E! bude vysílat čtvrtou řadu Hvězdných her
Autor: E!/AXOCOM , e-mail: info@axocom.cz Přidané: 20.04.2023

Každý týden se proti sobě postaví tři dua v netradičních domácích hrách. V letošní sérii tvoří dvojice celebrit: NE-YO & Mama Lo, Rita Ora & Elena, Ice-T & Coco Austin, Tamar Braxton & Mitch, Jason Derulo & MOVI3, Chloe Bailey & Halle Bailey a další!



Hvězdné hry, které moderuje a produkuje Kevin Hart, se vrací na E! ve čtvrté sérii již 7. května od 21 hodin s největšími hollywoodskými hvězdami, které se účastní řady absurdně vtipných výzev a mají šanci vyhrát trofej "Srdce šampiona" a získat peníze pro svou charitativní organizaci.

V každé epizodě budou tři slavné dvojice soutěžit proti sobě v bláznivých a zároveň extrémních domácích hrách, jako je "Flip It Good", ve které jeden člen týmu nosí na nohou ploutve, zatímco druhý má na hlavě připevněnou misku a závodí s ostatními celebritami, kdo přehodí tři oplatky ze své legrační obuvi do misky, a "Celeb Face Game", ve které bude mít jeden člen týmu přes obličej obrázek člověka nebo zvířete, který musí uhodnout, zatímco druhý člen týmu obrázek popisuje bez použití určitých slov.

Úplný seznam dvojic celebrit v této sezóně zahrnuje: Ice-T & Coco Austin, Elle King & Dierks Bentley, Latto & Brooklyn, Tamar Braxton & Mitch, Evelyn Lozada & Shaniece, Nivea Williams & Zo, Fat Joe & Rich, NE-YO & Mama Lo, Estelle & Melanie Fiona, Jimmie Allen & Bobby Bones, Kyle Busch & Samantha Busch, Affion Crockett & J Lee, Kandi Burruss & Todd Tucker, Rosci Diaz & Chantel Christopher, Sherri Shepherd & B-Phlat, Nikki Glaser & Julie Glaser, Rita Ora & Elena, Jason Derulo & MOVI3, Tiffany Haddish & Bresha Webb, Malin Ackerman & Jack Donnelly, Steelo Brim & AJ, Alexa Bliss & Ryan Cabrera, Carmella Graves & Ciret Graves, The Miz & Maryse, Jermaine Fowler & Katrina Lenzly, Michael Ealy & Khatira Rafiqzada, Neal Brennan & Kat Keene, Illiza Shlesinger & Noah Galuten, Boris Kodjoe & Ian Reichbach, Natasha Lyonne & Nick Thune, JB Smoove & Shah, Chris Paul & Jada Paul, Maria Menounos & Sean Waltman, Jay Pharoah & Shaina Farrow, Shad Bow Wow & Pimpin, David Dobrik & Ilya, Chloe Bailey & Halle Bailey, Vivica A. Fox & Nikki Rael and GaTa & Stacye Smith.

Producenty pořadu Hvězdné hry jsou Critical Content a Hartbeat, výkonnými producenty Kevin Hart, Jenny Daly, Jon Beyer, Bryan Smiley, Mike Stein, Michael Canter a Jeff Krask.

Na českém a slovenském trhu zastupuje stanici E! distribuční společnost AXOCOM.


O společnosti NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer

NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer, jedno z nejvýznamnějších světových portfolií v oblasti zábavy, dodává kvalitní obsah a atraktivní značky do více než 160 oblastí v Evropě, na Středním východě, v Africe, Latinské Americe a Asii a Tichomoří. Mezi jedinečné značky, které poskytují celou škálu zábavy místním divákům po celém světě, patří UNIVERSAL TV, SYFY, E! Entertainment Television, 13TH STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo a DreamWorks. Universal+ (hybridní lineární a nelineární služba) sdružuje značky skupiny na přidružených platformách a nabízí předplatitelům jak živé vysílání, tak rozsáhlou nabídku atraktivního obsahu VOD, včetně teritoriálních premiér a kompletních boxů, dostupných na jednom místě. Aktivity společnosti NBCU přímo pro spotřebitele mimo USA zahrnují Hayu, službu SVOD se vším všudy dostupnou ve více než 40 teritoriích - včetně Spojeného království, Kanady a celé Evropy a Asie a Tichomoří - a také Peacock na Sky ve Spojeném království, Německu, Rakousku, Itálii a Švýcarsku.

NBCUniversal je jednou z předních světových mediálních a zábavních společností v oblasti vývoje, produkce a marketingu zábavy, zpravodajství a informací pro celosvětové publikum. Společnost NBCUniversal vlastní a provozuje cenné portfolio zpravodajských a zábavních televizních sítí, přední filmovou společnost, významné televizní produkční aktivity, přední skupinu televizních stanic, světoznámé zábavní parky a prémiové streamovací služby podporované reklamou. NBCUniversal je dceřinou společností společnosti Comcast Corporation.


O AXOCOMU

AXOCOM je společnost, která na trhy střední a východní Evropy distribuuje specializované televizní kanály a také zaměřuej na trh streamovacích služeb. V portfoliu má zastoupení více než pět desítek kanálů a služeb z nabídky mediálních společností JOJ Group, SkyShowtime, RTL Group, NBCUniversal, Antenna Group, A+E Television Network a další.




 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/30232/e-bude-vysilat-ctvrtou-radu-hvezdnych-her/