Novinka Eurosportu – dvouhry českých a slovenských tenistů na Roland-Garros v češtině
Autor: HBO Max EMEA/Eurosport , e-mail: info@warnermedia.com Přidané: 26.05.2023
Eurosport pro Roland-Garros rozšiřuje český komentář a poprvé ho zajistí u všech dvouher českých a slovenských tenistů během grandslamového turnaje. Společnost Warner Bros. Discovery nabídne na platformách Eurosportu kompletní program Roland-Garros – každý bod z každého zápasu na každém kurtu živě nebo na vyžádání.


To znají tenisoví fanoušci a diváci Eurosportu již z minulých let, vždyť Eurosport je synonymem Roland-Garros. Novinkou letošního ročníku je rozšíření českého komentáře na digitálních platformách Eurosport.com a Eurosport App. Redakce Eurosportu poprvé zajistí český komentář u všech dvouher českých a slovenských tenistů a tenistek.

Zápasy Roland-Garros budou na Eurosportu komentovat Radek Barkman, Matěj Karmazín, Dominik Kárník, Tomáš Kejla, Ivan Petr, Tomáš Petr, Eva Poskočilová, Jan Procházka, Václav Procházka, Jiří Svatoš, Michal Šíma, Michal Škorpil a Richard Vokůrka.

Od 28. května do 11. června čeká na diváky 127. ročníku Roland-Garros na Eurosport 1 a Eurosport 2 až více než 20 hodin živého vysílání denně. Živé vysílání Eurosportu bude v prvním týdnu turnaje na Eurosport 1 a Eurosport 2 začínat obvykle v 10:30 a v 11:00 a končit až v pozdních večerních hodinách.

Na facebookovém profilu www.facebook.com/EurosportCZ/ bude česká redakce Eurosportu každý den uveřejňovat rozpis vysílaných zápasů Eurosport1 a Eurosport 2, rozpis dvouher českých a slovenských tenistů a zároveň exkluzivní rozhovory s českými a slovenskými hráči po jejich zápasech. Chybět nebudou ani highlighty ze zápasů nejvýše nasazených tenisových hvězd.


Klíčová data Roland-Garros:

pondělí 22. května – odstartovalo první kolo kvalifikace
neděle 28. května – začátek hlavního turnaje
pondělí 5. června – začíná druhý týden hlavního turnaje
čtvrtek 8. června – semifinále žen
pátek 9. června – semifinále mužů
sobota 10. června – finále žen
neděle 11. června – finále mužů


Pavla Brožková, PR, HBO Max EMEA, 25. 5. 2023

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/30283/novinka-eurosportu-dvouhry-ceskych-a-slovenskych-tenistu-na-roland-garros-v-cestine/