Show Jana Krause – 26. 4. 2023
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 23.04.2023

Sestry Simona Krainová a Yvona Maléřová, herečka Vlasta Peterková a trenér Maroš Molnár se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 26. dubna ve 21.35 hod. na Primě.


Simona Krainová a Yvona Maléřová – sestry, které dokazují, že věk je pouze číslo. Na první pohled bijí do očí jejich sexy a hlavně vysoustružené postavy. U první z nich coby topmodelky se to bere jako samozřejmost, ale u druhé, která je o pět let starší a pracuje jako ekonomka, je to takový malý zázrak. „Obě žijeme v odlišných světech a nemá smysl si něco závidět. Simču obdivuji z dálky a sem tam se přiučuji. Zkusila jsem si její práci a není opravdu co závidět,“ říká pětapadesátiletá Yvona, která pracuje jako ekonomka a stejně jako Simona pravidelně běhá a posiluje. A i ona svou cestu za krásou a zdravým životním stylem pravidelně sdílí na Instagramu. Obě spolu nedávno absolvovaly společné reklamní focení a jejich billboardy brzy uvidíme po celé republice.


Vlasta Peterková – oblíbená herečka, známá ze spousty seriálů, např. Slunečná. Věnuje se také dabingu a hlavně už půl století divadlu. „Myslím, že neexistuje dobrý herec, který by nestál na divadelních prknech. Je to určitě základ. Ve filmu i v televizi vám pomáhá k výsledku spousta věcí okolo. Navíc máte možnost scény několikrát opakovat a vybrat to nejlepší. Ale divadlo má kouzlo právě v tom, že je to teď. Každé představení je jiné, můj výkon je ovlivněn spoustou okolností, je to dobrodružství, jedinečný zážitek,“ říká šestasedmdesátiletá herečka, která má aktuálně za sebou dvě premiéry.


Maroš Molnár – asi nejznámější slovenský kondiční trenér. Jeho rukama prošla nejenom řada slovenských vrcholových sportovců, ale i v uvozovkách obyčejných lidí, kterým v rámci televizního projektu pomohl shodit nadbytečná kila. Jak podle něj udělat první krok, překonat lenost a najít tu správnou motivaci? „Postavte se nazí před zrcadlo a buďte k sobě brutálně upřímní.“


Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 26. dubna ve 21.35 hod. na Primě. Užijte si nové díly se zajímavými hosty a všetečnými otázkami Jana Krause.


Filip Budák, Marketingový a PR konzultant, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 21. 4. 2023

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/30240/show-jana-krause-26-4-2023/