M7 Group a A+E Networks EMEA podepsaly smlouvu o satelitní distribuci History a Crime+Investigation
Autor: Petr Miklík , e-mail: Petr.Miklik@seznam.cz Přidané: 05.03.2023
Lucemburský poskytovatel placené televize M7 Group, vlastněný společností Canal+ Group, uzavřel víceletou smlouvu na transponderovou kapacitu se společností A+E Networks EMEA (Europe, the Middle East and Africa - Evropa, Střední východ a Afrika) na satelitní distribuci signálu pro své nejdůležitější kanály History a Crime+Investigation v celé Evropě.


Smlouva umožňuje společnosti A+E Networks EMEA poskytovat kanály prostřednictvím satelitní platformy M7 Group na orbitální pozici 1° západně pro své navázané klienty v celoevropském svazku družice Thor 5. M7 Group a A+E Networks EMEA jsou dlouhodobými obchodními partnery na různých evropských trzích, kde poskytuje služby společnost M7 Group, především pro distribuci programů. Součástí nové smlouvy je to, že poskytovatel M7 Platform Services zajišťuje satelitní distribuci programů a zároveň poskytuje společnosti A+E Networks EMEA podporu pro její navázané klienty.

Matt Westrup, nejvyšší viceprezident pro techniku & provoz pro region EMEA, řekl: "Těší nás, že můžeme být obchodními partnery se společností M7 Group, která zajišťuje evropskou satelitní distribuci těchto kanálů na družici Thor 5. To je partnerství, které je postaveno na společné historii spolupráce po mnoho let k užitku našich mnoha přidružených partnerů a samozřejmě, našich diváků."

Bill Wijdeveld, viceprezident pro platformu programových služeb společnosti M7 Group, dodal: "Velmi nás těší, že můžeme rozšířit naše obchodní partnerství se společností A+E Networks EMEA do oblasti satelitní distribuce, umožňující společnosti A+E Networks EMEA poskytovat svým přidruženým klientům bezpečné a finančně efektivní řešení kontribuce. Těšíme se na další, úspěšnou spolupráci".


S využitím zdroje: Advanced-television.com, 3. 3. 2023, volně upraveno a zkráceno

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/30161/m7-group-a-a-e-networks-emea-podepsaly-smlouvu-o-satelitni-distribuci-history-a-crime-investigation/