Dokonalá sviatočná pohoda, silvestrovská párty u Adely a množstvo noviniek aj na Voyo - skupina Markíza predstavuje svoju vianočnú ponuku
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 02.12.2022

Diváci a diváčky televízie Doma si aj tento rok budú môcť vychutnávať obľúbené vianočné romantické filmy, Dajto poteší všetkých milovníkov akcie, dobrodružstva, ale aj skvelého humoru a Markíza KRIMI bude aj cez sviatky na stope zločinu.


Široký výber klasických vianočných rozprávok a rodinných filmov, atraktívnych premiér, ale aj skvelá silvestrovská zábavná šou na Markíze, obľúbená vianočná romantika na Doma, poriadne pestré Vianoce plné akcie aj humoru na Dajto a neoddýchnu si ani najznámejší vyšetrovatelia a detektívi na Markíza KRIMI. A k tomu ešte bohatá dávka zaujímavých noviniek na Voyo.


„Vianočná a silvestrovská programová nádielka na staniciach skupiny Markíza bude skutočne štedrá a žánrovo pestrá, aby si z nej mohol každý člen rodiny vybrať to, čo ho baví,“ povedala programová riaditeľka skupiny Markíza Silvia Majeská. „Nemôžem opomenúť ani najznámejšiu slovenskú streamovaciu službu Voyo, v rámci ktorej pokračujeme v neustálom posilňovaní ponúkaného obsahu o ďalšie exkluzívne tituly a zaujímavé novinky,“ dodala.


Pokojné Vianoce na Markíze

Televízia Markíza prinesie divákom počas Vianoc skutočne pestrú ponuku programov pre celú rodinu. Tohtoročný slogan „Pokojné Vianoce“ odkazuje na fakt, že v týchto ťažkých časoch, kedy sa zo všetkých strán valia negatívne správy, potrebujeme všetci ako soľ trochu obyčajnej sviatočnej pohody so svojimi najbližšími.

V predvečer Vianoc, v piatok 23. decembra, divákov a diváčky výborne naladí kultová rodinná komédia S tebou mě baví svět (20:30 hod.), zasneženú atmosféru sprostredkuje aj nasledujúca hviezdne obsadená česká komédia Špindl (22:30 hod.). Popoludnie vyplnia obľúbené rozprávkové príbehy Kocúr v čižmách (13:15 hod.), Dračia nevesta (15:10 hod.) a Pyšná princezna (17:30 hod.).

Na Štedrý deň, v sobotu 24. decembra, nebudú chýbať neodmysliteľné vianočné klasiky ako Perinbaba (17:00 hod.), Mrázik (19:00 hod.) či Pelíšky (20:30 hod.). Pre najmladších divákov je určená ranná premiéra animovaného filmu My Little Pony: Nová generácia (09:05 hod.) a popoludní štedrovečernú pohodu dotvoria klasická rozprávka Nebojsa (13:10 hod.) a rodinný film Rozprávková cesta koníka Hrbáčika (14:55 hod.).

Zvyšné sviatočné dni sa budú niesť v znamení veľkých filmových premiér. Na Prvý sviatok vianočný, v nedeľu 25. decembra, poteší malých aj veľkých o 20:30 hod. vianočná romantická komédia Želanie pre Ježiška a Druhý sviatok Vianočný, pondelok 26. decembra, bude taktiež o 20:30 hod. patriť dobrodružnej komédii Posledný bohatier 2: Koreň zla. Nedeľný podvečer divákom spríjemní ďalšia nezabudnuteľná rozprávka Princezna se zlatou hvězdou (17:15 hod.), sviatočné večery dotvoria v nedeľu komédia Špindl 2 (22:50 hod.) a v pondelok najnovšie spracovanie kultovej akčnej komédie Charlieho anjeli (23:00 hod.).

Vianočnú programovú ponuku osviežia aj ďalšie atraktívne filmové premiéry ako Tri metre nad nebom (utorok 27. decembra o 23:00 hod.), S tebou ma baví žiť (streda 28. decembra o 15:15 hod.), To musí byť láska (streda 28. decembra o 20:30 hod.), Tri metre nad nebom 2: Návrat rebela (streda 28. decembra o 22:35 hod.), Psí detektív (štvrtok 29. decembra o 14:45 hod.) či Shazam! (piatok 30. decembra o 20:30 hod.). Aj medzi sviatkami sa diváci a diváčky môžu tešiť na filmové klasiky ako S čerty nejsou žerty (streda 28. decembra o 16:55 hod.) alebo Nevera po slovensky (štvrtok 29. decembra o 20:30 hod.).

So silnou filmovou premiérou vstúpi Markíza aj do nového roka 2023, v nedeľu 1. januára o 20:30 hod. odvysiela pokračovanie úspešnej českej rozprávky Tajomstvo starej bambitky 2.


Romantické Vianoce na Doma

Televízia Doma aj tento rok prinesie svojim divákom a diváčkam množstvo premiér romanticky ladených rodinných filmov s vianočným nádychom, ktoré sa každoročne tešia mimoriadnej diváckej obľube. Tento rok vládne na Doma predvianočná nálada už od novembra, vianočné romantické filmy sú totiž v programovej ponuke každý jeden večer v týždni.

Sviatočné obdobie divákom spríjemnia novinkové tituly ako Čarovný večer (pondelok 19. decembra o 21:40 hod.), Vianoce v Ríme (utorok 20. decembra o 21:45 hod.), Vianoce pre celú rodinu (streda 21. decembra o 21:45 hod.), Keď vločky láske prajú (štvrtok 22. decembra o 21:45 hod.) či Kolotoč vianočných želaní (piatok 23. decembra o 20:30 hod.). Chýbať nebudú ani obľúbené klasiky ako Na Vianoce nepečiem (piatok 23. decembra o 22:20 hod.), Popoluška (nedeľa 25. decembra o 20:30 hod.) alebo Moderná Snehulienka (nedeľa 25. decembra o 22:30 hod.).

Štedrý večer, sobota 24. december, sa na Doma bude niesť v znamení skvelej zábavy vďaka dvojitej dávke obľúbenej hudobno-zábavnej relácie Chart Show (19:00 hod.) s moderátorkou Adelou Vinczeovou. Ponúkneme rebríčky hitov pre romantický večer, ako aj tie najväčšie hity nezabudnuteľného maestra Karla Gotta. Doplní ich výnimočný Vianočný koncert Lucie Bílej (23:25 hod.).

Medzi sviatkami ponúkne Doma každý večer vynikajúce filmy ako Hora medzi nami (pondelok 26. december o 20:30 hod.), Chyť ma, ak to dokážeš (utorok 27. december o 20:30 hod.), Sněženky a machři (streda 28. december o 20:30 hod.) alebo premiérový Vianočný večierok (štvrtok 29. december o 20:30 hod.). Nový rok 2023 odštartuje 1. januára o 20:30 hod. s premiérou skutočného príbehu s názvom Liečiteľ.


Akčné Vianoce na Dajto

Televízia Dajto ponúkne aj počas vianočného a novoročného obdobia výber tých najlepších akčných a dobrodružných filmov v hlavných úlohách s najväčšími hviezdami žánru. A že tieto Vianoce budú skutočne akčné, potvrdia kinohity ako Pád Bieleho domu (streda 21. decembra o 20:30 hod.), Expendables: Nezničiteľní (štvrtok 22. decembra o 20:30 hod.) alebo Parchanti (piatok 23. decembra o 20:30 hod.).

Štedrý večer, sobotu 24. december, ovládnu o 20:30 hod. legendy akčného žánru, Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger, v ich spoločnom kinohite Útek z väzenia. O 22:40 hod. ich vystrieda nemenej legendárny Liam Neeson v obľúbenom filme 96 hodín: Odplata. Na Prvý sviatok vianočný, v nedeľu 25. decembra, budú divákom a diváčkam o 20:30 hod. robiť spoločnosť Denzel Washington a Mark Wahlberg, ktorí sú skrátka Nezastaviteľní. Poriadnu dávku akcie a napätia sprostredkuje o 22:35 hod. aj nasledujúci hviezdne obsadený kinohit Londýn v plameňoch. Vynikajúci Robert Redford sa na Druhý sviatok vianočný, v pondelok 26. decembra, predstaví o 20:30 hod. v kultovom akčnom trileri Posledná pevnosť.

Skvelú zábavu zas sprostredkujú počas celých vianočných sviatkov počas dňa už tradične špeciálne vianočné epizódy obľúbených komediálnych seriálov Priatelia, Teória veľkého tresku a Dva a pol chlapa. No a v tieto sviatky ponuku obohatia aj vianočné časti nemenej skvelých sitkomov M*A*S*H a 2 baby na mizine, ale predstavia sa tiež kultoví slovenskí Susedia.


Na stope Vianoc s Markíza KRIMI

Televízia Markíza KRIMI si na svoje prvé Vianoce pripravila pre divákov a diváčky niečo mimoriadne! Počas celých sviatkov si od popoludnia až do večera budú vychutnávať špeciálne vianočné epizódy svojich obľúbených kriminálnych a detektívnych seriálov. Sviatky im tak spríjemnia Dr. Brennanová a agent Booth v seriálovom hite Kosti, nezničiteľný diaľničný policajt Semir Gerkhan a legendárna Kobra 11, šarmantný a charizmatický Mentalista, geniálny čudák Monk či špeciálny agent Gibbs a jeho tím v klasike NCIS – Námorný vyšetrovací úrad. Načrieme však aj do slovenských vôd a pripomenieme si kriminálny seriál Rex.


Silvestrovská párty u Adely na Markíze, filmová nádielka na Doma a Dajto, najúspešnejšia česká kriminálka na Markíza KRIMI

Ani tento rok nebude na obrazovkách TV Markíza chýbať špeciálny silvestrovský program, ktorý 31. decembra od 20:30 hod. ponesie názov Silvester 2022. Obľúbená moderátorka Adela Vinczeová si na svoju televíznu silvestrovskú párty pozvala hneď niekoľko zaujímavých hostí, ktorí nepokazia žiadnu zábavu - Adama Bardyho, Zuzanu Kubovčíkovú Šebovú, Attilu Végha, Juraja Kemku, Dominiku Kavaschovú a Juraja Čurného.

Diváci a diváčky si spolu s nimi pripomenú to najlepšie a najvtipnejšie, čo sa tento rok odohralo v úspešných reláciách TV Markíza, v ktorých oni sami aktívne účinkovali - Let's Dance, Tvoja tvár znie povedome, 2 na 1 a Chart Show. Chýbať nebudú ani spoločné zábavné hry a najmä veľa smiechu a skvelej nálady. A možno z Televíznych novín stihne prísť aj Adelin manžel Viktor Vincze!

„Silvester na Markíze je tento rok z môjho pohľadu dobre vymyslený, lebo s partiou fakt zábavných a obľúbených ľudí budeme v našej spoločnej obývačke napĺňať obývačky televíznych divákov. Debatujeme ako na silvestrovskej chate, hráme hry ako na silvestrovskej chate a púšťame si záznamy toho najzábavnejšieho, čo sa na obrazovke TV Markíza za ostatný rok urodilo. Skryté kamery a iné vydarené prekvapenia z 2 na 1, najlepšie vystúpenia z Let's Dance a ďalších programov. Veľmi sme sa pri nakrúcaní zabávali, ale spomínam si, že pri jednej hre so Zuzkou Šebovou, Dominikou Kavaschovou, Attilom Véghom a Jurajom Kemkom som dostala taký záchvat smiechu, ako už dlho nie. Teším sa, ako si to znovu pozriem!“ povedala moderátorka silvestrovského večera na Markíze Adela Vinczeová.

Televízia Doma si na silvestrovský večer pripravila úspešné romantické komédie Všetko alebo nič (20:30 hod.), To musí byť láska (23:00 hod.) a LOVEnie (01:00 hod.).

Silvester na Dajto sa ponesie v znamení skvelej zábavy vďaka kultovej českej komédii Dědictví aneb Kurvahošigutntág (20:30 hod.) a jej novšiemu pokračovaniu Dědictví aneb Kurvaseneříká (23:15 hod.).
Diváci najmladšej stanice Markíza KRIMI na Silvestra uvidia ďalšie epizódy výborných kriminálok a do nového roka vstúpia so seriálmi Rex a Majster ilúzie.


Vianoce plné noviniek aj obľúbených klasík na Voyo

Adventná ponuka najznámejšej slovenskej streamovacej služby Voyo prinesie ďalší exkluzívny Voyo Originál a zároveň jeden z najočakávanejších projektov tohtoročnej jesene – minisériu Kráľ Šumavy: Fantóm temného kraja jedného z najúspešnejších českých režisérov Davida Ondříčka. Okrem toho Voyo ponúkne bohatú vianočnú kolekciu plnú noviniek, obľúbených rozprávok aj romantických filmov pre navodenie čarovnej atmosféry a pravej sviatočnej pohody.

V najobľúbenejšej vianočnej rozprávke Tři oříšky pro Popelku nájde šťastie vďaka kúzelným orieškom nezabudnuteľná Libuše Šafránková. Na Voyo si ju môžu diváci a diváčky vychutnať kedykoľvek a kdekoľvek, pričom v ponuke nechýbajú ani ďalšie populárne klasické filmové rozprávky a rodinné filmy, napríklad Šíleně smutná princezna, Císařův pekař - Pekařův císař, Soľ nad zlato, Kráľ Drozdia brada, Popolvár najväčší na svete, Princ a Večernice, Obušku z pytle ven, Ako sa budia princezné, Šípová Ruženka, O princezně Jasněnce a létajícím ševci, Falošný princ, Třetí princ, Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách, Tři veteráni, Dařbuján a Pandrhola, Honza málem králem, Plavčík a Vratko, Dívka na koštěti či Byl jednou jeden král. Z novších slovenských a českých titulov sú to napríklad V lete ti poviem, ako sa mám, Známi neznámi, Tri želania, Najlepší priateľ, Přijde letos Ježíšek?, Pohádky pro Emu, Hodinárov učeň, Tři bratři, Sedem zhavranelých bratov, Čertí brko, Zakliate pierko, Najkrajšia hádanka, Pravý rytíř, Krídla Vianoc, Sokoliar Tomáš alebo Keď draka bolí hlava.

Predplatitelia a predplatiteľky sa môžu tešiť aj na premiéru nového Voyo Filmu – najúspešnejšej českej komédie tohto roka s názvom Vyšehrad: Fylm. Do ponuky pribudne tiež výborná, hviezdne obsadená česká komédia Striedavka, v ktorej si zahrala aj obľúbená slovenská herečka Kristína Svarinská. Fanúšikovia reality šou si zas môžu vychutnávať špeciálne Voyo formáty Love Island After a Život po Farme, vďaka ktorým môžu zistiť, ako sa darí súťažiacim z Love Islandu a Farmy po skončení televíznych epizód.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 1. 12. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/30033/dokonala-sviatocna-pohoda-silvestrovska-party-u-adely-a-mnozstvo-noviniek-aj-na-voyo-skupina-markiza-predstavuje-svoju-vianocnu-ponuku/