Pokračovanie úspešnej minisérie Iveta pod značkou Voyo Originál sa blíži
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 18.04.2023


Tri nové časti sa zameriavajú na vrchol kariéry česko-slovenskej speváckej hviezdy Ivety Bartošovej v zlomovom období deväťdesiatych rokov a na jej život po boku Ladislava Štaidla.


Úspešná miniséria mapujúca skutočný príbeh Ivety Bartošovej prichádza s ďalším pokračovaním. Už od 5. mája 2023 sa môžu fanúšikovia Ivety tešiť na druhú sériu, ktorú nájdu jedine v ponuke streamovacej služby Voyo. Miniséria vznikla pod značkou Voyo Originál a v troch častiach rozpráva príbeh slávnej speváčky v čase jej najväčšej slávy – v deväťdesiatych rokoch.

„V druhej sérii sledujeme úplne inú Ivetu ako v tej prvej,“ hovorí režisér a autor scenára Michal Samir a dodáva: „V prvej sérii sme sa lúčili s Ivetou vo chvíli, keď prišla o Petra Sepéšiho. Prichádzajúca séria však rozpráva jej príbeh od začiatku deväťdesiatych rokov, keď celá spoločnosť – vrátane Ivety, prežíva celú sériu euforických zmien.“

V období, keď zbiera jedno ocenenie za druhým, sa objavuje v hlavnej úlohe filmového hitu Svadba upírov, po jej boku stojí gigant česko-slovenského šoubiznisu Ladislav Štaidl a dočká sa vytúženého dieťaťa. Prichádza aj prvý porevolučný škandál, ktorý plní titulné strany novovzniknutých bulvárnych titulov. Jeho aktérom nie je nikto iný ako Iveta Bartošová.

Nová séria Voyo Originálu Iveta prinesie divákom množstvo tanečných a hudobných vystúpení, vrátane duetu s Karlom Gottom, ktorého si zahral muzikant Ondřej Ruml. Okrem neho sa v minisérii objavia ďalšie známe tváre z prvej série: Anna Fialová (Iveta Bartošová), Eliška Křenková (sestra Ivety), Alena Mihulová (matka Ivety) a Miroslav Hanuš (otec Ivety) s ktorými sa diváci stretli už v úvodnej sezóne. Postavu Ladislava Štaidla stvárnil Ondřej G. Brzobohatý a diváci sa môžu tešiť aj na známeho slovenského herca Jána Jackuliaka. Ďalšieho z výrazných mužov v Ivetinom okolí, slávneho skladateľa Karla Svobodu, si zahral Saša Rašilov, jeho ženu Vendulu Svobodovú Karolína Vágnerová a Rudolfa Hrušínského najmladšieho stvárnil Oskar Hes. V pokračovaní sa ďalej objavia Daniel Kadlec, Patricie Pagáčová, Miloslav König či Zuzana Onufráková.


Iveta II.

scenár a réžia: Michal Samir
producenti Barletta Productions: Matěj Chlupáček, Maja Hamplová
kreatívny producent Voyo: Matěj Podzimek
výkonná producentka Voyo: Kateřina Závadová
kamera: Martin Douba
architekt: Milan Býček
kostýmová výtvarníčka: Jarmila Dunděrová
masky: Lenka Nosková
strih: Pavel Hudba
hudba: Ondřej G. Brzobohatý
hrajú: Anna Fialová, Ondřej G. Brzobohatý, Eliška Křenková, Alena Mihulová, Miroslav Hanuš, Saša Rašilov, Oskar Hes, Karolína Vágnerová, Daniel Kadlec, Patricie Pagáčová, Miloslav König, Ján Jackuliak, Zuzana Onufráková a Ondřej Ruml

Pozrite si trailer k novej sérii: https://youtu.be/Kx1tbP2HF64


Voyo je streamovacia služba, ktorú na Slovensku prevádzkuje skupina Markíza. Koncom roka 2020 prešla kompletným vizuálnym aj obsahovým reštartom. Odvtedy zaznamenáva výrazný nárast počtu predplatiteľov, vo februári 2023 ich na Slovensku a v Česku bolo dokopy už viac než 500 000. Voyo zároveň patrí ku kľúčovým projektom digitálnej transformácie mediálnej skupiny CME na všetkých trhoch, kde pôsobí. Okrem obľúbených televíznych programov v predstihu, ponúka používateľom prístup ku knižnici plnej filmov a seriálov z lokálnej i zahraničnej produkcie, populárnym športovým prenosom, či ďalšiemu prémiovému obsahu. Neustále prináša nové vylepšenia a funkcionality, pričom každý rok plánuje rozvíjať aj tvorbu exkluzívnych titulov.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 17. 4. 2023

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/30230/pokracovanie-uspesnej-miniserie-iveta-pod-znackou-voyo-original-sa-blizi/