Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 01:01:36   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Online chat | Články
 

On line na satCentrum: Matthias Settele - MARKÍZA - SLOVAKIA

  Autor: Redakce satCentrum , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 05.09.2022


SatCentrum pokračuje v úspěšném způsobu komunikace se čtenáři webu satCentrum - pravidelně si zve do „horkého křesla“ u počítače zajímavé osoby, které on line odpovídají na dotazy. Položených buď během níže uvedených dvou hodin, kdy je tento chat „live“ anebo které napíšete dopředu jako svou reakci pod tímto textem. Zde pak budou všechny otázky a odpovědi uloženy k pozdějšímu prohlížení a archivované.


V pořadí třicátý třetí chat se uskutečnil ve středu 14. 9. 2022 v čase 13:00 - 15:00 hod. Na vaše dotazy k televizním stanicím skupiny MARKÍZA - SLOVAKIA odpovídal generální ředitel a jednatel společnosti MARKÍZA - SLOVAKIA Matthias Settele, který je zodpovědný za řízení všech TV stanic skupiny CME (Central European Media Enterprises) na Slovensku. Na odborné dotazy pak odpovídali technický ředitel Josef Uher a programový manažér Lukáš Beňačka.

TV Markíza je nejsledovanější slovenská soukromá televize, která vysílá už od srpna 1996, od roku 2005 ji vlastní právě skupina CME. Dalšími stanicemi, patřícími do portfolia, jsou televize DAJTO, DOMA, Markíza KRIMI a Markíza International, a placená VOD služba VOYO. Televizní stanice jsou dostupné v terrestických paketech DVB-T2 na Slovensku (v platformě Plustelka Towercomu), satelitním, kabelovém a IPTV vysílání.

Děkujeme čtenářům za všechny dotazy, které jste položili v tomto chatu a hostům v "horkém křesle" za jejich fundované odpovědi!


Redakce satCentrum, 14. 9. 2022



Navštivte i předchozí chaty na satCentrum:

- Matthias Settele - MARKÍZA - SLOVAKIA

- Jaromír Glisník - Skylink

- Vladimír Rusnák - Telly

- Jaromír Glisník - M7 Group/Skylink

- Vladimír Rusnák - DIGI CZ

- Jaromír Glisník - M7 Group/Skylink

- Martin Ornass-Kubacki - SES Astra CEE

- Jaromír Glisník - M7 Group/Skylink

- Jaromír Glisník - M7 Group/Skylink

- Jiří Kraval - freeSAT

- Eva Sedláčková - BabyTV

- Erika Luzsicza - Film+

- Jaromír Glisník - M7 Group

- Jaromír Glisník - CS Link a Skylink

- Ivan Hronec - Film Europe

- Jiří Kraval - freeSAT by UPC Direct

- Erika Luzsicza - IKO Cable

- Jaromír Glisník - Skylink

- NGC HD, Travel HD, Disney a další kanály distributora CHANNELS

- National Geographic Channel a další stanice distributora CHANNELS

- Juraj Vodný a Michal Šuran - Towercom

- Janis Sidovský - TV Barrandov

- Jaromír Glisník - Skylink

- Daniel Klička - CS Link

- Erika Luzsicza - IKO Cable

- Václav Mozer a Jana Kotábová - Chello Central Europe

- Eva Sedláčková a Lada Dobrkovská - CHANNELS

- Martin Mrnka - Z1

- Jiří Balvín - Óčko

- Marek Kindernay - Nova sport

- Jiří Hojgr - SPORT 5

- Michal Šíma - Eurosport CZ

- Jaromír Glisník - TradeTec


  Sdílet:      

Verze pro tisk


  "on line chat"

satCentrum - Dobrý den, vítáme vás v "horkém křesle" našeho on line chatu a přejeme samé zajímavé dotazy.
Dobrý deň,

srdečne pozdravujem všetkých čitateľov webu satCentrum, veľmi pekne ďakujem za pozvanie do online chatu a teším sa na otázky!

Matthias Settele
generálny riaditeľ skupiny Markíza

• 123Juraj - Zdravím vás pán riaditeľ.
Prosím vás neurobíte ešte filmový kanál Markíza cinema na slovensku taký kanál chýba ďakujem.

Dobrý deň, Juraj, aktuálne sme v júni spustili televíziu Markíza KRIMI, ktorá je úspešná a máme z toho veľkú radosť. Čo sa týka filmov, na Dajto ponúkame každý večer hneď dva atraktívne tituly, takže spolovice je to už filmová stanica. 😊

Neustále mapujeme trh, aby sme zistili, či je ten správny čas na spustenie novej tematickej stanice. Ale Slovensko už má veľmi silné multikanálové prostredie. Na jednej strane si musíme byť istí, že o potenciálnu novú televíziu bude dostatočný divácky záujem a dopyt z reklamného trhu. Na druhej strane musíme dbať na to, aby sme nekanibalizovali naše existujúce stanice a aby sme dokázali získať dostatok programov za primeranú cenu.

Takže pravdepodobnejšie ako spúšťanie novej lineárnej televízie je ďalší rozvoj a zlepšovanie našich existujúcich štyroch staníc a našej čoraz úspešnejšej streamovacej služby Voyo.

• ® jan - Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak velké procento diváků sleduje Vaše stanice v pozemním digitálním vysílání. Bydlím na na Moravě, pár kilometrů od hranic Slovenska a celé roky jsme si tady zvykli přijímat slovenské televize, z nichž byla TV Markíza ta nejsledovanější a nejoblíbenější. Bohužel dnes jsou už Vaše stanice zakódované a abonence Plustelky neumožňuje abonenci do ČR. Přitom kanály RTVS jsou i nadále volné, a JOJ TV, Pluska a WAU v SD rozlišení jsou také volné, jen HD jsou v Plustelce. Proto se ptám, zda je pro Vás vysílání v DVB-T2 jen doplňkové, a nezáleží Vám moc na počtu diváků, když je plno diváků na Slovensku i na Moravě, kteří Vás na terestrické antény zachytí, ale nemohou sledovat, i když by měli velký zájem. Obcházím to kartou Skylink SK, registrovanou na slovenského kamaráda, ale to není to správné řešení. Přitom jsme měli společný stát a nyní jsme spolu v EU... Děkuji za Váš názor, Honza.
Dobrý deň, Jan, v roku 2017 sme sa z ekonomických dôvodov rozhodli opustiť bezplatnú terestriálnu distribúciu, keďže náklady na ňu boli oveľa vyššie ako reálny úžitok. Využíva ju len pár percent divákov, ktorí majú výlučne anténny príjem TV signálu. A to sa v blízkej budúcnosti nezmení.

• ® clanok111 - Pripravuje Markíza ďalší nový kanál ?
Momentálne neplánujeme žiadny konkrétny TV kanál, ktorý by sme v blízkej dobe spustili.

• Pavel10 - Dobrý den, co plánujete za nové seriály Slovenské? Plánujete taky odvysílat nové tři filmy Kobry 11? Děkuji.
Dobrý deň, Pavel. Môžem Vám prezradiť, že vyvíjame náš vôbec prvý historický dobový seriál, odohrávajúci sa v 30. až 50. rokoch 20. storočia. Do tohto projektu veľa investujeme a bude mať výnimočnú kvalitu – výborných hercov a režiséra.

Začíname nakrúcať aj nový denný seriál, ktorý by sa mal v podvečerných hodinách stať nasledovníkom úspešného seriálu Oteckovia. Pripravujeme však aj ďalšie zaujímavé seriálové novinky.

Mám pre Vás aj ďalšiu dobrú správu, plánujeme odvysielať aj najnovšie filmové pokračovania obľúbeného seriálu Kobra 11.

• p4s - Dobry den, co planujete urobit s budovou v Novej Lehote, ktora sa pouzivala pre natacanie Hornej Dolnej?
Dobrý deň, budovu v obci Nová Lehota, ktorá slúžila pri nakrúcaní seriálu Horná Dolná ako krčma, plánujeme predať.

• ps4 - Este jedna otazka, uvazuje sa o pokracovani serialu Stastni vs. Stastni?
Dobrý deň, žiaľ, momentálne o tom neuvažujeme. Zameriavame sa na naše aktuálne seriálové hity ako Druhá šanca, Pán profesor či Výnimočná Nikol, ku ktorým ešte túto jeseň pribudne aj nový rodinný komediálny seriál s názvom Chatári. Obohatíme tak našu ponuku aj o novinku v rámci komediálneho žánru.

