Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 19:35:52   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Vysmáté léto na Nově! Na obrazovky se vrátí Okresní přebor, ale i Policie Modrava nebo Krok za krokem

  Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 02.06.2023


Smích, zábava a humor budou dominantními prvky letního vysílacího schématu na Nově. Diváci se mohou těšit na návrat oblíbených a mnohdy už kultovních seriálů jako Okresní přebor, Hospoda, Kameňák, nebo Co ste hasiči?. Fanoušci krimi seriálů se mohou těšit na reprízy fenomenální Policie Modrava, Kriminálky Anděl a Specialistů. Nova Action uvede nové epizody Kobry 11. Od prvního dílu se na obrazovky vrátí Krok za krokem (Nova Fun), Doktorka Quinnová (Nova Lady) a To je vražda, napsala (Nova Gold). Pestrou nabídku snímků pro celou rodinu nabídne i filmový kanál Nova Cinema.


V podvečery všedních dnů se na Novu vrátí stálice letního vysílání, seriál Hospoda, kultovní, hereckými hvězdami nabitý seriál z prostředí pražské hospůdky a o neobyčejně veselých příhodách jejích štamgastů. Následovat budou reprízové díly zábavné kvízové show Na lovu s Ondřejem Sokolem.

Pondělky od 19. června a ž do konce prázdnin budou tradičně patřit Specialistům, jejich fanoušci se mohou těšit hned na dvě epizody za sebou. V úterý (a v neděli) se na obrazovku vrátí Jana Vinická a její Police Modrava. Diváci si připomenou první sérií úplné začátky legendárního seriálu natáčeného z velké části v Národním parku Šumava. „Seriál Policie Modrava nevznikal vůbec lehce, jak se může na první pohled zdát. V září 2008 jsem natočil pilotní díl seriálu, který se jmenoval Za lepších okolností. Měl obrovský divácký ohlas. Od vedení Novy jsme pak dostali zadání napsat dalších patnáct dílů. Trvalo nám to téměř dva roky a pak vypukla celosvětová finanční krize a celý projekt se zastavil. Dovedete si představit, jak jsme se se spoluscenáristou Mirkem Vaicem cítili,“ vzpomíná na krušné počátky vzniku Policie Modrava filmový hitmaker Jaroslav Soukup a pokračuje: „Uběhly další dva roky a náš seriál šel v létě 2013 konečně do výroby. Začali jsme točit třetího června na ranči Vogelsang pod Kašperskými Horami. Jenže deset dní hustě pršelo a my točili exteriérové scény! V duchu jsem si říkal, jak to vůbec natočíme. Jestli si vzpomínáte, je tam scéna s ‚mrtvým‘ koněm, kterého někdo otrávil. Zvěrolékař, pan Zelený ze Sušice, mu dal uspávací injekci a kůň měl přibližně čtvrt hodiny spát… Jenže ten ledový déšť ho probouzel po pár minutách! Nakonec jsme ty deštivé scény nějak natočili a pak se stal zázrak! Po týdnu deště vysvitlo sluníčko, modrá obloha a věřte nevěřte, tohle nádherné počasí vydrželo téměř dva měsíce, takže jsme potom první řadu seriálu natočili v pohodě.“

Středeční hlavní vysílací čas bude patřit oblíbené reality show Výměna manželek. Po ní si diváci připomenou jedinečné příběhy porodních asistentek i lékařů, pro něž je rození každodenním posláním, v dokumentárním seriálu Malé lásky.

Ve čtvrtek 22. června diváci uvidí poslední díl první řady původního dobového seriálu Zlatá labuť. Ale už o týden později, od čtvrtka 29. června, se mohou pravidelně těšit na komediální seriál Co ste hasiči?, po kterém budou následovat vždy dvě epizody legendárního Okresního přeboru režiséra Jana Prušinovského.

Páteční a sobotní prázdninové večery opanují obrazovky TV Nova filmy. Konec pracovního týdne bude ve znamení českých snímků: Ubal a zmiz, LOVEní a komediálních trilogií Babovřesky a Bobule. První víkendový večer se diváci mohou těšit na hity světové kinematografie: 2012, Tomb Rider, Bohové Egypta, Asterix a Olympijské hry, Fantastická zvířata a kde je najít, Fantastická zvířata: Grindewaldovy zločiny, Wonder Woman, Wonder Woman 1984 a Aquaman.

Nedělní večer již tradičně diváky zavede na Šumavu k Policii Modrava a po ní se diváci přesunou do Prahy, k další televizní legendě, seriálu Kriminálka Anděl. Ve repríze třetí řady se objeví Martin Stropnický, David Švehlík, Marek Taclík nebo Ivana Chýlková.

Filmová Nova Cinema nabídne nespočet zahraničních titulů, například tři snímky Spider-Man napěchovaných dobrodružstvími pavoučího muže s Tobeym Maguirem v hlavní roli, nebo celou kultovní trilogii Matrix s Keanu Reevesem v hlavní roli. Fanoušci filmů se mohou těšit i na Hartovu válku, Kurz sebeovládání nebo závěrečný díl série o Johnu Rambovi s poditulem Poslední krev. Hlavního hrdinu opět ztvárnil Sylvester Stallone,

Nova Fun uvede starší oblíbené komediální seriály, jakými jsou Teorie velkého třesku, Dva a pul chlapa, Zlatá sedmdesátá, Přátelé, Máma, Griffinovi a na obrazovky se opět vrátí sitcom Krok za krokem, ve kterém se sice manželé Carol a Frank mají rádi, ale jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si naschvály.

Nova Action v premiéře uvede nové tři epizody německého úspěšného krimiseriálu Kobra 11. Každá epizoda má stopáž celovečerního filmu. Diváci se také mohou těšit na celkem deset filmů dobrodružné sci-fi ze série Star Trek.

Pro milovníky romantiky jsou na Nova Lady připraveny turecké seriál Ztracená láska a Moje sladká lež. Diváci se mohou těšit i na návrat Jayne Seymourové v roli Doktorky Quinnové. Každou sobotu a neděli nejen divačky uvidí osudy lékařky Michaely a jejího manžela Sullyho v městečku Colorado Springs.

Na Nova Gold se vrátí úvodními díly jeden z nejúspěšnějších amerických televizních seriálů To je vražda napsala. Hlavní postavu, bývalou policistku a spisovatelku Jessicu Fletcherovou, ztvárnila herečka Angela Lansburyová, Diváci také uvidí další oblíbené seriály Zákon a pořádek, Beze stop nebo Myšlenky zločince.

Letní nabídka Nova Sport bude už tradičně velmi pestrá. Novinkou letního vysílání bude další vrcholná fotbalová akce pod záštitou FIFA, a to mistrovství světa ve fotbale žen, které se hraje od 20. července do 20. srpna. Většinu zápasů nabídnou stanice Nova Sport 1 a 2 – všechny zápasy pak budou živě, nebo ze záznamu na Voyo.

Tím ale unikátní sportovní nabídka zdaleka nekončí. Šipkové World Matchplay, největší turnaj od prosincového mistrovství světa, je na programu Nova Sport 2 a Voyo od 15. do 23. července. Nova Sport a Voyo nabídne také přímý přenos kvalifikačního závodu týmů v parkurovém skákání na Olympijské hry v Paříži 28. července z pražské Chuchle. Dále také tenisové turnaje série ATP 250, nebo závody mistrovství světa superbiků WorldSBK, včetně českých závodů v Mostě 28. – 30. července. O tom, že se dá hokej hrát i v parných letních měsících, se diváci přesvědčí 19. srpna v Litvínově, kde se odehraje exhibiční Zápas legend (Nova Sport 1 a Voyo).

V srpnu se opět začnou rozbíhat fotbalové soutěže. V pátek 11. srpna startuje španělská LaLiga, o týden později je na programu 1. kolo německé Bundesligy a italské Serie A. Prvním velkým evropským zápasem bude Superpohár UEFA, který se letos odehraje v Řecku a svede proti sobě vítěze Ligy mistrů a vítěze Evropské ligy – přímý přenos nabídne 16. srpna Nova Sport 3. O týden později Nova Sport 3 a 4 odvysílá závěrečná předkola Ligy mistrů a poslední prázdninový den se losem rozhodne o složení základních skupin dalšího ročníku Ligy mistrů UEFA (Nova Sport 3).


PR Press TV Nova, 1. 6. 2023


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.06.2023 • Show Jana Krause – 7. 6. 2023
31.05.2023 • Premiérová zábava na Minimaxu: Se sněžným klukem v neviditelném městě - dobrodružný dárek ke Dni dětí
27.05.2023 • Sama doma slaví jubileum. Poprvé se divákům pořad představil před pětadvaceti lety
27.05.2023 • Show Jana Krause – 31. 5. 2023
23.05.2023 • Formule1 se řítí na Spektrum Home. Diváci se mohou těšit na tři velké ceny
22.05.2023 • Show Jana Krause – 24. 5. 2023

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist