Původní drama HBO ROD DRAKA se stalo vůbec nejsledovanějším titulem na HBO
Autor: HBO Max EMEA , e-mail: info@warnermedia.com Přidané: 25.10.2022
Původní drama HBO ROD DRAKA se stalo vůbec nejsledovanějším titulem na službách HBO SVOD v Evropě a překonalo 8. sérii Hry o trůny. ROD DRAKA debutoval s největší sledovaností jakéhokoli nového původního seriálu v historii HBO a stal se nejlepším seriálovým startem na HBO Max v USA, Latinské Americe a Evropě. Všechny epizody seriálu nyní v USA sleduje v průměru 29 milionů diváků, což je více než trojnásobek průměrné sledovanosti premiérového večera.


Mimo Evropu ROD DRAKA překonal i 8. sérii Hry o trůny a stal se tak nejsledovanějším titulem HBO v Latinské Americe, jihovýchodní Asii, Hongkongu a na Tchaj-wanu v rámci streamovací služby HBO. (Seriál se streamuje na HBO Max v 39 zemích Latinské Ameriky, 21 zemích Evropy a na HBO GO v JAR, HK a TW).

Casey Bloys, předseda představenstva a generální ředitel HBO a HBO Max, řekl: „Jsme nadšeni, že ROD DRAKA zaujal fanoušky Hry o trůny po celém světě i nové diváky, kteří svět Západozemí objevují poprvé. Gratulujeme Georgovi, Ryanovi, Miguelovi a celému týmu RODU DRAKA k neuvěřitelné první sezóně.“

Kompletní první řadu seriálu ROD DRAKA si nyní můžete pustit na HBO Max. HBO Max je v současné době k dispozici ve 21 zemích Evropy, včetně Andorry, Bosny a Hercegoviny, Bulharska, Černé Hory, České republiky, Dánska, Finska, Chorvatska, Maďarska, Moldavska, Nizozemska, Severní Makedonie, Norska, Polska, Portugalska, Rumunska, Srbska, Slovenska, Slovinska, Španělska a Švédska.


O službě HBO Max

HBO Max™ je streamovací platforma, která nabízí nejlepší kvalitní zábavu ve své třídě a přináší největší množství seriálů, filmů a speciálů od kultovních značek HBO, Warner Bros. a DC, stejně jako Max Originals a filmové trháky. Platforma byla spuštěna ve Spojených státech v květnu 2020 a v červnu 2021 představila levnější, reklamou podporovanou úroveň. V současné době je HBO Max k dispozici v 61 zemích a loni v létě zahájila své globální zavádění na trzích v Latinské Americe a Karibiku, po němž následovalo evropské spuštění v severských zemích, na Pyrenejském poloostrově, v Nizozemsku a ve střední a východní Evropě.


O společnosti Warner Bros. Discovery

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) je přední světová mediální a zábavní společnost, která vytváří a distribuuje nejrozmanitější a nejkomplexnější portfolio obsahu a značek na světě v oblasti televize, filmu a streamingu. Společnost Warner Bros. Discovery, která je dostupná ve více než 220 zemích a teritoriích a v 50 jazycích, inspiruje, informuje a baví diváky po celém světě prostřednictvím svých ikonických značek a produktů, včetně: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies a další. Další informace naleznete na adrese www.wbd.com.


Pavla Brožková, PR HBO Max EMEA, 25. 10. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29968/puvodni-drama-hbo-rod-draka-se-stalo-vubec-nejsledovanejsim-titulem-na-hbo/