• p4s - Este posledna. Co hovorite na zavedenie osobitneho odvodu pre vysielatelov? Aky to bude mat dopad na Markizu? Bude menej vlastnej tvorby?
Dobrý deň, túto daň považujeme za neférový tlak na slobodné médiá, prostredníctvom ktorého sa štát snaží zarobiť. Takto isto sa to pred rokmi začalo aj v Maďarsku. Televíznu licenciu môže získať ktokoľvek, takže jej získanie neprináša žiadnu ekonomickú výhodu, ako je to v prípade iného licencovaného podnikania, kde je trh obmedzený.

Každý deň musíme súťažiť s viac ako 100 televíznymi stanicami a globálnymi gigantmi v streamovacom biznise, ako je Netflix. Potrebujeme podporu od vlády, nie trest. Čím lepšie fungujeme, tým viac seriálov a relácií dokážeme vyprodukovať a dať tisíckam kreatívnych ľudí skvelú prácu pri ich výrobe.

Menej lokálnej produkcie znamená v konečnom dôsledku aj menej slovenského jazyka, čo spôsobí stratu národnej identity. Americké weby a streamovacie platformy nikdy neponúknu toľko pôvodnej slovenskej tvorby. Na to sme príliš malá krajina, iba zdravé slovenské médiá to dokážu urobiť.

Zaplatenie 12-percentnej dane navyše nezachráni štátny rozpočet, ale poškodí našu schopnosť vytvárať dostatok skvelých pôvodných programov.

• Peter - Čauko, bude sa areál v Záhorskej Bystrici ešte rozširovať? Bude Markíza NEWS? Prečo má DAJTO inú adresu ako Markíza? Vďaka za odpoveď a majte sa. Ste najlepší TV na Slovensku!
Dobrý deň, Peter, v prvom rade ďakujeme za milé slová, urobíme všetko pre to, aby sa Vám naše programy aj naďalej páčili.

Do našej budovy sa ešte všetci zmestíme, takže jej rozširovanie v najbližšej dobe neplánujeme. 😊

Spravodajskú televíziu momentálne neplánujeme spustiť, divákom ponúkame komplexné a bohaté spravodajstvo počas celého dňa a nepretržite prostredníctvom nášho portálu TVnoviny.sk.

A čo sa týka adresy, môžem vás ubezpečiť, že všetky naše TV stanice majú svoje sídlo na rovnakom mieste v Záhorskej Bystrici. 😊

• Zdeněk - Dobrý den, plánujete s Novou další Česko Slovensko hledá Superstar? A na jaké další společné programy se můžeme těšit? Děkuji, Zdeněk
Dobrý deň, Zdeněk, SuperStar patrí medzi naše dlhodobo úspešné a obľúbené formáty a vráti sa na obrazovky Markízy a Novy v roku 2024.

A čo sa týka ďalších spoločných programov, už 19. septembra 2022 štartuje 2. sezóna najhorúcejšej zoznamovacej reality šou Love Island Česko & Slovensko.

• Fero - Uvažujete o samostatnom, čisto zpravodajskom alebo športovom kanáli?
Dobrý deň, Fero, ako som už povedal, v súčasnosti nepripravujeme klasickú spravodajskú televíziu. Máme náš spravodajský web TVnoviny.sk, ktorý pokrýva dianie doma i vo svete 24 hodín denne, 7 dní v týždni, a vo vysielaní Markízy máme denne niekoľko hodín spravodajských a publicistických relácií a magazínov, od Telerána až po večerné Televízne noviny.

A čo sa týka športových kanálov, ponúkame priame prenosy atraktívnych športových podujatí na Dajto, a na Voyo zas všetky zápasy slovenskej futbalovej Fortuna ligy, to najlepšie zo sveta MMA, či z českého futbalu a hokeja. A je toho ešte omnoho viac.

Distribuujeme tiež športové stanice Nova Sport 1 a 2 s mnohými prémiovými športmi a Nova Sport 3 SK a 4 SK, ktoré ponúkajú prostredníctvom samostatných slovenských feedov naživo najlepší európsky futbal – Ligu majstrov UEFA, nemeckú Bundesligu, španielsku LaLigu a taliansku Seriu A.

• Majka - Dobry den, preco nedate Divokeho anjela na TV Markiza urcite by tam mal viac divakov ako na TV Doma.
Dobrý deň, Majka, veľmi sa tešíme z obrovského úspechu tohto seriálu, svojou povahou však absolútne presne zapadá do programovej ponuky našej stanice Doma. Snažíme sa, aby sa všetky naše stanice vzájomne dopĺňali, a aby si diváci mohli vybrať z čo najpestrejšej a najbohatšej ponuky rôznych žánrov.

• Gabo - Zdravim vas, preco dokola vysielate na TV Dajto tie iste sitkomy. Existuju aj ine serialy ako napriklad Frasier. Neplanujete ho vysielat?
Dobrý deň, Gabo, vieme o tom, že na trhu existuje množstvo sitkomov, nie všetky sú však dostupné a majú viac než 100 epizód. Záleží tiež na tom, či ich môžeme získať za adekvátnu cenu a musíme okrem toho investovať aj do dabingu.

Vždy je to o hľadaní správneho pomeru medzi medzi tým, čo by si naše programové oddelenie želalo nakúpiť a čo je reálne v našich možnostiach. Aktuálne sme od septembra rozšírili ponuku na Dajto o obľúbený sitkom 2 baby na mizine a od októbra pribudne legendárny M*A*S*H.

Jedna osobná spomienka navyše, podarilo sa mi osobne navštíviť miesto nakrúcania seriálu M*A*S*H v Santa Monice. Bol to nezabudnuteľný zážitok, vidieť miesto, kde vznikal takýto naozaj kultový seriál.

• Marika - Zdravim vas, kedy odvysielate na TV Doma poslednu 3. seriu uspesneho serialu Sila ženy? Nezacnem pozerat novy serial ked polku serialov nedovysielate do konca. Dakujem, Maja
Dobrý deň, Marika, v televíznom biznise sa stávajú aj situácie, že niektorý seriál medzi divákmi až tak veľmi nezarezonuje, alebo náklady na jeho vysielanie stúpnu natoľko, že musíme pristúpiť k ťažkému rozhodnutiu, či v jeho vysielaní pokračovať ďalej, alebo ho zastaviť. Žiaľ, toto bol ten druhý prípad. Verím však, že si vyberiete z našej bohatej seriálovej ponuky na Doma, z titulov ako Zachránené životy, Láska, rozum, pomsta, či Divoký anjel.

• Jozef - Budete pridávať odvysílané seriáli do archívu Markízy na HBBTV (PLUS), alebo preferujete len VOYO. Jožo
Dobrý deň, Jozef, v rámci ponuky nášho HbbTV nájdete aj aplikáciu Markíza Plus, ktorá obsahuje 7-dňový archív všetkých našich programov, pri ktorých to umožňujú vysielacie práva.

Ak chcete mať k dispozícii kompletný archív úplne bez reklám, alebo možnosť sledovať naše seriály a relácie až v týždňovom predstihu, odporúčam Vám vyskúšať našu streamovaciu službu Voyo.

• Robo - Dobrý den, pane řediteli. Jsem rád, že jste si udělal čas na odpovědi vašich diváků. Chtěl bych se zeptat, zda neuvažujete o omezení přeskakování reklam v on line vysílání a v archívu stanic skupiny Markízy, jak k tomu přistoupila česká Prima. Hodně diváků Primy to naštvalo a nechtějí se proto na ni on line dívat. Nedělejte to, prosím. Robert
Dobrý deň, Robo, je pravda, že v zmluvách s operátormi, ktorí šíria náš signál, máme klauzulu, ktorá nám umožňuje zakázať preskakovanie reklám. Zatiaľ sme však nedospeli k rozhodnutiu, či sa vyberieme rovnakou cestou ako Prima, alebo zvolíme nejakú inú alternatívu. Budeme o tom viesť interné debaty, ako aj rokovania s operátormi.

• erik - Zdravim, planuje Markiza kupit dalsie serie serialu Chicago Fire? Je ich 10. preco vzdy skoncite siestou a pustite ho vzdy od zaciatku a nie cely. Erik
Dobrý deň, Erik, ďalšie premiérové série seriálu Chicago Fire plánujeme odvysielať už budúci rok.

• erik - A este jedna otazka, kedy pustite pokracovanie serialu Chicago Med? To ma tiez 7 sezon a dali ste 6. Erik
Rovnako ako v prípade Chicago Fire, aj nové série Chicago Med plánujeme zaradiť do vysielania v roku 2023. ;)

• Peto - Dobry den, kedy sa dockame novych serii serialov Good doctor 5 a New Amstedam 4? Peter
Dobrý deň, Peťo, premiérovú 5. sériu skvelého seriálu Dobrý doktor uvedieme na Doma už v novembri a 4. sériu nemenej skvelého New Amsterdamu na jar budúceho roku.

• František - Dobrý den! Velmi mě mrzí, že jste ukončili vysílání teletextu na vašich stanicích. Pro nás seniory, kteří si už nechtějí domů pořizovat internet a chytrou televizi s červeným tlačítkem, je to velké omezení informací z domova, světa, sportu i kultury a také přehledu programů. Je to škoda, nyní už šetříme na zbytných položkách a tak si programové časopisy ani čím dále dražší noviny nekupujeme. Nešlo by aspoň v omezené podobě a jen na jedné stanici teletext opět vysílat? Přeji vám, ať se vám daří a vzpomeňte si na své rodiče a prarodiče. A i vy budete jednou staří a nové technice nebudete rozumět! Zdraví vás František
Dobrý deň, František, mnoho rokov som bol denným používateľom a veľkým fanúšikom teletextu. Teraz som však prešiel na online a mobilné služby, to je pravda. Bolo to tak pre mňa veľmi ťažké rozhodnutie, ukončiť vysielanie teletextu, náklady na jeho prevádzku však výrazne prevyšovali príjmy a počet jeho používateľov z roka na rok klesal.

Ako alternatívu máme bezplatne najaktuálnejší TV program na našom webe a mnoho TV operátorov tiež ponúka službu EPG s podrobnými programovými informáciami. Verím, že máte nejakého dobrého priateľa, či suseda, ktorý Vám v tomto smere pomôže a podporí Vás, ak nemáte, alebo nechcete mať prístup k internetu.

• Dagmar - Dobrý deň.
Prosím, zaradíte ako slovenská TV do programu aspoň nejaký dokument zo života kráľovny Alžbety II. ? Včera som mala možnosť minimálne na 2 českých TV pozrieť takéto dokumenty. Ďakujem a želám vám veľa úspechov vo vašej práci. Dagmar

Dobrý deň, Dagmar, v priamom prenose odvysielame v pondelok 19. septembra 2022 od 11:00 poslednú rozlúčku s kráľovnou Alžbetou II. Zameriavame sa na čo najkomplexnejšie spravodajské pokrytie tejto smutnej udalosti v našich spravodajských a publicistických reláciách, ako aj na našom spravodajskom portáli TVnoviny.sk. Prinášame v tejto súvislosti množstvo zaujímavých tém a reportáží.

V minulosti sme však vyprodukovali veľmi kvalitné a sledované dokumentárne filmy o zavraždenom novinárovi Jánovi Kuciakovi či o Nežnej revolúcii, na výrobu takéhoto typu dokumentu však potrebujeme aspoň pol roka či rok. Kolegovia z Novy pracovali na dokumente o Alžbete II. minimálne niekoľko mesiacov, možno rokov. Mohli by sme teda jedine zakúpiť nejaký už hotový titul, keďže produkcia takéhoto žánru je časovo veľmi náročná.

Na Voyo však už v tejto chvíli nájdete päť atraktívnych dokumentov a filmov o britskej kráľovskej rodine, vrátane spomínaného dokumentu Alžběta II.: Tři dny v Česku z produkcie TV Nova.

• Vlado - Dobrý deň, zaujimalo by ma ci niekedy vratite na obrazovky vasich stanic serial Komisar Rex?
S pozdravom
Vlado

Dobrý deň, Vlado, bol by to ideálny seriál pre našu stanicu Markíza KRIMI, takže sa nechajte prekvapiť. Určite to do budúcna nevylučujeme a včas budeme o všetkom informovať... ;)

• František - Dobry den, ako ste spokojny so sledovanostou kanala Markiza Krimi? Zakupite aj nove serie serialu Elementary a Prodigal son? Fero
Dobrý deň, František, z výsledkov sledovanosti Markíza KRIMI sme veľmi pozitívne prekvapení. Zároveň to bola prvá televízia spustená s našou novou vizuálnou identitou. Diváci si ju naozaj obľúbili, očakávali sme trhové podiely na úrovni jedného percenta, Markíza KRIMI však dosahuje aj trojnásobné hodnoty. Programovú ponuku plánujeme rozšíriť o úspešný český krimiseriál Policie Modrava a viacero ďalších top špičkových zahraničných seriálov.

Premiérové série seriálu Sherlock a Watsonová sa dostanú do vysielania budúci rok, so seriálom Profilovač už v najbližšom čase nepočítame.

• Maros - Zdravim pan riaditel, budete niekedy vysielať ešte seriál Svätý Max?

Dakujem za odpoved, maros

Dobrý deň, Maroš, seriál Svätý Max si môžete pozrieť kedykoľvek a kdekoľvek na Voyo a určite sa dočká reprízy aj v našom televíznom vysielaní. Nové série však vyrábať neplánujeme.

