Eurosport nabízí kompletní program Australian Open
Autor: HBO Max EMEA/Eurosport , e-mail: info@warnermedia.com Přidané: 19.01.2023


Od pondělí 16. ledna se hraje první grandslam roku Australian Open. Na digitálních platformách Eurosport.com a Eurosport App kompletní program turnaje.


Australian Open mohou diváci sledovat na kanálech Eurosport 1 a Eurosport 2, první týden turnaje nabízí Eurosport tradičně až 25 hodin živého tenisového vysílání denně na obou programech. Na digitálních platformách Eurosport.com a Eurosport App je možné vidět všechny zápasy turnaje, divákům v ČR tak neunikne žádný duel našich tenistů. Na digitálních platformách je kromě Eurosport 1 a Eurosport 2 i další česky komentovaný feed AO Extra.

Aktuální informace o tenisovém vysílání najdou diváci Eurosportu v angličtině na webových stránkách https://www.eurosport.com/ a česky na facebookovém profilu české redakce Eurosportu https://www.facebook.com/EurosportCZ/. Právě tam česká redakce Eurosportu uveřejňuje rozpisy tenisového vysílání a připravuje rozhovory s českými hráči po jejich zápasech.


Úvodní grandslam roku má pikantní nádech – do Austrálie se totiž vrátil Novak Djoković, a samozřejmě v roli největšího favorita dvouhry mužů. V Melbourne již nepokračuje obhájce Rafael Nadal, který vypadl ve druhém kole. Dokáže někdo z mladší generace zastavit srbskou legendu?

Stejně jako v minulých letech se Eurosport i v roce 2023 opět soustředí na rozsáhlé vysílání grandslamových turnajů. V ČR a na Slovensku tradičně představí nejen Australian Open, ale také Roland-Garros, Wimbledon i US Open.

Diváci se zároveň mohou těšit i na rozsáhlé vysílání seriálu ATP, který již třetím rokem nabídne Eurosport v ČR a na Slovensku. Eurosport i letos představí mj. všechny turnaje ATP Masters 1000 a ATP 500 na programu E2 a řadu turnajů ATP 250 na svých digitálních platformách Eurosport.com a Eurosport App. V závěru sezóny nebude na Eurosport 2 chybět ATP Finals (Turnaj mistrů).


Pavla Brožková, PR HBO Max EMEA, 19. 1. 2023

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/30096/eurosport-nabizi-kompletni-program-australian-open/