ZOO bude mít novou Lady Y
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 12.09.2022
Na konci každého dílu seriálu ZOO se objeví záhadná Lady X v podání Evy Burešové, která za doprovodu Václava Noida Bárty alias klávesáka Lukáše rozněžní mužská srdce. Jenže v okamžiku, kdy Evě Burešové nastaly radostné mateřské povinnosti, bylo potřeba poohlédnout se po nové femme fatale, a protože je seriál našlapaný zpěvačkami, bylo z čeho vybírat.


Los padl nakonec na Michaelu Pecháčkovou alias Sid Novotnou, která tak má za sebou natáčení ve studiu u Václava Noida Bárty, jenž se stará o podobu závěrečných songů. „S Evou jsme byli sehrána dvojka a byla s ní radost pracovat. Musím říct, že po Evě to bude mít těžké každá zpěvačka, která po ní bude zpívat. Považuju ji za nejlepší u nás, ale tím nechci rozhodně říct, že ten, kdo nastoupil po ní, je špatný. To rozhodně ne!“ trvá si na svém Vašek. „Domluva zněla, že vše se musí nahrát, než Evě začne mateřská, a tak se i stalo. Posledních patnáct songů už ale obstará Míša Pecháčková. Musím říct, že do studia přišla naprosto připravená, všechno uměla a byla radost s ní pracovat,“ prozrazuje muzikant, který na jedné závěrečné písničce, aby byla kompletní, pracuje den.

„Je to tak, ale bude ze mě Lady Y, takže taková staronová postava. Spolupráce s Vaškem byl skvělá, nikdy jsem s ním nenahrávala, ale nemůžu si ho vynachválit. Je to opravdu profík. Vím, že mě lidi budou srovnávat s Evou, ale s tím nic nenadělám. Věřím, že diváci si Lady Y oblíbí,“ doufá seriálová Sid, která nazpívala 15 coververzí.

A jak vznikne vůbec vznikají dané písničky? „Je to složitý proces a rozhodně to není snadná práce. Pustím si originál a hned první věc, která mě napadne, jak bych ji mohl předělat, je vždy ta pravá. Takže třeba z rychlé udělám ploužák…“

Osmdesát songů je tak jistých a co dál? Bude se pokračovat. A kdo všechno by se mohl na konci závěrečných titulků ještě objevit? Na koho by byl Noid zvědavý a rád by ho viděl u sebe ve studiu? „Na Míšu Tomešovou, ta už zpívala, ale u mě nebyla. Ona totiž nevystupovala jako Lady X, a to mě mrzí.“

„Ano, já jen zpívala v baru, aby Adélka okouzlila Štěpána Benoniho jako Marka. Zpívala jsem tři písničky a bylo to naživo přímo v ateliérech. Jednou se už dokonce oblékám za Lady X, ale musím narychlo odběhnout do ZOO, a tak místo mě nastoupí Míša Pecháčková,“ upřesňuje Míša Tomešová.

Pěvecké žezlo tak definitivně přebrala Michaela Pecháčková. „Míša je šikovná. Taky tu byla Natálka Halouzková, ale ta už kope za jiný seriál. Bavila by mě i Sabina Laurinová, a kdyby ani jedna nemohla, klidně bych to dal i já. Už jsem to navrhoval,“ říká se smíchem Vašek, který při každém vystoupení sedí za klávesy jako Lukáš. „Mám je vypnuté, ale prstoklad dodržuji, aby to vypadalo opravdově. Takže kdybyste je zapnuli, uslyšíte skutečně danou melodii.“

Nakonec tedy seriál nezůstane bez závěrečných hitů, a diváci tak opět poznají předělávky známých pecek. „Jsem moc rád, že se to lidem líbí a chválí to. Víte, ukázali jsme mladým hity, které by si třeba ani jinak neposlechli, a na to jsem moc hrdý,“ pyšní se právem Noid.


Josef Ducký, Marketingový a PR konzultant, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 11. 9. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29903/zoo-bude-mit-novou-lady-y/