Filmové menu na Boží hod vánoční
Autor: Michal Režnar , e-mail: MichalReznar@seznam.cz Přidané: 25.12.2008
I dnešní vánoční večer můžete strávit s pěknými filmy. Vybrali jsme pro vás, jako vždy, to nejlepší z dnešního večera, vše samozřejmě s návazností na sebe. Jakmile skončí jeden film, stačí pouze přepnout kanál a za okamžik začíná další část vašeho večerního menu. Už skončily časy, kdy si musíte lámat hlavu s tím, jaký film si večer vybrat.


Naivní a dobrosrdečná čarodějka Nicole Kidman je pevně odhodlána od základu změnit svůj život. Chce se vzdát svých nadpřirozených schopností a žít jako každý obyčejný smrtelník. Jenže shodou okolností narazí na šarmantního herce Willa Ferrella a její plány se nečekaně zamotají... Americká romantická komedie (2005).

MOJE KRÁSNÁ ČARODĚJKA začne kouzlit přesně od 20:00 na tv Nova


Abbie, zklamaná svými předchozími známostmi, se zaplete se svým homosexuálním přítelem. A jelikož její biologické hodiny tikají, nezbývá jí než udělat příští správnou věc. Americké komediální drama (2000) s Madonnou v hlavní roli.

PŘÍŠTÍ SPRÁVNÁ VĚC se bude konat ve 22:10 na kanálu Film+


Tommy Vinson (Burt Reynolds) se vzdal hazardního hraní varianty pokeru Texas Hold'em před 30lety. Tenkrát nebyl se svou rodinou, když ho potřebovala, proto manželce slíbil, že už nikdy nebude hrát. Tommy se snaží být spokojený se svou prací, ale při sledování turnaje pokeru v televizi zahlédne Alexe Stilmana (Bret Harrison), který mu připomíná sebe, když byl mladší. Americké drama (2008).

Zjistěte, jak vypadá GAMBLER ve 23:55 na kanálu Film+


pro satCentrum: Michal Režnar


Líbí se vám naše filmové tipy nebo máte nápad k jejich vylepšení? Dejte nám vědět v diskusi pod článkem! A již zítra na tomto místě najdete další filmové tipy pro sváteční pohodu.




 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3112/filmove-menu-na-bozi-hod-vanocni/