Skylink odstartoval předprodej balíčků s Premier League
Autor: M7/Skylink , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 19.07.2022

Provozovatel česko-slovenské internetové a satelitní platformy Skylink informuje o zahájení předprodeje. Od 19. 7. je možné předobjednávat dva nové balíčky s programem CANAL+ Sport na stránce www.canalplussport.cz anebo přímo na www.skylink.cz.


Balíček Kombi+ obsahuje kromě programu CANAL+ Sport mnoho programů různých žánrů a je k dostání za zvýhodněnou cenu od 349 Kč měsíčně. Program CANAL+ Sport je samostatně k dispozici také v doplňkovém balíčku jen za 189 Kč měsíčně.

Nový program CANAL+ Sport divákům přinese všechny zápasy anglické Premier League v přímém přenosu, ale také takzvaný konferenční přenos, který bude v reálném čase „přeskakovat" mezi souběžně hranými zápasy, a nabídne tak divákovi to nejlepší, co se aktuálně na jednotlivých hřištích děje, zápasová studia, prémiovou talk show, sportovní magazíny a mnoho dalšího.

Zákazníci si mohou předplatné balíčku Kombi+ zařídit již nyní za akční cenu 349 Kč měsíčně s internetovou televizí Skylink Live TV nebo za 449 Kč měsíčně na satelitní televizi Skylink. Balíček bude aktivní ihned po objednávce, ale účtovací období začne až 4. 8. 2022 společně se startem vysílání programu CANAL+ Sport.



Technické parametry pro naladění programu:


Program: CANAL+ Sport

Pozice ve FastScanu: 4

Satelit: Astra 23,5°E

Kmitočet: 11 973 MHz

Polarizace: vertikální

FEC: 2/3

Symbolová rychlost: 29 900 kS/s

Norma: DVB-S2/8PSK

Pilot: OFF


PR M7 Group, 19. 7. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29830/skylink-odstartoval-predprodej-balicku-s-premier-league/