Prima SHOW slaví 1. narozeniny. Divákům nadělí reality show LIKE HAF
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 25.10.2022
Nejmladší kanál skupiny Prima, který odstartoval 25. října 2021 a specializuje se na žánr reality, slaví své 1. narozeniny. Prima SHOW divákům naděluje celou řadu pořadů. Docureality Den jak sen pod taktovkou Moniky Absolonové ukazuje od začátku října svatby plné rodinných zápletek, které nadchnou, překvapí i dojmou.


Od poloviny měsíce pak kanál hledá nové finalistky, které budou bojovat o titul České Miss Essens 2022 v pořadu Hledá se Miss. Nechybí ani oblíbená zahraniční show Megadorty. Na začátku listopadu pak Prima SHOW nabídne pokračování oblíbené reality show s partou influencerů žijících v jedné vile, tentokrát však i s jejich čtyřnohými mazlíčky a novým názvem LIKE HAF.

„Prima SHOW má za sebou první rok vysílání a nás těší, že se kanálu velmi daří a jeho sledovanost neustále roste. V průběhu srpna dosáhl náš nejmladší kanál na share 2,20 % v CS ženy 25–39 let. Diváky oslovuje naše prémiová vlastní tvorba – nejsledovanějším pořadem za první rok vysílání byla předpremiéra reality show Farmář hledá ženu, kterou si v neděli 24. dubna nenechalo ujít 85 000 diváků (share 2,10 %) v CS 15+, ale i pečlivě vybraný akviziční obsah, jako například Svatba na první pohled,“ říká programový ředitel skupiny Prima Roman Mrázek.

Že má o svatbě každý jinou představu, ukazuje od počátku října jedinečná docureality show Den jak sen. Divákům přináší slzy, radost i překvapení během svatby na fotbalovém hřišti, motorce, skautském táboře nebo jako z pohádky. Nechybí příběhy budoucích novomanželů a přípravy na den D. Show mapuje v deseti epizodách moderátorka Monika Absolonová. Předpremiéry můžete sledovat každou neděli ve 20.10 na Prima SHOW.

Hledá se Miss a revoluce ve výběru královny krásy. Česká Miss Essens si pro soutěžící dívky nevymyslela jednoduchý úkol. Budou bojovat v osmidílné reality show plné nečekaných výzev, konkurence, objektivů kamer a bez mobilních telefonů. Která z dívek získá vysněný titul, kontrakt v hodnotě 1 milionu a odjede na světovou soutěž Miss Universe? Náročná porota, složená z předních modelek Andrey Bezděkové a Pavlíny Němcové, majitele modelingové agentury Pure Model Management Romana Holárka a zakladatele společnosti Essens Michala Kováře, to nebude mít jednoduché. Z 8 952 dívek postoupí jen 12 do velkého finále. Jejich cestu můžete sledovat každou sobotu ve 20.15 na Prima SHOW.

Sladkou podívanou se sváteční atmosférou a taky pořádnou dávkou adrenalinu. To nabídne od 23. října každý den v podvečer zábavní soutěžní pořad Megadorty, ve kterém se střetávají tři týmy profesionálních kuchařů. Za pouhých pět hodin musí navrhnout, upéct a nazdobit gigantické cukrové veledílo. Komu se podaří nejoriginálnější a nejlahodnější dort, má šanci zvítězit!

Čtyři zamilované páry a jejich mazlíčci v jedné vile budou soutěžit o titul nejlepší influencerské rodinky. Pár, který překoná všechny výzvy a získá největší podporu diváků, vyhraje půl milionu. LIKE HAF dorazí na obrazovky Prima SHOW už 31. října v 18.45 s denní verzí a diváci se na něj mohou těšit každý všední den, včetně večerní night show ve 22.05.

(Zdroj: ATO – Nielsen Admosphere, živě + TS0-3 TV, ke dni 17. 10. 2022)


Gabriela Semová, Head of Corporate and Internal PR, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 25. 10. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29969/prima-show-slavi-1-narozeniny-divakum-nadeli-reality-show-like-haf/