TV Dajto a Voyo odvysielajú futbalový súboj dvoch veľkých rivalov – Ferencváros Budapešť vs. ŠK Slovan Bratislava
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 18.07.2022


V druhom predkole Ligy majstrov sa už túto stredu po tridsiatich rokoch stretnú maďarský šampión Ferencváros Budapešť a slovenský majster ŠK Slovan Bratislava.


V druhom kole kvalifikácie Ligy majstrov sa po tridsiatich rokoch opäť stretne slovenský majster ŠK Slovan Bratislava s maďarským šampiónom Ferencvárosom Budapešť. Prvý duel sa odohrá v Budapešti už túto stredu 20. júla 2022 o 20:00 hod. v Groupama Aréne, v priamom prenose si ho budú môcť diváci vychutnať na obrazovkách televízie Dajto a na Voyo.

„Zápas Slovana Bratislava a Ferencvárosu Budapešť bude veľkým ťahákom pre fanúšikov aj televíznych divákov. Ide o súboj najúspešnejších klubov v dejinách slovenského a maďarského futbalu,“ zhodnotil Martin Lisý, šéfredaktor športu skupiny Markíza.

Komentátorom zápasu bude Marek Arpáš, ktorý pravidelne komentuje aj zápasy Fortuna ligy. V úlohe spolukomentátora sa predstaví bývalý slovenský reprezentant Stanislav Šesták, ktorý bol v minulosti hráčom Slovana Bratislava a pôsobil aj v klube Ferencváros Budapešť.

Priamo do budapeštianskeho dejiska tohto atraktívneho zápasu vyšle skupina Markíza aj televízny štáb na čele s redaktorom Petrom Filom, ktorý bude pripravovať reportáže do Športových novín.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 18. 7. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29827/tv-dajto-a-voyo-odvysielaju-futbalovy-suboj-dvoch-velkych-rivalov-ferencvaros-budapest-vs-sk-slovan-bratislava/