Sport1 a Sport2 žijí hokejem - pokračuje slovenská Tipos extraliga, přichází švýcarská NL
Autor: KNKTR , e-mail: info@knktr.cz Přidané: 14.09.2022
Společnost AMC Networks International (AMCNI) s radostí oznamuje, že prodloužila partnerství s poskytovatelem vysílacích práv na zápasy nejvyšší slovenské hokejové soutěže Tipos extraligy. Díky exkluzivním přenosům na stanicích Sport1 a Sport2 ji tak budou sportovní fanoušci na Slovensku a v Česku i nadále nablízku.


Aktuální ročník slovenské nejvyšší soutěže slibuje nadstandardní podívanou, silné příběhy, emoce a samozřejmě špičkový hokej. Slovan Bratislava usedl na mistrovský trůn po dlouhých deseti letech a v nastoleném trendu hodlá pokračovat. Sezóna obhajoby bývá ovšem náročná a na titul si brousí zuby další špičkové kluby, jako jsou Zvolen, Nitra, Košice a další. Diváci se mohou těšit zhruba na 60 přímých přenosů během sezóny s odborným komentářem ve slovenštině i zajímavými hosty v roli odborných spolukomentátorů z řad trenérů či bývalých hráčů a reprezentantů.

„Slovenská liga má náboj, kvalitu a velké kouzlo pro fanoušky, navíc Slovensko vždy disponovalo skvělými hokejisty. Přeci jen se bavíme o soutěži bronzových olympijských medailistů a zemi, která dala světu současnou jedničku draftu NHL“, říká hokejový komentátor Ondřej Voršilka.

Hokejové portfolio stanic Sport1 a Sport2 vítá také nový přírůstek do rodiny elitních soutěží, které mohou diváci na obrazovkách pravidelně vídat. Je jím nejvyšší švýcarská soutěž National League. Ta si již vydobyla pozici jedné z nejlepších lig na světě a v týmech jako jsou Davos, Zurrich, Bern či Lugano působí špičkoví hráči světové úrovně. Z českých hokejistů se mohou diváci těšit například na reprezentanty Jana Kováře v dresu Zugu, Romana Červenku v Rapperswilu či Matěje Stránského v Davosu. Slovenský hokej ve Švýcarsku velmi dobře reprezentují Peter Cehlárik v Zugu a Martin Gernát v Laussane.

„Švýcarská liga udělala během poslední dekády obrovský pokrok a dostala se na úroveň tradičních soutěží ve Švédsku či Finsku. Dnes patří k evropské špičce a hokej je v ní nesmírně atraktivní. Po úpadku KHL do ní navíc zamířila řada velmi zajímavých posil“, doplňuje šéfkomentátor stanic Sport1 a Sport2 Ondřej Voršilka.

Diváci stanic Sport1 a Sport2 se mohou těšit na více než 80 přenosů z NL včetně atraktivních bojů v Play-off. První přímý přenos mohou sledovat již ve středu 14.9. Lakers - ZSC Lions od 19:45 na Sport1.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International - Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se soustřeďují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI - Central and Northern Europe nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný v celé řadě platforem, včetně HD služeb a nabízí verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com


Jan Pácl, Key Account Manager, KNKTR, 13. 9. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29905/sport1-a-sport2-ziji-hokejem-pokracuje-slovenska-tipos-extraliga-prichazi-svycarska-nl/