Předvánoční filmové menu; večer plný romantických komedií
Autor: Michal Režnar , e-mail: MichalReznar@seznam.cz Přidané: 23.12.2008

Předvánoční filmové menu musí být něčím zvláštní a zároveň pěkné. Ústředním tématem tohoto večera budiž láska ve třech různých zpracováních. Vše začne šíleným pokusem o seznámení a skončí neuvěřitelnou vztahovou propletenicí…


Jack Taylor šéfuje velkému americkému nakladatelství, Lisa Taylorová je jeho krásná dcera, Tom Stansfield jeden z jeho řadových zaměstnanců. Lisa poprosí Toma, aby večer hlídal dům jejího otce, jelikož večer se chystá na večírek a otec odjíždí pryč. Tom ze zamilovanosti vše chápe jako pozvánku na rande a myslí si, že na party vyráží s Lisou. Místo rande s Lisou je postaven před nesnadný úkol, a to hlídat oblíbeného šéfova domácího mazlíčka – sovu, a dohlédnout na dům. Úkol mu však komplikují neustálé návštěvy včetně Lisina staršího bratra, který je na útěku před místními drogovými dealery... Během nepřítomnosti šéfa i jeho dcery se z domu stávají trosky! Americká romantická komedie pro celou rodinu (2003).

ŠÍLENÝ RANDE začíná v 19:35 na programu Filmbox Extra


Britsko-americká romantická komedie (2003) ve stylu filmů Čtyři svatby a jeden pohřeb, Notting Hill či Deník Bridget Jonesové, nás zavede do současného předvánočního Londýna, kde se odehrává příběh skládající se z mnoha nádherných milostných historek – někdy romantických, někdy smutných, někdy pošetilých…

Romantická LÁSKA NEBESKÁ od 21:05 na Primě


Dudee (Christina Ricciová) není typicky sladká šestnáctiletá holka, ale spíš nevázaná tulačka, která toho o životě ví více, než se sluší. Krade ze hřbitovů urny s popelem, bydlí u svého nevlastního homosexuálního bratra Billa (Martin Donovan) a spí s každým chlápkem, kterého potká. A aby se nenudila, spolu s Billem ukradnou 10 000 dolarů, vydají se za zábavou do Los Angeles a přitom se ohromně baví svými pronásledovateli.

VŠICHNI MOJI MUŽI se u vás zastaví od 23:35 na HBO 2


pro satCentrum: Michal Režnar


Líbí se vám naše filmové tipy nebo máte nápad k jejich vylepšení? Dejte nám vědět v diskusi pod článkem! A již zítra na tomto místě najdete další filmové tipy pro slavnostní štědrovečerní náladu.


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3109/predvanocni-filmove-menu-vecer-plny-romantickych-komedii/