Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 23.04.2024 - 16:08:05   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Sestřihy závodů MotoGP 2002 ve vysílání SPORT 5

  Autor: PR Press SPORT 5 , e-mail: info@sport5.cz Přidané: 23.12.2008


Netušená technologická bitva se odehraje v MotoGP: nové, exotické čtyřtakty budou po pětadvacetiletém období dominance dvoutaktů bojovat o titul, psala v roce 2002 motoristická média. Díky satelitní a kabelové televizi SPORT 5 si můžete atraktivní sezónu 2002 připomenout i vy. SPORT 5 totiž počínaje 29. prosincem 2008 pravidelně vysílá sestřihy závodů MotoGP sezóny 2002.


Fanoušci MotoGP se na začátek sezóny 2002 těšili jako na velký motoristický svátek. Čtyřtakty o objemu motoru 990 ccm se totiž staly královskou třídou MotoGP a mohly se postavit proti dvoutaktům o objemu motoru 500 ccm. Honda, Yamaha, Suzuki a Aprilia obratem potvrdily, že se na startovním roštu kromě jejich dvoutaktů objeví i čtyřtakty. Kawasaki a Ducati se zkraje sezóny věnovaly vývoji a zúčastnily se až pozdějších závodů. Ačkoli ve startovním poli stále převládaly dvoutakty, všichni přední výrobci vyčlenili své nejlepší jezdce pro nové čtyřtakty.

MotoGP 2002 suverénně opanovala italská hvězda Valentino Rossi. Tehdy již trojnásobný mistr světa motocyklů nejsilnější kubatury vstoupil do své druhé sezóny s Hondou a své soupeře v ní téměř nepustil ke slovu. Jedenáct závodů ze šestnácti vyhrál a čtyřnásobným mistrem světa se stal s náskokem neuvěřitelných 140 bodů před druhým Maxem Biaggim. Nejen Rossiho one-man-show sledujte na SPORT 5 každý večer od 29. prosince 2008. V prvním týdnu kalendářního roku 2009 SPORT 5 odvysílá záznamy šesti závodů MotoGP 2002 ze Suzuky, jihoafrické Phakisy, Jerezu, Le Mans, Mugella a Barcelony.

Prvním hostem diskuzního pořadu O čem se mluví bude v novém roce 2009 automobilový závodník Jan Charouz. V letošní sezóně se tento mladý, talentovaný jezdec zúčastnil legendárního závodu 24 hodin Le Mans, v němž spolu s týmovými kolegy obsadil deváté místo. Druhým a třetím místem ze závodů v Silverstonu, resp. Barceloně zazářil ve třídě LMP1 šampionátu Le Mans Series, kde pravidelně patřil k nejrychlejším pilotům vozů s benzinovými motory. O zkušenostech ze světových závodních okruhů bude Jan Charouz hovořit v pořadu O čem se mluví na SPORT 5 1. ledna 2009 od 18:20 hodin.

V prvním lednovém týdnu SPORT 5 odvysílá i pravidelné magazíny: v pondělí 29. prosince v 17:05 hodin to bude VW Magazín věnující se Rally Dakar, v úterý 30. prosince od 18:20 hodin pak magazín Motorvision, který mimo jiné detailně představí exkluzivní vůz Aston 1, porovná sportovní Porsche Turbo a Lamborghini Gallardo a ohlédne se za stoletou historií závodu Paříž – Peking. V pátek 2. ledna 2009 SPORT 5 zrekapituluje další část nedávné historie německých závodních sérií sezóny 2008.


Kódovaný program SPORT 5 je distribuován na novém transponderu satelitu ASTRA 1E, na orbitální pozici 23,5 st. vých., frq. 11,876 H, SR 27500, FEC 3/4 a přístup k němu umožňují karty Trade and Technology (CS Link v České republice a Sky Link na Slovensku) a karty Gital.

SPORT 5 je zařazen do nabídky Sport O2 TV.

SPORT 5 je přístupný také klientům UPC ČR sítě – digitální TV a dále v kabelových sítích BKS Capital Partners Praha, HDD Praha, Kabel servis Praha, Planet A Praha, WMS s.r.o. Most, SELF servis Brno, Smart Comp Brno, STARNET České Budějovice, J.Ouda Klášterec nad Ohří, PODA Ostrava, MATTES AD Frýdek-Místek, Kabel Ostrov, s.r.o. Ostrov, Mame Moravské Budějovice, TRI R, a.s. Bratislava a SWAN, a.s. Bratislava.


PR Press SPORT 5, Zuzana Havelková, BPA sport marketing a.s.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.12.2008 • Filmové menu na Boží hod vánoční [ 1 ]
24.12.2008 • Štědrovečerní filmové menu; klasická Popelka i netradiční kutil Tim
23.12.2008 • Šťastné a veselé Vánoce vám přeje redakce! [ 3 ]
23.12.2008 • Předvánoční filmové menu; večer plný romantických komedií
22.12.2008 • Pondělní filmový tip
21.12.2008 • Filmové menu na neděli; Harry Potter a Fénixův řád

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist