Camp Rock mánie přichází na Jetix!
Autor: PR Press Jetix , e-mail: info@jetix.cz Přidané: 15.11.2008

Celosvětový Disney fenomén se dostává k českým a slovenským dětem. Camp Rock (Rocktábor), filmová senzace tohoto roku z dílny Disney, přichází tento měsíc na Jetix v ČR a SR.


Film, který již shlédlo 77 miliónů lidí na celém světě, bude premiérově uveden na TV Jetix v sobotu 15. listopadu v 17.30 hod. s reprízou 16.listopadu v 9.30 hod. Pravidelně se bude vracet na televizní obrazovky během listopadu a prosince.


U příležitosti uvedení tohoto Disney trháku Jetix uspořádal tento týden v kinech Palace Cinemas v Čechách a na Slovensku exkluzivní promítání, kam pozval výherce soutěže Camp Rock organizované na webových stránkách www.jetix.cz a www.jetix.sk. Ti měli šanci vidět film jako první a poslední v kinech, protože je u nás film určen pouze pro televizní obrazovky.

Právě webové stránky Jetix jsou jedinečné tím, že přináší ty nejrozsáhlejší a nejnovější informace fanouškům Camp Rock (Rocktábora). Jetix v nejbližších dnech spustí plně lokalizovanou, interaktivní “gigastránku” pro fanoušky Camp Rocku (Rocktábora) a Hanny Montany, kde bude možné najít veškeré novinky, stáhnout si tapety a hry a v neposlední řadě se zúčastnit nové soutěže o exkluzivní a originální výhry.

Camp Rock (Rocktábor), kde zazářili Jonas Brothers (Joe, Kevin a Nick) - majitelé platinové desky, je příběh dívky jménem Mitchie, která touží strávit léto na prestižním rockovém táboře, aby si splnila svůj sen stát se zpěvačkou. Po příjezdu do tábora Mitchie pozná jaká zde mezi účastníky panuje rivalita jak při výuce, tak i v zalíbení se Shane Grayovi — teenagerovské hvězdě popu a letošní hvězdě učitelského sboru na táboře.

Shane, který hledá inspiraci pro svou novou desku, zaslechne Mitchie zpívat, ale nezahlédne její tvář. Ten jedinečný hlas ho pronásleduje, avšak dívku, které hlas patří nalezne až ve chvíli, kdy ona sama přemůže strach a představí se ve světle reflektorů.


O Jetix Europe:

• Jetix Europe je přední dětskou zábavní společností nabízející lokalizované televizní kanály a programy, distribuci a spotřebitelské produkty v Evropě a v oblasti Středního Východu
• Jetix Europe je 14 Jetix televizních kanálů přinášejících jedinečnou kombinaci akce,dobrodružství a skvělého humoru pro děti ve věku od 6-14, v 58 zemích a v 19 jazycích do více než 50 milionů domácností. Dále společnost uvedla na italský trh GXT, placený TV kanál pro chlapce v teenagerském věku.
• Jetix Europe je součástí Jetix celosvětové aliance uvedené na trh Jetix Europe a The Walt Disney Company (ABC Cable Networks Group a Jetix Latin America) v roce 2004.
• Díky této alianci Jetix dosahuje přes 289 milionů* televizních domácností v 80 zemích a je vysílán v 25
Jazycích na celém světě.

*díky tv kanálům a brandovaných blokům


Lada Dobrkovská, zástupce TV Jetix pro ČR a SR

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3053/camp-rock-manie-prichazi-na-jetix/