SATRO oslavuje 30 rokov svojej existencie
Autor: SATRO , e-mail: info@satro.sk Přidané: 27.10.2022
Spoločnosť SATRO s.r.o. vznikla v roku 1992. Je to výlučne slovenská rodinná spoločnosť. Pri príležitosti 30. výročia vzniku spoločnosť SATRO pre svojich zákazníkov pripravila výročné ponuky na všetky služby – SATROanalog, SATROdigital, SATROnet aj touchTV.


„Pre našich zákazníkov sme pripravili jubilejné akcie“, povedal František Kadúch a pokračoval: „Keby som to mal zhrnúť jednou vetou, tak by som povedal - „Objednajte si akúkoľvek našu službu na 24 mesiacov a získate túto službu na prvé tri mesiace BEZPLATNE.“

Akcie sa vzťahujú na objednanie si akéhokoľvek balíčka služby SATROdigital, SATROanalog, SATROnet, či touchTV a budú trvať do konca tohto roku.


Spoločnosť okrem iného v spolupráci so svojimi partnermi pripravila pre zákazníkov služby SATROdigital malé prekvapenie – od piatka 28. októbra 2022 od polnoci, do nedele 30. októbra 2022 do polnoci, budú môcť sledovať takmer všetky stanice bez ohľadu na to, aké balíčky majú predplatené.

Ďalšou zaujímavou akciou je, ak si zákazníci objednajú programový balíček DETI lebo HUDBA, získajú ho pri 24-mesačnej viazanosti na celý prvý rok ZADARMO, pri 12-mesačnej viazanosti prvých šesť mesiacov ZADARMO. Akciu je možné kombinovať aj s Vernostnou zľavou, až do výšky 10%.


SATRO s.r.o. od júna tohto roku začala s postupným zvyšovaním rýchlostí služby SATROnet, bez zmien ceny. Zvýšenie rýchlostí služby SATROnet sa začalo najskôr v meste Myjava a týkalo sa služby SATROnet cez ethernetové prípojky. Išlo najmä o službu SATROnet Professional, kedy sa rýchlosti zvýšili na 1Gbits/1Gbit/s (1 000 Mbit/s / 1 000 Mbit/s). Zvyšovanie rýchlostí SATROnet bude pokračovať do konca tohto roka, zvýšením rýchlosti v Galante, v službe SATROnet cez etherentové prípojky.

Bližšie informácie a pravidlá všetkých spomínaných aj výročných akcií sú na www.satro.sk alebo na Zákazníckej linke 0850 311 000, v cene miestneho hovoru.


Spoločnosť SATRO s.r.o., slovenský operátor káblovej televízie a dátových služieb, v roku 1992 založil pán František Kadúch. V súčasnosti je okrem zakladateľa v jej vedení aj jeho syn - Ing. František Kadúch ml, a jeho vnuk - Mgr. Marek Michalík. Spoločnosť existuje na trhu už 30 rokov a stále patrí k najinovatívnejším spoločnostiam na Slovensku. Zameriava sa najmä na zabezpečovanie televízneho, rozhlasového signálu a vysokorýchlostného internetu pre domácnosti na celom území západného Slovenska. Ako prvý operátor káblovej televízie SATRO s.r.o. začalo v roku 2004 vysielať televízne a rozhlasové programy v digitálnom prevedení. Okrem toho spoločnosť ponúka a inovuje dátové služby na báze širokopásmového vysokorýchlostného internetu pod názvom SATRO 12G „vzdušná optika“. Od novembra 2015 SATRO s.r.o. ponúka televíziu prostredníctvom satelitu ako aj modernú OTT aplikáciu touchTV.


Marek Michalík, Marketingový manažér, SATRO, 26. 10. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29972/satro-oslavuje-30-rokov-svojej-existencie/