Neapol slaví historický titul po 33 letech! Speciální vysílání Nova Sport 4 už tuto neděli
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 06.05.2023
Už tento víkend v neděli nabídne Nova Sport 4 exkluzivní přímý přenos z Neapole, v rámci, kterého se utká domácí tým a letošní mistr Serie A proti Fiorentině. TV Nova chystá mimořádné pokrytí tohoto speciálního zápasu, po kterém na stadionu i ve městě propuknou bujaré oslavy historického ligového triumfu.


Diváci se mohou těšit na speciální zápasové studio ve kterém moderátor Martin Kubičík přivítá experty Nova Sport Martina Jiránka a Romana Bednáře. Přímo v Neapoli bude přinášet exkluzivní rozhovory a postřehy vedoucí fotbalové sekce TV Nova Milan Štěrba. Doprovod mu bude dělat speciální host – italský kuchař Emanuel Ridi, který se fotbalových studií Nova Sport účastnil už v minulosti a těší se vysoké oblibě fanoušků – během MS v Kataru přímo ve vysílání upekl oblíbenou pizzu Lionela Messiho. Fanoušci se mohou těšit na exkluzivní záběry z oslav na stadionu i mimo něj a na unikátní italský fotbalový zážitek – vysílání začíná v neděli v 17:15 na Nova Sport 4.

Na místní fotbalový klub by byl nepochybně pyšný i Diego Maradona – usměvavý kluk z předměstí, který miloval fotbal a svou velkou rodinu. Díky obrovskému talentu plnil sny sobě, svým blízkým i stovkám milionů fanoušků po celém světě. V Neapoli, kde by i ďábel potřeboval bodyguarda, se Diego stal Bohem. Fanatický obdiv a slávu bylo těžké ustát a Diego skrýval svou lidskou tvář čím dál víc pod masku Maradony. Tomu nebyli cizí divoké večírky, nevěry, podvody, kokain ani pletky s mafií. Strhující portrét jedné z nejslavnějších a nejvíce kontroverzních osobností vůbec poskládal držitel Oscara Asif Kapadia (Senna, Amy) z více než 500 hodin záběrů z Maradonova soukromého archivu.

Životopisný snímek Diego Maradona je k dispozici na Voyo.


PR Press TV Nova, 5. 5. 2023

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/30258/neapol-slavi-historicky-titul-po-33-letech-specialni-vysilani-nova-sport-4-uz-tuto-nedeli/