářky.

Napětí slibuje také skandinávská seriálová adaptace Zaslepení, v níž je zkoušce vystavena profesní etika mladé novinářky, jež musí vést boj o informace s nejmocnějšími finančníky v zemi.

O záhadném zmizení několika studentek a učitelky za bílého dne na přelomu 19. a 20. století pojednává šestidílná australská minisérie Piknik na Hanging Rock.

Pořádnou porci zábavy si na Voyo užijí v létě i děti: Ti nejmenší mohou začít poznávat svět pomocí zábavných říkanek a písniček se sourozenci z městečka CoComelon. Vzdělávací seriál bude na Voyo vůbec poprvé uveden v českém jazyce. Pětice malých dinosaurů se vydá na svou první dobrodružnou výpravu v americkém animovaném snímku Země dinosaurů.

Tlapková patrola se na Voyo vrací už v páté sérii populárního amerického animovaného seriálu a šestice neohrožených záchranářských psů v ní bude opět chránit obyvatele pobřežního městečka. Tučňáci z Madagaskaru se ve stejnojmenném seriálu musí postavit na odpor proti králi Jelimánovi, neúnavnému narušiteli pořádku v zoo, ve které všichni společně musí žít. A svůj domov musí před útoky nepřátel v seriálu Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví chránit také panda Po, ze kterého se stal už legendární dračí bojovník. Čož ovšem neznamená, že si občas nenajde se svými přáteli čas na občasné lumpárny.


Tomáš Mareš, PR koordinátor, TV Nova, 1. 7. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29807/leto-na-voyo-plne-zabavy/