Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 01:59:25   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 25. 1. 2023

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 21.01.2023



Herečka Martina Preissová, umělecký fotograf Ľubo Špirko a kouzelníci Darcy Oake a Yu Hojin se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 25. ledna ve 21.40 hod. na Primě.


Martina Preissová – herečka a spisovatelka. „Začala jsem psát ve chvíli, kdy jsem cítila prázdno. Prázdno, které čas od času pocítí každý herec. Ne vždy je totiž štěstěna nakloněna tím správným směrem, a já tak vnímala, že už dlouho pouze sloužím nějakému tvaru, ale nejsem schopna v něm najít svoji výpověď. Anebo vlastně, abych byla spravedlivá, nepřipadala jsem si využitá natolik, aby mě to uspokojovalo. A tak jsem začala psát. Jelikož jsem cítila, že něco ze mě chce ven,“ vysvětluje autorka dvou knížek. První se jmenuje Jak jsem nebyla na Lvech a vyšla v květnu 2021, druhá s názvem Mají v nebi skleničky? se v knihkupectvích objevila loni v září. V obou Martina čerpala ze svého života, včetně dětství na Moravě. „Znojemsko mi do žil vlilo slunce, pohostinnost, spontaneitu, hudbu a lásku k mollovým melodiím. Vracím se tam, kdykoli je to možné.“ Věrná je i pražskému Národnímu divadlu, kde působí už 22 let a v březnu ji tam čeká premiéra Našich furiantů, kde se představí jako Marie Dubská. Hojně obsazovaná je také do televizních seriálů (např. Dobré zprávy, Slunečná).


Ľubo Špirko – už je to více než dvacet let, co se původně inženýr, poté IT manažer, rozhodl pro kariéru uměleckého fotografa, který ve svých projektech využívá netradiční prostředí, techniky a motivy. Fotografuje například tanec, krajinu, ženské tělo, známé tváře, děti, interiéry nebo květiny. Pohybuje se na souši i pod vodou. „Z vody je většina našeho organismu, svět je vytvořen z vody, a tak je třeba mít před vodou respekt, ale zároveň obdivovat úplně jiný rozměr, který nám poskytuje, když se díváme zpod vodní hladiny,“ vysvětluje rodák ze slovenské Levoče. Na kontě má řadu výstav doma i v zahraničí. A také úspěšné knihy jako Body Look, Don't Cover Your Eyes, Flowers, Body Portfolio či Water Emotion. Nedávno zaujal projektem Almost White, což jsou černobílé portréty význačných českých a slovenských osobností s bílými vlasy.


Darcy Oake a Yu Hojin – kouzelníci ze show C’est la Magie. První z nich je Kanaďan, jehož obdivovala královna Alžběta II. Druhý pochází z Jižní Koreje a je dvojnásobným mistrem světa v mikromagii. Do SJK přijdou představit své kouzelnické umění, a zároveň zbrusu novou show, která se koncem ledna odehraje v pražském Kongresovém centru.


Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 25. ledna ve 21.40 hod. na Primě. Užijte si nové díly se zajímavými hosty a všetečnými otázkami Jana Krause.


Filip Budák, Marketingový a PR konzultant, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 20. 1. 2023


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.01.2023 • Ivetu slovenskí diváci milujú!
19.01.2023 • RTVS predstavila jarné novinky vo vysielaní
18.01.2023 • ČT vybrala pětici hudebníků pro národní kolo Eurovize - přihlásilo se rekordních 170 písní
16.01.2023 • Česká televize bude vysílat olympijské hry až do roku 2032
16.01.2023 • Ivan Trojan míří coby Docent na obrazovky ČT - v minisérii Jiřího Stracha začne vyšetřovat na konci ledna
14.01.2023 • Show Jana Krause – 18. 1. 2023

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist