Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 23.04.2024 - 19:52:05   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Třetí muž juniorského MS rally, Martin Prokop, hostem O čem se mluví na SPORT 5

  Autor: PR Press SPORT 5 , e-mail: info@sport5.cz Přidané: 06.11.2008


Původní diskusní pořad televize SPORT 5, O čem se mluví, je věnován zajímavým osobnostem a atraktivním tématům z motoristického sportu, resp. automobilismu obecně. Ve čtvrtek 13. listopadu usedne do horkého křesla hosta v televizním studiu soutěžní jezdec Martin Prokop, účastník juniorského mistrovství světa v rally (JWRC) a světového šampionátu produkčních vozů (PWRC).


V pořadu O čem se mluví, který SPORT 5 odvysílá 13. listopadu od 18:10 hodin, se spolu s Martinem Prokopem ohlédneme za jeho letošní sezónou, v níž dosáhl tří vítězství a třetího místa v konečném hodnocení juniorského mistrovství světa a dalšího vítězství ve světovém šampionátu produkčních vozů. Martin Prokop nás také seznámí s fungováním a se zázemím svého týmu a poodhalí plány pro příští sezónu, které zahrnují další účast v JWRC i PWRC.

V programu SPORT 5 v týdnu od 10. do 16. listopadu nechybí ani další pravidelné magazíny. V úterý 11. listopadu od 18:10 první česká satelitní a kabelová televize zaměřená výhradně na motorismus vysílá pořad Motorvision. V něm si představíme ryze sportovní vůz Lamborghini Gallardo LP 560, porovnáme německé konkurenty Mercedes SLK 35 a BMW Z4 Roadster a svezeme se na vlně v Německu nejprodávanějších kabrioletů, jíž vede Mitsubishi Colt CZC. Ve čtvrtek 13. listopadu v programu SPORT 5 kromě O čem se mluví figuruje také magazín AutoMag (od 19:40 hodin). V pátek 14. listopadu pak sledujte od 18:25 magazín MotorTip. V něm se ohlédneme za šestihodinovým Epilogem, který na Masarykově okruhu v Brně uzavřel letošní sezónu MMČR v závodech automobilů na okruzích, stejně jako za předchozí Podzimní cenou Brna. Připravena je rovněž reportáž z posledního podniku sprintrally ve Vsetíně.

Kromě pravidelných magazínů přinese SPORT 5 ve 46. kalendářním týdnu také reportáže z 62. IAA – Mezinárodního veletrhu užitkových vozidel v Hannoveru (v pondělí 10. listopadu od 14:30 a 15:25 hodin) a z 6. Intermota – Mezinárodního veletrhu motocyklů v Kolíně (v úterý 11. listopadu od 15:40 hodin.

Příznivci závodů formulí si přijdou na své v neděli 16. listopadu od 14:00 hodin, kdy SPORT 5 vysílá záznam druhého závodu A1GP z čínského okruhu v Chengdu.

Nedělní večer pak bude jako vždy patřit závodům NASCAR Sprint Cup Series. Naladit na americké závodění se můžete již ve 20:55 sestřihem nejzajímavějších momentů z 35. závodu na oválu ve Phoenixu. A „nascarový“ speciál bude pokračovat od 21:55 hodin přímým přenosem posledního závodu sezóny z Miami. Ve zmíněných dvou závodech se Carl Edwards a Greg Biffle pokusí svrhnout nadvládu Jimmieho Johnsona nad seriálem a vylepšit tak svou pozici v šampionátu.


Kódovaný program SPORT 5 je distribuován na novém transponderu satelitu ASTRA 1E, na orbitální pozici 23,5 st. vých., frq. 11,876 H, SR 27500, FEC ¾ a přístup k němu je možný přes karty Trade and Technology v České republice a Sky Link na Slovensku. SPORT 5 je také přístupný abonentům UPC na kabelových sítích v ČR, v sítích Moravianet operátora SELF servis Brno, dále v sítích operátorů MATTES AD ve Frýdku-Místku, HDD Praha, Kabel servis Praha, J.Ouda v Klášterci nad Ohří, PODA Ostrava, STARNET České Budějovice a Planet A Praha.


PR Press SPORT 5, Zuzana Havelková, BPA sport marketing a.s.

Foto: Martin Prokop, Citroën C2 S1600, autor: MartinProkop.com


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.11.2008 • Nové relácie na Musiq1 [ 7 ]
04.11.2008 • SLAVIA PRAHA vs. ASTON VILLA na stanici NOVA Sport
03.11.2008 • Listopadová fotbalová nabídka na Nova sport [ 1 ]
02.11.2008 • Prožijte americké volby na RFI
02.11.2008 • FRANCE 24: 12 hodin živého vysílání nonstop podle amerického času
02.11.2008 • Americké volby na TV5MONDE: mimořádná mobilizace a neobyčejné vysílání

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist