TV Barrandov zveřejnila program na úvodní den a na první týden vysílání
Autor: Redakce satCentrum , e-mail: redakce@satcentrum.com Přidané: 04.12.2008
Nová česká komerční stanice TV Barrandov dnes odpoledne rozesílala médiím program na svůj první vysílací den - neděli 11. 1. 2009 a také na první celý (3. kalendářní) týden - 12. - 18. 1. 2009. Tyto týdenní programové přehledy včetně podrobného popisu - synopse, najdete na obvyklém místě na našem webu v sekci TV download.


Jaký bude program prvního vysílacího dne - 11. 1. 2009?


11:01 ROZSVÍTÍ SE VÁM

Buďte s námi v prvních hodinách vysílání zbrusu nové televize! Ukážeme vám, jak se stavěl náš Palác zábavy. Provedeme vás televizním zázemím, poodhalíme to nejzajímavější z jejího zákulisí, s námi se dostanete na místa, která běžně nenavštívíte, představíme nové tváře televizní obrazovky tak, jak už je nikdy poté neuvidíte. Vychutnáte si exkluzivní předpremiéry nových pořadů vlastní tvorby. Strávíte den s hvězdami TV Barrandov. O nové televizi se dozvíte vše, na co jste se třeba i báli zeptat. Dnem plným očekávání a hvězd vás provedou Zuzana Bubílková a Miloš Knor


20:15 KARNEVAL NA BARRANDOVĚ

Baví nás bavit!

Buďte s námi svědky historické chvíle, kdy se na hvězdném nebi rozsvítí zbrusu nová hvězda: TV BARRANDOV. Užijte si s námi galavečer plný hvězd. Nejlepší zpěváci, nejupřímnější gratulanti a největší osobnosti TV Barrandov ve velkolepé show, která navždy přepíše dějiny "českého Hollywoodu". Večerem provázejí Zuzana Bubílková a Miloš Knor.


21:35 České milování

O lásce zprostředkované

Dokumentární cyklus o lásce a vášni v partnerských a mezilidských vztazích. Režie M. Pázman


22:05 Talkshow Jana Saudka

Velmi otevřené rozhovory jedné z nejkontroverznějších postav českého kulturního nebe s jinak uzavřenými hosty.


22:50 Svatba jako řemen , -ST- ČB

Jedna z nejúspěšnějších "trezorových" komedií konce 60-tých let. Příběh z malého města, který se odehraje v rozmezí necelých 24 hodin. Pod vlivem alkoholu se tři smutní hrdinové dostanou do podezření, že znásilnili mladou prodavačku. Domněle znásilněná dívka odvolává své obvinění, učiněné tak trochu z nerozumu, tak trochu ze msty a koneckonců i z vypočítavosti. Obviněný mladík se může konečně oženit a může začít svatba jako řemen.

Iva Janžurová, Jiří Hrzán, Vladimír Pucholt a jejich nesmrtelné hlášky v české komedii (1967). Dále hrají P. Landovský, P. Vostrčil, S. Zázvorková, J. Hlinomaz, F. Filipovský a další. Režie J. Krejčík (93 min)



TV Barrandov bude vysílat v multiplexu č.2 v pozemní digitální televizi (DVB-T) v kabelových sítích (kabeloví operátoři včetně UPC - analog i digitál - DVB-C), na satelitu (nabídka platforem Skylink, Gital, UPC Direct) a v IPTV (Telefónica O2 TV). Vybrané pořady budou přístupné i na novém webu TV Barrandov www.barrandov.tv.

TV Barrandov už začala testovat na satelitu Astra 1G na pozici 19,2 st. východně v platformě UPC Direct. Naladíme ji na tp. 12,382 H, SR 27500, FEC 3/4, PIDy 0551/0561, test (barevné pruhy) je kódován v systému CryptoWorks a Nagravision 3.

Jako distribuční zdroj signálu bude sloužit platforma Skylink na Astře 1E na pozici 23,5 st. vých., frq.11,797 H, SR 27500, FEC 3/4. Zde se signál objeví během několika dní, vysílání bude kódované v systému CryptoWorks, a dostupné na přístupové karty Skylink, TT Karty a diGITALlink karty registrované na abonenty v ČR.


Redakce satCentrum, Václav Hrubec, 4. 12. 2008

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3080/tv-barrandov-zverejnila-program-na-uvodni-den-a-na-prvni-tyden-vysilani/