Formule1 se řítí na Spektrum Home. Diváci se mohou těšit na tři velké ceny
Autor: AMC/KNKTR , e-mail: info@knktr.cz Přidané: 23.05.2023
Poslední velká cena v italské Imole byla bohužel kvůli nepřízni počasí zrušena, ale další jsou před námi. Milovníci rychlého sportu se mohou těšit hned na tři velké ceny, které budou k vidění na televizní stanici Spektrum Home. Ta je v Česku dostupná ve všech domácnostech prostřednictvím pozemního vysílání. Formule1 je již devátou sezónu úzce spojena se společností AMC Networks International (AMCNI), provozovatelem stanic Sport1 a Sport2. Fanoušci královské disciplíny motorsportu v Česku a na Slovensku tak mohou prožít vrcholné emoce při sledování soubojů na trati.


Diváci Spektrum Home se mohou těšit na úchvatný zážitek nejen ze samotných závodů, ale díky profesionálnímu komentáři a věcným postřehům zkušených komentátorů, mohou získat mnoho zajímavých informací o jednom z nejsledovanějších sportů na světě.

Dle harmonogramu aktuální sezóny se pojede Velká cena Monaka v neděli 28.května, Velká cena Španělska z Barcelony 4. června a Velká cena Kanady v Montrealu 18.června. Grand Prix patří k tomu nejlepšímu, co sezóna 2023 nabízí. Diváci Spektrum Home se mohou těšit na to nejzajímavější z celého víkendu, tedy kvalifikaci i samotný nedělní závod.

Spektrum Home je lifestylová a zábavní stanice, která se soustředí na poskytování velkého výběru filmů, seriálů, inspirativních a relaxačních faktografických pořadů, jako jsou domácí kutilové, interiérový design, architektura, nemovitosti, cestování a zahradničení. Z lokální produkce zde mohou diváci vidět pořady Luxusní bydlení, Markéta na trhu a Recepty našich babiček, dále pak pořady o bydlení a zahradě s odborníky z oboru (Property Brothers, Grand Designs atd.) nebo pořady o neobvyklých a krásných domech, které divákům umožňují uniknout z reality (Island Hunters, Great Escapes atd.).

Plánuje se postupné rozšiřování programové skladby, která bude pestřejší, a průběžně se budou přidávat nové žánry, včetně zábavného obsahu pro ženy a také oblíbených pořadů, jako jsou například Dům snů a Monty Don.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International - Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se soustřeďují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI - Central and Northern Europe nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný v celé řadě platforem, včetně HD služeb a nabízí verze pro mobilní telefony. AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com


Veronika Ježková, Account Manager, KNKTR, 23. 5. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/30281/formule1-se-riti-na-spektrum-home-divaci-se-mohou-tesit-na-tri-velke-ceny/