• Tana - Pozdravujem vas odkupi Markiza niekedy skvely serial Jane the virgin? Velmi by ma to potesilo.
Tana

Dobrý deň, Táňa, žiaľ, tento seriál vysielať neplánujeme.

• Elena - Dobry den, zaujimalo by ma, preco nevysielate podvecer na Markize skvele turecke serialy ako v Madarsku? Kto ma sledovat tie otrepane Rodinne pripady kde je kazda cast o tom istom a hraju v kazdej druhej casti ti isti herci dokola, dokonca aj pribehy su stale podobne.
Dobrý deň, Elena, televízia Doma je pre nás tým najlepším miesto pre seriálovú produkciu z Turecka a Latinskej Ameriky, kým Markíza je prvou adresou pre pôvodnú slovenskú tvorbu, ktorou sú aj stále veľmi obľúbené Rodinné prípady.

• Kaja - Dobry den, chcela by som sa spytat ked ste vyhodili Evelyn, preco nevratite opat Kvetku Horvathovu do reality show Farma? Kaja
Dobrý deň, Kaja, Evelyn sme rozhodne nevyhodili, keďže zmluvy s ňou boli podpísané vždy na konkrétnu jednu sezónu. Skrátka sme sa rozhodli pre zmenu a osvieženie formátu, čo je v šoubiznise úplne normálna a štandardná vec. Rozhodne za týmto krokom nie je naša nespokojnosť s Evelyn, ktorá na Farme v posledných rokoch odviedla skvelú prácu. Niekedy je však nutné prinášať novinky a inovácie.

satCentrum - Tak, a to byla poslední odpověď v dnešním chatu, dvě hodiny rychle utekly a musíme se rozloučit. Za celý satCentrum team, který dnešní chat připravil, děkujeme za fundované odpovědi generálnímu řediteli a jednateli společnosti MARKÍZA-SLOVAKIA, panu Matthiasu Settelemu, technickému řediteli Josefu Uherovi, programovému manažérovi Lukáši Beňačkovi a také PR manažeru Lukáši Kočišekovi. Budeme se těšit na zajímavé pořady, a také na další informace o dění okolo skupiny Markíza na stránkách webu satCentrum. A někdy v budoucnu se třeba opět setkáme v chatu on line… Děkuji, Václav Hrubec, šéfredaktor satCentrum.
Ešte raz ďakujem portálu satCentrum za pozvanie do online chatu a čitateľom za množstvo zaujímavých otázok. Do nadchádzajúcej jesene Vám prajem veľa zdravia, úspechov, rodinnej pohody a príjemne strávených chvíľ, budeme veľmi radi ak Vám pri tom budú robiť spoločnosť aj stanice skupiny Markíza.

Matthias Settele
generálny riaditeľ skupiny Markíza

• 123Juraj - Zdravím.
Budú niekedy na Voyo seriály comeback,hodpoda ďakujem.

Dobrý deň, Juraj, nevylučujeme, že v budúcnosti budeme mať na Voyo aj tieto seriály. ;)

• lDaniela H. - Dobry den, chcem sa podakovaz za skvely serial Druha sanca. Neplanujete ho na Markize vysielat viackrat tyzdenne? Lebo raz tyzdenne je pre mna malo. dakujem, Dana
Dobrý deň, Daniela, my ďakujeme za Vašu priazeň a za to, že sa Vám naša Druhá šanca tak páči!

Druhá šanca sa vysiela len raz do týždňa, pričom reprízy si môžete pozrieť vždy v stredu neskôr večer na Markíze a v sobotu cez deň na stanici Doma. Alebo ak sa Vám nechce čakať, na Voyo nájdete novú epizódu vždy až v týždňovom exkluzívnom predstihu.


Další články z rubriky:
15.05.2022 • On line na satCentrum: Jaromír Glisník - Skylink
05.10.2021 • On line na satCentrum: Vladimír Rusnák - Telly
02.12.2020 • On line na satCentrum: Jaromír Glisník - Skylink, freeSAT, Anténa+
19.10.2018 • On line na satCentrum: Jaromír Glisník - M7 Group/Skylink
01.12.2017 • On line na satCentrum: Vladimír Rusnák, DIGI CZ
21.03.2017 • On line na satCentrum: Martin Ornass-Kubacki, SES Astra CEE


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist