Akce, sport, dokumenty a koncerty - nabitý duben na Skylinku
Autor: M7/Skylink , e-mail: info@skylink.cz Přidané: 04.04.2023
Provozovatel česko-slovenské internetové a satelitní platformy Skylink informuje o dubnovém volném vysílání. Od úterý 4. 4. 2023 do úterý 2. 5. 2023 jsou pro všechny zákazníky Skylinku volně dostupné 4 programy: CANAL+ Action, Sport2 HD, Viasat Nature a Mezzo!


Po celý duben nebude díky volnému vysílání nového programu CANAL+ Action nouze o akční hrdiny a chvíle napětí. Ve čtvrtek 6. dubna uvede českou premiéru seriálu Respondér s Martinem Freemanem, známým z filmu Hobit nebo seriálového Sherlocka Holmese, v hlavní roli.

Se stanicí Sport2 HD si fanoušci fotbalu i hokeje užijí sledování čtvrtfinále Evropské konferenční ligy UEFA nebo finále švýcarské National League.

Viasat Nature v dubnu oslaví Den Země. Připravena je velkolepá řada pořadů, ve kterých budou všichni žasnout nad naší krásnou přírodou. Diváci přes obrazovky navštíví každý kout planety, od rezervace Maasai Mara v Keni až po skalnaté oblasti Kanady.

Hudební stanice Mezzo slaví 25 let a zákazníci Skylinku spolu s ní. Oslavit velmi bohatou historii, zářivou současnost, ale také velmi slibnou budoucnost bude s jedinečnými koncerty vážné hudby jednoduché. To dokáže například 28. dubna v přímém přenosu z Rudolfina Česká filharmonie pod vedením Jakuba Hrůši.

Všechny programy volného vysílání jsou dostupné také v internetové televizi Skylink Live TV, kterou mají všichni zákazníci v ceně svého balíčku.


V úterý 4. 4. došlo také k zařazení nového programu TV Spark. Dokumentárně-diskusní kanál, se zaměřením na atraktivní dokumentární filmy z divácky nejzajímavějších oblastí, a diskuse. Zákazníci, kteří pro příjem používají satelitní přijímač vybavený funkcí automatického ladění programů (tzv. FastScan), se laděním zabývat nemusí. Ostatní si mohou stanici naladit dle parametrů níže.


Technické parametry pro naladění programů:

Program: CANAL+ Action Sport2 HD Viasat Nature Mezzo HD TV Spark

Pozice ve FastScanu: 5 103 71 154 77

Satelit Astra 23,5°E

Kmitočet: 11 973 MHz 12 090 MHz 12 109 MHz 11 739 MHz 12 012 MHz

Polarizace: vertikální vertikální horizontální vertikální vertikální

FEC: 2/3

Symbolová rychlost: 29 900 kS/s

Norma: DVB-S2/ 8PSK

Pilot: OFF



PR M7 Group, 4. 4. 2023

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/30204/akce-sport-dokumenty-a-koncerty-nabity-duben-na-skylinku/