THE LAST OF US - nejsledovanější titul na HBO MAX
Autor: HBO Max EMEA , e-mail: info@warnermedia.com Přidané: 15.03.2023
THE LAST OF US překonala v Evropě rekordy sledovanosti HBO SVoD, oznámila společnost Warner Bros.Discovery. První řada devítidílného apokalyptického dramatu podle stejnojmenné kritikou oceňované videohry, kterou pro platformy PlayStation® vyvinula společnost Naughty Dog, se stala nejsledovanějším titulem v historii streamovací platformy HBO v Evropě. Všechny epizody jsou nyní k dispozici ke sledování na HBO Max v zemích Pyrenejského poloostrova, severských zemích, Nizozemsku a střední Evropě.


THE LAST OF US se odehrává 20 let po zničení moderní civilizace. Joel (Pedro Pascal), otrlý přeživší, je najat, aby propašoval Ellie (Bella Ramsey), čtrnáctiletou dívku, z tísnivé karanténní zóny. To, co začíná jako malá zakázka, se brzy změní v brutální a srdcervoucí cestu, kdy oba musí procestovat Spojené státy a jejich přežití závisí jeden na druhém.

THE LAST OF US se vysílá na HBO Max v 61 teritoriích v Americe a Evropě a také na HBO GO v jihovýchodní Asii, Hongkongu a na Tchaj-wanu. Ve Velké Británii, Německu a Itálii vysílá společnost Sky. Ve Francii je THE LAST OF US k dispozici na Prime Video.

Autory a producenty THE LAST OF US jsou spolutvůrci Craig Mazin a Neil Druckmann. Seriál vzniká v koprodukci se společností Sony Pictures Television a producenty jsou Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan a Rose Lam. Produkční společnosti: M: PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint a Naughty Dog.


O službě HBO Max

HBO Max je streamovací platforma založená na modelu DTC společnosti Warner Bros. Discovery, která nabízí zábavu nejvyšší kvality. HBO Max přináší největší nabídku seriálů, filmů a speciálů pro diváky všech věkových kategorií od kultovních značek HBO, Warner Bros. a DC. V nabídce je i původní tvorba Max Originals, filmové blockbustery a oblíbené dětské a rodinné pořady. Platforma HBO Max byla spuštěna v květnu 2020 ve Spojených státech a v červnu 2021 představila levnější verzi předplatného se zobrazováním reklamy. Loni v létě zahájila své celosvětové rozšíření uvedením HBO Max na trzích v Latinské Americe a Karibiku, po němž následovalo spuštění v Evropě v severských zemích, iberské oblasti, střední Evropě a Nizozemsku. HBO Max je nyní k dispozici v 61 zemích.


Pavla Brožková, PR HBO Max EMEA, 14. 3. 2023

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/30172/the-last-of-us-nejsledovanejsi-titul-na-hbo-max/