Královská disciplína motorsportu se od příštího roku vrací na obrazovky Skupiny Nova
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 03.10.2023
Královská disciplína motorsportu se od příštího roku vrací na obrazovky Skupiny Nova. Nejrychlejší monoposty planety, odvážní piloti, půvabné hostesky, riskantní souboje a nevraživost ve startovním poli – taková je Formule 1, která se celosvětově řadí mezi nejsledovanější sportovní přenosy. Od nadcházející sezony bude k vidění na Nova Sport.


Skupina Nova získala exkluzivní vysílací práva na Formuli 1. Fanoušci benzínu se mohou těšit na další tahák, který od roku 2024 přibude k závodům MotoGP, mistrovství světa superbiků nebo sérii NASCAR, které už Nova Sport svým divákům v Česku a na Slovensku nabízí.

"Akvizice práv na F1 podtrhuje naši snahu přinášet ty nejlepší sportovní zážitky a exkluzivní obsah nejvyšší kvality našim divákům. K Lize mistrů, Bundeslize, LaLize a NHL přibývá další významná globální sportovní značka, která v posledních letech stále roste na popularitě," uvedl šéf sportu TV Nova Dušan Mendel.


Jiří Štádler, tn.cz, 2. 10. 2023

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/30479/kralovska-disciplina-motorsportu-se-od-pristiho-roku-vraci-na-obrazovky-skupiny-nova/