Show Jana Krause – 29. 3. 2023
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 25.03.2023

Herec Miroslav Etzler, zpěvák Adam Pavlovčin a teolog Petr Jan Vinš se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 29. března ve 21.35 hod. na Primě.


Miroslav Etzler„Už od mládí mám rád hledání. Hledám nejen v práci, ale i v životě. Teď mám skoro 4,5tého syna Samuela, a díky němu – ve věku, kdy už bych mohl být jeho dědeček – se mi daří si na některé věci vzpomínat. A zároveň s nadšením objevuji věci nové,“ říká osmapadesátiletý herec, kterého aktuálně můžeme vidět třeba na prknech v Divadle Lucie Bílé. Kromě toho ho naplňuje i lezení po skalách, cestování nebo vaření. „Nejvíc se člověku v životě uleví, když ztratí ambice. Já jsem je ztratil a jsem za tu chvíli strašně šťastný. Když ambice máte, neustále toužíte po něčem, co se nemusí naplnit, a pak jste de facto celý svůj život v nepohodě. Já chci být šťastný a jsem šťastný.“


Adam Pavlovčin alias ADONXS – zpěvák, skladatel a model. V roce 2021 vyhrál pěveckou soutěž, loni vydal debutové album a začal vystupovat pod uměleckým pseudonymem ADONXS. „Inspiroval jsem se řeckou mytologií, Adonis mi asocioval nějakou sílu nebo i fyzickou krásu. Měl jsem pocit, že mi možná na pódiu ještě nějaké sebevědomí chybí. A tak jsem si vytvořil takové alter ego, ADONXS to na pódiu zvládne, může si dovolit cokoli. A Adama nechám v backstage,“ směje se sedmadvacetiletý zpěvák, který má za sebou studia na Britském a irském institutu moderní hudby v Londýně. Je také zdatným tanečníkem a má bohaté zkušenosti s modelingem, předváděl například v Miláně či Londýně.


Petr Jan Vinš – teolog, kněz a religionista. „Žehnáme autům, stříkačkám i pivovarům. Ve svědomí jsem nenašel důvod, proč bych neměl požehnat lásce a trvalému vztahu dvou lidí,“ říká starokatolický kněz, který loni v září oddal lesbický pár a informoval o tom na svém Facebooku. O pár týdnů později jeho domovská církev přijala možnost žehnat stejnopohlavním svazkům oficiálně. „Nebylo to zdaleka jen na můj popud, pracovala na tom komise, která se tím zabývala poslední tři roky, a já jsem byl její součástí. Je pravda, že jsem v praxi trochu předběhl očekávané rozhodnutí, ale byl jsem si dost jistý, že to projde.“


Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 29. března ve 21.35 hod. na Primě. Užijte si nové díly se zajímavými hosty a všetečnými otázkami Jana Krause.


Filip Budák, Marketingový a PR konzultant, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 24. 3. 2023

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/30188/show-jana-krause-29-3-2023/