Skupina Markíza: JESEŇ 2022 plná diváckych hitov, silných príbehov a najžiarivejších hviezd
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 28.08.2022
Skupina Markíza tento rok úspešne napreduje v upevňovaní svojej líderskej pozície na slovenskom televíznom trhu. Na jar sme priniesli suverénne najúspešnejší pôvodný seriál Druhá šanca, ako aj najsledovanejšiu zábavnú šou, ktorou sa po potrebnej dlhšej prestávke stala veľkolepá tanečná súťaž Let's Dance. Naše tváre a projekty tak opäť zapĺňali titulné strany novín a časopisov a my sa vám aj touto cestou chceme úprimne poďakovať za vynikajúcu spoluprácu.


Televízia Markíza prináša každý deň objektívne a dlhoročne najsledovanejšie spravodajstvo na Slovensku a vždy aktuálnu publicistiku, špičkové seriály a filmy rôznych žánrov, ale aj kvalitné zábavné programy a reality šou. Je nám preto veľkým potešením predstaviť opäť silnú a bohatú programovú ponuku na jeseň 2022, ktorá bude doslova nabitá osvedčenými diváckymi hitmi, ale aj progresívnymi novinkami. Pestré a atraktívne bude aj jesenné menu našich ďalších televízií Doma, Dajto a Markíza KRIMI, ako aj prémiových športových staníc Nova Sport 3 SK a Nova Sport 4 SK.

Popri lineárnom vysielaní skupina Markíza úspešne rozvíja aj svoje digitálne platformy. Streamovacia služba Voyo ponúkne ďalšie dva exkluzívne Voyo Originály, druhú sériu najhorúcejšej zoznamovacej reality šou Love Island a naďalej aj kompletnú futbalovú Fortuna ligu. Voyo je však plné nielen prémiového obsahu, stoviek filmov a priamych športových prenosov, ale divákom tiež ponúka možnosť pozrieť si ich obľúbené seriály a relácie s až týždenným predstihom.


Viac informácií nájdete v programovej brožúre v PDF na TV download na satCentrumu.

Showreel jesennej ponuky skupiny Markíza: https://youtu.be/ANYMl9Z3Jhk

Showreel jesennej ponuky streamovacej služby Voyo: https://youtu.be/gY6ScvZLarA


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 26. 8. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29879/skupina-markiza-jesen-2022-plna-divackych-hitov-silnych-pribehov-a-najziarivejsich-hviezd/