Duben ve znamení spravedlnosti na CBS Reality
Autor: KNKTR/CBS , e-mail: info@knktr.cz Přidané: 11.04.2023
V dubnu se na stanici CBS Reality budou vyšetřovat mnohé kriminální případy. Diváci budou moci sledovat, jak vyšetřovatelé v čele s bývalou prokurátorkou řeší odložené případy nebo naopak příběhy běžných policistů, kteří díky objevení klíčových důkazů předvedou zločince před soud. Tyto detektivní pořady a mnohé další bude možné sledovat v průběhu dubna na CBS Reality.


Chladnokrevná spravedlnost

Premiérová 4. řada seriálu Chladnokrevná spravedlnost přinese na televizní stanici CBS Reality případy bývalé prokurátorky Kelly Sieglerové a jejího týmu vyšetřovatelů. Kelly Sieglerová po boku vyšetřovatelů a vyškolených detektivů využívá své rozsáhlé znalosti a zkušenosti pro pomoc místním policistům a rodinám obětí násilných činů. Přicházejí s novou vlnou energie a novým pohledem na staré, nevyřešené případy. Dobrat se pravdy jim pomáhají také jejich vynikající výslechové a detektivní schopnosti. Navíc disponují také přístupem k pokročilým DNA technologiím a laboratornímu testování. Sieglerová je odhodlaná dosáhnout právního a emočního vyřešení.

Každý týden proběhne vyšetřování nového případu, podrobné přezkoumání důkazů a vyšetřování svědků a podezřelých.

Detektivní příběhy můžete sledovat v od 15. do 30. dubna každý všední den ve 21:00. V repríze soboty a neděle vždy po dvou epizodách od 21:50.


Velké malé zločiny

Další dubnovou premiérou na CBS Reality je seriál Velké malé zločiny. Opět se jedná o seriál z detektivního prostředí, nicméně zde hrají hlavní roli běžní policisté. Tito policisté náhodou narážejí na klíčové důkazy, objevují skrýše ukradeného zboží, nebo například potkávají podezřelého na útěku. Díky takovýmto malým náhodám se jim daří předvést velké zločince před soud.

Akci policistů bude možné sledovat od 15. dubna do 14. května v soboty a neděle v 10:10 a ve 20:10. V repríze od 15. do 26. května ve všední dny ve 14:20 a ve 21:00.


Soudkyně Judy a Domy hrůzy

Na CBS Reality bude dále pokračovat 21. série seriálu Soudkyně Judy, kde proslavená soudkyně z New Yorku nekompromisně řeší soudní spory. Slavná soudkyně předvádí spravedlivé soudní řízení a snaží se pachatele od porušování zákona odrazovat.

Soudkyně Judy bude vysílaná po třech epizodách ve všední dny v 10:30 a v 18:55 až do 14. července. V repríze soboty a neděle ve 13:30 až do 14. srpna.


Pokračovat bude také vysílání prvních dvou sérií seriálu Domy hrůzy, které představí další děsivé případy lidí, kterým se z jejich domova stala noční můra. Podle příběhů skutečných lidí přinese pořad Domy hrůzy na televizní obrazovky nepředstavitelné situace přírodních katastrof nebo i lidských pochybení.

Vysílání poběží ve všední dny v 7:40, 13:05 a ve 20:10.


Veronika Ježková, Account Manager, KNKTR, 11. 4. 2023

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/30216/duben-ve-znameni-spravedlnosti-na-cbs-reality/