Show Jana Krause – 22. 3. 2023
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 18.03.2023

Zpěvák David Koller, meteoroložka Alena Zárybnická a vědkyně Barbara Paldus se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 22. března ve 21.35 hod. na Primě.


David Koller – zpěvák, skladatel a producent. Zpívá, hraje na kytaru a na bicí, skládá písničky, působí ve dvou kapelách, produkuje, pomáhá udržet na nohách jedno multikulturní centrum. Dostal se někdy do fáze, kdy měl všeho plné zuby? „Paradoxně jsem tenhle pocit zažil po dvacítce. Tenkrát jsem vystupoval s několika různými partami a po nějaké době zjistil, že to takhle nechci. Nenapadlo mě, že bych mohl zpívat a řídit si to sám, na to jsem tenkrát ještě nebyl zralý. Pak přišla Lucie a všechno se změnilo – najednou jsem se ocitl v týmu lidí, kteří měli stejný pohled na věc. Chtěli jsme být nejlepší na světě, poháněla nás stejná energie, láska k muzice. Několikrát jsme se rozešli, naposledy na rovných deset let. Bylo to ale ku prospěchu – všechno se uklidnilo, vyčistilo a dneska jsme v pohodě. A moudřejší,“ říká David Koller, který aktuálně jede turné k albu LP XXIII.


Alena Zárybnická – meteoroložka a moderátorka. „Vzděláním jsem čistokrevný meteorolog, který se shodou okolností dostal do redakce počasí České televize. A pak přicházely další nabídky vyzkoušet si jiná televizní řemesla – nějakých pár let jsem moderovala i magazín Sama doma a točila různé dokumenty. Ale počasí zůstává tím hlavním, co mě těší a naplňuje zároveň,“ říká rodilá Pražačka, která se před lety odstěhovala do Špindlerova Mlýna. „Nic není náhoda. Když jsem se pídila po tom, co dělali mí předci, zjistila jsem, že z tatínkovy strany byli pastevci a žili v kopcích. Stejně jako oni – i já jsem v horách našla lásku, klid. I má touha pochopit počasí a umět ho předpovědět může s pasteveckými geny souviset. Neustále totiž sledovali oblohu a snažili se svá stáda třeba před bouřkami ochránit.“


Barbara Paldus – vědkyně a byznysmenka, která se narodila v Kanadě českým rodičům, mluví plynně pěti jazyky, má doktorát ze Stanford University a považuje se za světoobčanku. Jako vědkyně věří v data a biotechnologie, je držitelkou čtyřiceti amerických patentů, investorkou a sériovou podnikatelkou, která založila společnosti např. na detekci skleníkových plynů pro sledování změny klimatu nebo vyrábějící biotechnologické vybavení pro vakcíny, léčbu rakoviny a buněčnou terapii. V posledních letech se intenzivně věnuje kosmetice. „Přivedl mě k tomu můj syn, který měl těžkou alergii na přípravky s obsahem fenoxyethanolu. Ten sice bojuje proti plísním, ale také může způsobovat těžké reakce. Výrobci nedokázali odpovídat na moje otázky, jak by se to dalo udělat jinak. A tak jsem se do toho pustila sama.“


Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 22. března ve 21.35 hod. na Primě. Užijte si nové díly se zajímavými hosty a všetečnými otázkami Jana Krause.


Filip Budák, Marketingový a PR konzultant, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 17. 3. 2023

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/30178/show-jana-krause-22-3-2023/