Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 09:38:46   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 29. 11. 2022

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 26.11.2022



Moderátorka Světlana Witowská, herec Matyáš Řezníček a pilot Jiří Vlk se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 29. listopadu ve 21.35 hod. na Primě.


Světlana Witowská – letos v září oznámila moderátorka po dvaceti letech odchod z televize. Dle vlastních slov se rozhodla začít novou životní etapu. Největšího kariérního úspěchu se jí dostalo moderováním debaty prezidentských kandidátů Zemana a Drahoše před druhým kolem voleb v roce 2018. To, jak tento večer zvládla, rozhodně přispělo i k tomu, že se Světlana stala laureátkou novinářské ceny Karla Havlíčka Borovského. A její jméno se poté dokonce objevilo i v průzkumu kandidátů na post prezidenta. Raději než politice se ale věnuje sportu. „Málokdo třeba ví, že jsem byla sportovní nadějí v judu a že jsem závodně skákala na tehdy exotické trampolíně. A sportuju vlastně pořád. Pořád stejně průměrně blbě,“ směje se Světlana.


Matyáš Řezníček – herec, kterého filmoví diváci objevili až teď díky hlavní roli v diskutovaném a navštěvovaném filmu Hranice lásky. „Proces castingů byl v případě tohoto filmu úplně jiný než obvykle. Režisér Tomasz Wiński za mnou přišel do divadla. Ještě předtím, než jsme absolvovali kamerovky, jsem se s ním několikrát sešel. Řekl mi přesně svůj pohled na věc a já věděl, že se nemusím bát. Vlastně jsem se studem nakonec neměl vůbec žádný problém,“ vypráví Matyáš o filmu, kde má několik sexuálně odvážných a nahých scén. Na rozdíl od filmových diváků znají návštěvníci divadla mladého herce velmi dobře. Již několik let je ve stálém angažmá Národního divadla, kde účinkuje například v Maryše, Mnoho povyku pro nic a za pár dní ho čeká premiéra Hordubala. „Divadlo a film jsou pro mě dvě naprosto odlišné disciplíny. Dokonce si myslím, že by na to měly být různé herecké školy. U filmu vzniká výsledek od samého počátku, obvykle tak dva měsíce, celou dobu natáčení. U divadla se dlouho zkouší, mění, ale výsledek přichází až v moment premiéry. Já budu nadšený, když se mi podaří během života spolupracovat na nějakých dobrých filmech, ale vím, že divadlo mi bude vždy bližší,“ říká jednoznačně Matyáš.


Jiří Vlk – pilot, který za hašení Českého Švýcarska dostal pokutu. Snaha se cení. Když na ni ale nemáte povolení, může se vám dobře zamýšlený skutek pořádně prodražit. Jako pilotovi Jiřímu Vlkovi z Havířova. Vyrazil zdolat oheň v Českém Švýcarsku a dostal za to pokutu 100 tisíc Kč. Nedisponuje totiž potřebnou licencí. Stalo se tak konkrétně 26. července, třetí den od vypuknutí požáru v národním parku České Švýcarsko, kdy Jiří nad parkem ve spolupráci s dalšími složkami na oheň osmkrát shodil vodu ze svého bambi vaku. „Komunikoval jsem s velitelem a létal ve formaci s hasiči i policií. Rozhodně jsem nikoho na místě neohrozil,“ myslí si Jiří. Jenže Úřad pro civilní letectví mu následně vyměřil pokutu 100 tisíc korun z důvodu, že pilot nedisponuje licencí pro hašení požáru ve vzduchu. „Mám ji pouze pro létání s podvěsem, jinými slovy můžu nést bambi vak, ale nesmím z něj vodu vylévat při hašení,“ uznává pilot. A zároveň dodává: „Jezdíte autem, dostali jste už pokutu? Když budete jezdit jednou týdně, tak asi pokutu nedostanete, když budete jezdit třikrát týdně, tak pravděpodobnost, že vás chytnou, je podstatně větší, ne?“ Do případu, který mezi Čechy budí emoce, se vložil i ministr dopravy, když Úřad pro civilní letectví požádal o podrobné informace.


Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 29. listopadu ve 21.35 hod. na Primě. Užijte si nové díly se zajímavými hosty a všetečnými otázkami Jana Krause.


Filip Budák, Marketingový a PR konzultant, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 25. 11. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.11.2022 • Vánoce na Primě budou plné oblíbených filmů i pohádek
24.11.2022 • Čtvrt miliardy na pomoc potřebným. Adventní koncerty ČT vstupují v neděli do dvaatřicátého ročníku
22.11.2022 • Šou Pečie celé Slovensko opäť prekonala polmiliónovú hranicu sledovanosti
20.11.2022 • Show Jana Krause – 23. 11. 2022
17.11.2022 • Obrovská pocta pre hokejovú legendu Mariána Hossu, Dajto a Voyo budú naživo pri tom!
17.11.2022 • Fotbalový šampionát v České televizi: šestačtyřicet zápasů v přímých přenosech i speciální sportovní AZ-kvíz

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist