Celovečerní Vetřelci dávnověku
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 26.07.2022
Seriál Vetřelci dávnověku je tak populární, že ho není třeba představovat. Prima ZOOM vám přináší dva celovečerní snímky z této série. Pyramidy na Antarktidě? Našli jsme důkazy o dávných technologiích zamrzlých pod ledem nejjižnějšího světového kontinentu? NASA odhalila stopy tekuté vody na planetě Mars. Je skutečně možné, že by se na Rudé planetě zrodil pozemský život?


Jak bude vypadat člověk budoucnosti, ovlivněný novým, radikálním vývojem nejmodernějších technologií 21. století? Na všechny tyto i další tajuplné otázky se snaží odpovídat vzrušující kontroverzní dokumentární seriál Vetřelci dávnověku, který zkoumá 75 miliónů let možných důkazů mimozemských návštěv na naší planetě.


Dva celovečerní díly plné tajemna na Prima ZOOM:

29. 7. ve 21.55 hod. - Vetřelci dávnověku XI (Starověcí astronauté)
5. 8. ve 22.10 hod. - Vetřelci dávnověku XI (Návrat na Mars)


Starověcí astronauté a Návrat na Mars ze série Vetřelci dávnověku (premiéra pátek 22.00, opakování pondělí 1. a 8. 8. ve 14.40)

Podle některých badatelů dokazují staré legendy, záznamy z kronik a archeologické nálezy, že na naší planetě mnohokrát v minulosti přistáli mimozemšťané. Jsou tyto důkazy přesvědčivé? Byli mimozemšťané předobrazem bohů…?

V srpnu 2013 CIA odtajnila informace o tajné Oblasti 51. Tato zpráva na americkou, ale i celosvětovou veřejnost zapůsobila jako blesk z čistého nebe. Od roku 1955 byla Oblast 51 považována za nejutajovanější centrum armádních projektů. Řada ufologů věřila, že právě tady se skrývá důkaz o mimozemském kontaktu. Je skutečně možné, že zde vědci a armádní specialisté studovali mimozemské létající prostředky? Je oblast 51 opravdu celá odtajněná? A co víc, existuje nějaká Oblast 52 nebo 53? Známý zastánce teorie starověkých astronautů, G. Tsoukalos, navštívil v Nevadě TD Barnese, který v Oblasti 51 pracoval celý svůj aktivní život. Muž sám přiznává, že dlouhých padesát let neprozradil ani své ženě, kde byl skutečně zaměstnán. Barnes potvrzuje, že už za něj se zde zkoušely jakési „tyče od boha“, které byly určeny k ničení pozemních cílů. Barnes je přesvědčen, že pokud americká vláda odtajnila Oblast 51, pak výzkumy určitě neskončily, nýbrž se přesunuly na jiné místo a jsou prováděny ještě intenzivněji. Zdá se, že přiznání existence Oblasti 51 je jen pouhou zástěrkou, jak utajit pokračující výzkumy.

V prosinci 2017 zase otiskly noviny The New York Times článek, podle kterého došlo k potvrzení faktu, že americká vláda má programy, které se zaobírají hlášením o UFO. A jak je to s Marsem, kdy na něj vkročí lidská noha? Nebo je to tak, že jsme přišli z Marsu my?


Pravdu o mimozemšťanech najdete na Prima ZOOM!


Filip Budák, Marketingový a PR konzultant, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 25. 7. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29837/celovecerni-vetrelci-davnoveku/