Show Jana Krause – 8. 3. 2023
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 04.03.2023

Moderátorka Gabriela Soukalová, spisovatel Stanislav Motl a neherec Vojtěch Zdražil se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 8. března ve 21.35 hod. na Primě.


Gabriela Soukalová – bývalá biatlonistka a moderátorka. Získala tři olympijské medaile, šestkrát se postavila na stupně vítězů na mistrovství světa, vydala životopisnou knihu, na televizi Prima působila jako moderátorka, tančila ve StarDance. Aktuálně natáčí autobiografický filmový dokument, který by měl mít premiéru příští rok. „Mám ráda, když se neustále něco děje – v práci i soukromí,“ říká a dodává, že za největší životní výzvu považuje mateřství. „Velmi mě překvapilo, že je asi tak padesátkrát náročnější, než jsem si představovala. Na druhou stranu, když vidím Izabelčin úsměv, jsem šťastná. Je to něco, co posouvá moje psychické a fyzické mantinely.“ Jak vidí dceřinu budoucnost? „Pokud si jednou sama vybere vrcholový sport, tak ji v tom budu podporovat. Ale zatím ji vedu k všestrannosti. Faktem je, že bych byla nejraději, kdyby si vybrala nějaký obor, který člověk může dělat dlouhodobě, nebo kdyby studovala. Sportovní život je v mnoha ohledech fajn, ale je to obrovská rutina a dřina, která s sebou nese poměrně hodně odříkání.“


Stanislav Motl – novinář a spisovatel. Vypátral patnáct nacistických válečných zločinců, kteří vraždili na našem území, objevil posledního pasažéra Titaniku a jeho české kořeny, byl zpovědníkem herečky Lídy Baarové. „Mám jedno motto: Nikdy nesuď člověka za jeho činy, pokud jsi nebyl v jeho situaci, jeho kůži,“ říká držitel několika novinářských cen, který žije odhalováním záhad a zapomenutých lidských osudů. A čemu se věnuje teď? „Už nějakou dobu pátrám ve Španělsku po stopách našich interbrigadistů, kteří tam bojovali v letech 1936 až 1939. Asi dvě stě jich padlo a já hledám jejich hroby. Je to nesmírně zajímavá práce a mám takový ten pocit, že zaplňuji bílé místo naší historie. A to je to, co mě baví.“


Vojtěch Zdražil – neherec, který zazářil ve filmu Plastic Symphony. S filmováním neměl žádné zkušenosti, přesto dokázal podat naprosto uvěřitelný výkon a vyrovnat se profesionálním hercům. Kde se Vojtěch Zdražil vzal? Jaké pro něj bylo ztvárnit muže s vrozenou achondroplazií, tedy nemocí, která způsobuje trpasličí růst? A jak moc mu psychologické drama oceňovaného slovenského režiséra Juraje Lehotského připomíná vlastní život?


Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 8. března ve 21.35 hod. na Primě. Užijte si nové díly se zajímavými hosty a všetečnými otázkami Jana Krause.


Filip Budák, Marketingový a PR konzultant, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 3. 3. 2023

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/30160/show-jana-krause-8-3-2023/