Osm přímých přenosů z Hockenheimu ve vysílání SPORT 5
Autor: PR Press SPORT 5 , e-mail: info@sport5.cz Přidané: 10.10.2008
Poslední říjnový víkend nabídne SPORT 5 kompletní servis přímých přenosů z německého okruhu Hockenheimring. Sérii živého vysílání zahájí v sobotu 25. října přenos závodu F3 Euro Series a ta bude pokračovat přenosy DTM, Seat Leon Supercopa, ADAC VW Polo Cupu a Porsche Carrera Cupu. Víkend plný „live“ vysílání SPORT 5 uzavře 26. října přímý přenos amerických NASCAR z Atlanty.


Zatímco o vítězi eurosérie formule 3 je rozhodnuto – již po předposledním podniku na okruhu v Le Mans se jím stal Němec Nico Hülkenberg – čeští fanoušci Erika Janiše stále ještě nemohou povolit držení palců. I když Erikovi závod na Bugatti Circuit v Le Mans nevyšel podle představ, olomoucký pilot udržel vedoucí pozici v hodnocení „rookies“ – nováčků série. V klasifikaci této sledované kategorie Erik před posledními dvěma závody na Hockenheimringu vede se čtyřbodovým náskokem. Přímé přenosy z devatenáctého a dvacátého závodu F3 Euro Series z okruhu v Hockenheimu sledujte na SPORT 5 v sobotu 25. října od 11:40 hodin, resp. v neděli 26. října od 10:50 hodin.

To o titulu šampióna DTM se bude rozhodovat právě ve finálním závodě na Hockenheimu. Po vzrušujícím závodě v Le Mans, o jehož výsledcích rozhodlo počasí a v návaznosti na něj volba pneumatik, se Paul di Resta (Mercedes-Benz) dotáhl na rozdíl dvou bodů za leadera průběžného pořadí šampionátu Timo Scheidera (Audi). Souboj o titul mistra DTM sledujte v přímém přenosu na SPORT 5 v neděli 26. října od 13:45 hodin; kvalifikaci posledního závodu letošní série DTM vysílá SPORT 5 v sobotu 25. října od 13:20 hodin.

Atraktivní závody DTM tradičně doplní závody značkového poháru Seat Leon Supercopa. Titul si sice po šesti vítězstvích již zajistil a následovníkem Thomase Marschalla se stal Nicki Thiim, ale i v úplném závěru série se diváci mohou těšit na vyrovnané souboje pohárových Seatů – SPORT 5 je v přímém přenosu nabídne v sobotu 25. října od 15:50 hodin a v neděli 26. října od 9:15 hodin.

O titul mistra sérií se na Hockenheimringu pojede i v šampionátech Porsche Carrera Cup a ADAC VW Polo Cup. Přímé přenosy ze závodů jsou v programu SPORT 5 zařazeny v neděli 26. října od 8:30 hodin (VW Polo Cup) a od 10:00 hodin (Porsche Carrera Cup).

Další díl atraktivních amerických závodů NASCAR z oválu v Atlantě sledujte na SPORT 5 v neděli 26. října od 19:10 hodin.


Kódovaný program SPORT 5 je distribuován na novém transponderu satelitu ASTRA 1E, na orbitální pozici 23,5 st. vých., frq. 11,876 H, SR 27500, FEC ¾ a přístup k němu je možný přes karty Trade and Technology v České republice a Sky Link na Slovensku. SPORT 5 je také přístupný abonentům UPC na kabelových sítích v ČR, v sítích Moravianet operátora SELF servis Brno, dále v sítích operátorů MATTES AD ve Frýdku-Místku, HDD Praha, Kabel servis Praha, J.Ouda v Klášterci nad Ohří, PODA Ostrava, STARNET České Budějovice a Planet A Praha.


PR Press SPORT 5, Zuzana Havelková, BPA sport marketing

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3006/osm-primych-prenosu-z-hockenheimu-ve-vysilani-sport-5/