Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 15:33:01   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

TV Barrandov sází na Saudka, Bubílkovou a české filmy.

  Autor: PR Press TV Barrandov , e-mail: info@barrandov.tv Přidané: 27.11.2008


Nová česká digitální Televize Barrandov, která začne vysílat 11. ledna 2009, odhalila programové schéma. Základ programové nabídky tvoří vlastní tvorba – od talk show fotografa Jana Saudka, přes sitcom Ivana Mládka „Cyranův ostrov“ a soudní show „Suďte je“ až po one-woman-show Zuzany Bubílkové. Slovenská moderátorka se tak vrací na televizní obrazovky s „Politickou Bubu Show“, která má být tentokrát konečně bez cenzury.


Televize začala natáčet seriál z policejního prostředí „Profesionálové“, který momentálně na Slovensku uvádí TV JOJ. Českou verzi by měli diváci vidět od 13. ledna 2009 každé úterý večer. Do vlastní tvorby patří rovněž zábavné pořady – alternativní skečová série „Koko TV“ s protagonisty stand-up cyklu Na stojáka nebo show „Silvestry na Barrandově“, slibující tradiční sobotní televizní zábavu. Nejrozsáhlejší vlastní tvorbu představuje zpravodajský pořad „90 minut“, vysílaný každý pracovní den podvečer. Moderátoři v živém vysílání budou komentovat témata, o kterých právě mluví česká společnost. Jiná než u ostatních televizí bude i předpověď počasí, kterou TV Barrandov bude vysílat několikrát denně pod názvem „Jak bude“. Průvodcem počasí nebude žádná modelka, ale „moderátor, kterému může každý věřit“.

V obsáhlé nabídce Televize Barrandov, jež bude zpočátku vysílat od 6:30 do 01:00 hodin denně, figurují také „české filmové pátky“, představující to nejlepší z domácí kinematografie. V prvních týdnech TV Barrandov nasazuje klasické snímky: „Všichni dobří rodáci“ Vojtěcha Jasného, Formanovy „Lásky jedné plavovlásky“ nebo Krejčíkovu komedii „Svatba jako řemen“. TV Barrandov každý den navíc nabídne dokumenty v cyklu „fakta, mýty a skutečnosti“. V lednu poběží například epizody seriálu „Hitlerovy ženy“ o úloze žen v životě nacistického vůdce, dále britsko – americký seriál „Přežít“ o krajních zkušenostech na hranici lidských možností nebo napínavá série o cestování časem nazvaná „Prehistorický park“.

Pro děti TV Barrandov chystá animované seriály „Mašinka Tomáš“ nebo „Požárník Sam“, dospělé by měl oslovit například netradiční gastronomický seriál „Gurmáni na cestách“ a především „nejlepší kriminálky“ – francouzský seriál „Nevyjasněná úmrtí“ podle skutečné události nebo detektivní nizozemská série „Zmizeli beze stopy“ o pohřešovaných, kteří můžou být stále naživu.


TV Barrandov na základě poskytnuté licence zaměří pozornost rovněž na studenty a nezávislé filmaře prostřednictvím pořadu „Profil(m)“, který bude mapovat současnou amatérskou, studentskou a nezávislou filmovou tvorbu; a soutěže „Ukaž se“, v němž dostanou prostor vtipná videa diváků a sekvence z You Tube.

Do nabídky TV Barrandov je připraveno více než 500 filmů celosvětové produkce, ve kterých nescházejí hvězdné kinofilmy s držiteli Oscarů a ikonami stříbrného plátna jako jsou John Travolta, Al Pacino, Salma Hayek, Morgan Freeman, Bruce Willis, Kevin Spacey, Johny Deep, Vanessa Paradise, Diane Keaton, Collin Farrell, Ewan McGregor, Queen Latifah a Gerard Depardieu.

Televize Barrandov se na obrazovkách rozsvítí v neděli 11. ledna 2009 v 11:01 hodin dopoledne. Program prvního vysílacího dne zůstává tajný, jisté však je, že znělky nové české digitální televize doprovodí hudba Jana P. Muchowa, dvojnásobného držitele Českého lva.

Signál TV Barrandov bude dostupný přes set top box (Multiplex 2), kabel (kabeloví operátoři včetně UPC - analog i digitál), satelit (nabídky Skylink, Gital, UPC Direct) a IPTV (Telefónica O2 TV). Vybrané pořady budou přístupné na novém webu TV Barrandov www.barrandov.tv


Janis Sidovský, ředitel marketingu a PR, Petr Stráník, PR manager, 27. 11. 2008


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 5   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
27.11.2008 • FIA GT3 v Dubaji s českou účastí živě na SPORT 5
25.11.2008 • Film+ odstartuje o Vánocích českou filmovou vlnu
23.11.2008 • Prosincová fotbalová nadílka na Nova sport
21.11.2008 • Thor 0,8° západně: „BBC HD” ve Skandinávii od 3. prosince [ 9 ]
21.11.2008 • NHL na NOVA Sport v prosinci 2008 [ 6 ]
19.11.2008 • Historické sestřihy 24h Nürburgringu 1999 - 2004 ve vysílání SPORT 5

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Nabídka 

04.12.2008 14:50 • neregistrovaný
programů je veliká ale kvalita obrazu nehorázná.Kdy už konečně někdo nabídne kvalitu a ne plno nekvalitních programů.Co takhle nabídka paket programů v HDTV,to nikoho nenapadne!,to jsou placené služby?
 
 
  upd direct 

01.12.2008 10:09 • neregistrovaný
Neviete nahodou či bude TV BARRANDOV v ponuke na UPC Direct ,lebo už davno sa tam nič nedeje a žiadny novy program, čaute
 
 
  @redakce: Nevite,kdy TV Barrandov spusti testovaci 

30.11.2008 20:57 • neregistrovaný
@redakce: Nevite,kdy TV Barrandov spusti testovaci monoskop v CS linku?A uz se vi na ktere frekvenci??
Diky za info!
Honza
 
 
  Když si to cigi nelegálně přetáhne, tak ano, jinak 

28.11.2008 20:59 • neregistrovaný
Když si to cigi nelegálně přetáhne, tak ano, jinak zatím povolení nemají - info přímo od zdroje. Primu prý šíří taky nelegálně.
 
 
  nevie niekto ci to pojde aj na digi 

28.11.2008 17:35 • neregistrovaný
nevie niekto ci to pojde aj na digi
 
 
Celkový počet komentářů: 5 / zobrazují se: 1 ... 5

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist