Telly k titulovému zápasu Jiřího Procházky spouští soutěž o jeho merch
Autor: Telly , e-mail: info@telly.cz Přidané: 12.11.2022
Televizní operátor Telly spouští další soutěž, ve které lze vyhrát ceny od profesionálního MMA zápasníka Jiřího BJP Procházky. Ten se aktuálně připravuje na obhajobu pásu šampiona polotěžké váhy. Telly soutěž spustí v sobotu 12. listopadu. Bude mít celkem tři kola, přičemž v každém se hraje o originální kolekce merchandise Jiřího BJP Procházky. Ve hře jsou trička, mikiny, ručníky, čepice a další produkty.


V každém ze tří soutěžních kol se losuje 10 BJP balíčků (celkem 30 výher). Podrobnosti k soutěži najdete zde: https://telly.cz/bjp-soutez.

K účasti v soutěži stačí jediné – objednat si balíček Telly Sport Online na 14, 30 nebo 365 dní a souhlasit se zařazením do slosování. Soutěž končí až v neděli 11. prosince. Ve stejný den středoevropského času nastoupí třicetiletý Jiří Procházka v Las Vegas v obhajobě šampiona polotěžké váhy proti Gloveru Teixeirovi z Brazílie.

„S Jiřím Procházkou k naší naprosté spokojenosti spolupracujeme už druhým rokem. Věřím, že další soutěží zaujmeme diváky stejně jako u těch minulých,“ říká Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly.

Jiří BJP Procházka (14. října 1992) je český bojovník smíšených bojových umění (MMA) v polotěžké váze (light heavyweight, do 93 kg). V roce 2015 podepsal smlouvu s japonskou organizaci Rizin FF a je historicky prvním držitelem a obhájcem titulu v polotěžké váze, který tato organizace vydala.

Od roku 2020 nastupuje v UFC, nejprestižnější organizaci smíšených bojových umění. V červnu 2022 se stal jako první Čech v historii šampionem UFC. Trénuje v klubu Jetsaam Gym Brno pod vedením trenérů Martina Karaivanova a Jaroslava Hovězáka.


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 HD a Premier Sport 2 HD a na stanici Nova Sport 3 HD a Nova Sport 4 HD. Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly, 11. 11. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29998/telly-k-titulovemu-zapasu-jiriho-prochazky-spousti-soutez-o-jeho-merch/