Červencové premiéry na CBS Reality
Autor: KNKTR/CBS , e-mail: info@knktr.cz Přidané: 04.07.2022
Každý den není posvícení a někdy se pokazí věci, které opravdu nechcete. Přesně takovým případům se věnují červencové premiérové pořady vysílané televizní stanicí CBS Reality. Uvidíte situace ze života, z nichž si lze vzít i ponaučení a snadněji se pak vyhnout například dietním chybám. Divákům budou také pootevřeny dveře, za které běžně člověk nemá šanci nahlédnout, avšak poznání tohoto zákulisí je velkým přínosem.


Výsada slavných a bohatých? Vůbec ne.

Plastická chirurgie bývala dlouhou dobu považována za tabu a disciplínu pouze pro slavné a bohaté. I když tento mýtus občas tak trochu přetrvává i dnes, stále více lidí podstupuje nejrůznější zákroky a rozhodně se tím netají. S pokrokem lékařských technologií jsou dnes drobné úpravy zevnějšku dostupnější a rozhodně i bezpečnější, v honbě za dokonalostí se tak pod ruce plastických chirurgů vrhají lidé nejrůznějších věkových kategorií a z rozličných sociálních vrstev. Pořad „Když se pokazí plastická chirurgie“ nahlíží pod pokličku tohoto mnohdy až kontroverzního oboru. Rozhovory do něj poskytli Tijon Esho, renomovaný specialista estetické medicíny, a Aamer Khan, plastický chirurg a ředitel kliniky Harley Street Skin Clinic, která se stará o vzhled mnoha celebrit. Hovořit však bude i psychiatr Raj Persaud a celebrity Lizzie Cundyová a Danielle Lloydová.

Odhalte tajemství domnělých dokonalých zevnějšků v premiéře pořadu Když se pokazí plastická chirurgie v sobotu 2. července od 11:00 a 17:40 nebo v repríze v pátek 8. července od 9:45, 16:00 a 23:30.


Život s dietou

Dietu držel někdy v životě snad každý z nás a s rostoucím vlivem sociálních sítí je téměř nemožné uniknout tlaku na perfektní vzhled. Diety mohou být přínosem, ale musí se k nim přistupovat správně a hladovka rozhodně není dobrou cestou. Špatný přístup k redukčnímu režimu totiž může skončit i katastrofou a podepsat se na vašem fyzickém i psychickém zdraví. V hodinovém speciálu „Když se pokazí zdravá dieta“ se seznámíte s reálnými příběhy lidí, jimž diety značně ovlivnily život. Jejich vyprávění vám možná bude takovým kompasem, jakým směrem se rozhodně nevydávat a na co si dát pozor.

Pořad, kterým provází Claire Sweeneyová, sledujte v premiéře v neděli 3. července od 11:00 a 17:40, popřípadě v repríze v pátek 15. července v 09:45, 16:00 a 23:30.


Pomáhají a chrání 24/7

Názory na policejní práci se často různí, faktem však zůstává, že se jedná o práci náročnou a nesmírně potřebnou. Čtyřdílná série „Policejní nasazení: 24 hodin 7 dní v týdnu“ sleduje práci policistů na policejní stanici West Parade v Lincolnu. Trestné činy uvidíte snad ze všech úhlů pohledu, od zásahových jednotek po vyšetřování kriminalistů, od tísňového volání po vzetí do vazby. Ačkoliv je policie v hrabství Lincoln nejhůře financovanou policejní složkou v zemi, je práce na policejní stanici West Parade náročná a policisté jsou pod neustálým tlakem. Zločin si totiž nevybírá a číhá i tam, kde by ho člověk nečekal. Zatčením pachatele však policejní práce nekončí a cesta k jeho potrestání bývá mnohdy ještě hodně dlouhá a spletitá.

Policejní nasazení: 24 hodin 7 dní v týdnu můžete sledovat od 21. července vždy ve čtvrtek a v pátek od 21:00, případně v repríze od 27. srpna v sobotu a v neděli ve 21:50.


Martina Hrašová, Account Manager, KNKTR, 1. 7. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29808/cervencove-premiery-na-cbs-reality/