TV JOJ s Geissenovcami prevalcovala trh s dosahom na viac ako pol milióna divákov!
Autor: TV JOJ , e-mail: info@joj.sk Přidané: 05.05.2023
Televízia JOJ v stredu odvysielala prvé dve z piatich epizód najnovšej série reality show Geissenovci – Ťažký život milionárov, ktoré boli nakrútené na Slovensku. Premiéra mala bezkonkurenčný úspech, slovenskí diváci si nenechali ujsť pohľad na svoju krajinu, zachytenú nemeckým štábom show a komentovanú populárnou rodinou milionárov.


JOJ Group bola v prvú májovú stredu trhovým lídrom v hlavnom vysielacom čase s 11,2 % sledovanosťou a 29,3 % trhovým podielom. Samotná TV JOJ si v rámci univerzálneho publika pripísala prvenstvo v prime time so sledovanosťou 8,2 % a podielom 21,5 %.

Najsledovanejším nespravodajským programom stredy bol s prehľadom prvý z piatich dielov najnovšej série populárnej reality show Geissenovci – Ťažký život milionárov, ktoré sa nakrúcali na Slovensku a TV JOJ ich vysiela exkluzívne v rovnakú sezónu, počas ktorej beží aj nemecká premiéra. Prvá z dvoch včerajších epizód oslovila až 535-tisíc divákov starších ako 12 rokov a dosiahla skvelú 8,3 % sledovanosť a 20,8 % trhový podiel. V obchodnej cieľovej skupine bola absolútnym TOP programom dňa s vysoko nadpriemernou 8,1 % sledovanosťou a vynikajúcim podielom až 27,0 %.

V ženskej časti komerčného publika dosiahla milionárska show 8,9 % rating a skvelý 27,4 % podiel na trhu a pri univerzálnych diváčkach až 9,1 % sledovanosť a 20,8 % share. Z vekových kategórií mali Geissenovci včera najviac divákov v ženskej CS 45-54 so skvelou sledovanosťou až 11,8 % a 23,4 % podielom, pri mužoch v rovnakej cieľovke dosiahli 10,0 % sledovanosť a 23,1 % trhový podiel.

Diváci pri obrazovkách zostali verní TV JOJ aj pri nasledujúcej druhej premiérovej epizóde reality show, ktorá štartovala v late prime, ale z väčšej časti presahovala hlavný vysielací čas, a napriek tomu si pripísala na konto rovnako vynikajúce výkony - mala dosah až na 496-tisíc divákov, rating 7,2 % a vysoký 23,2 % podiel v CS 12+. V mladšom publiku CS 12-54 dosiahla ešte vyšší trhový podiel, a to až 29,8 % a sledovanosť 7,0 %.

Ďalšie dobrodružstvá Geissenovcov na Slovensku budú v programe televízie JOJ pokračovať ešte v troch častiach počas nasledujúcich dvoch týždňov, a to vždy v stredu o 20:35 hod.


Redakcia TV JOJ, 4. 5. 2023

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/30256/tv-joj-s-geissenovcami-prevalcovala-trh-s-dosahom-na-viac-ako-pol-miliona-divakov/