Novou televizi Barrandov otevřou nejslavnější osobnosti Česka
Autor: PR Press TV Barrandov , e-mail: info@barrandov.tv Přidané: 02.01.2009
Nová televize Barrandov začne vysílat v neděli 11. ledna 2009 v 11:01 hodin. Start digitálního vysílání otevře pořad „Rozsvítí se vám“, ve kterém se v průběhu dne představí všechny programy i tváře barrandovské obrazovky. Úspěch nové televizi popřejí nejslavnější osobnosti České republiky – od držitele Oscara Miloše Formana přes Miss World Táťánu Kuchařovou, herce Jiřího Bartošku a režiséra Jiřího Menzela až po olympioniky Kateřinu Neumannovou, Davida Kosteleckého nebo Aleše Valentu.


Zdravice osobností se na obrazovce TV Barrandov budou objevovat celý den.

Pořad „Rozsvítí se Vám“ uvedou Zuzana Bubílková a její nový partner Miloš Knor, známý z pořadu „Na stojáka“.

Celodenní maraton prvního vysílání vyvrcholí show „Karneval na Barrandově“, ve kterém v přímém přenosu vystoupí špičky českého a slovenského šoubyznysu.

Rozsvícení nové televize bude také mimořádnou společenskou událostí, vedení TV Barrandov chystá VIP cocktail a after show party pro 600 lidí, nad nimiž se budou vznášet akrobaté a provazochodci.

Ve stejný den, 11. ledna 2009, vysvitne na nebi hvězda se jménem TV Barrandov. Televize už obdržela od Mezinárodního registru oprávnění pojmenovat jednu z hvězd v souhvězdí Orion svým jménem. Souhvězdí, které symbolizuje odvahu, sebevědomí a krásu, je v českých podmínkách viditelné právě v lednu.


PR Press TV Barrandov, Janis Sidovský


Doplnění redakce satCentrum:

Novou plnoformátovou digitální televizi Barrandov budete moci od jejího startu 11.1. 2009 naladit čtyřmi způsoby - přes satelit, v DVB-T, v kabelelové televizi a IPTV.

Satelit:
Abonenti aktivních přístupových karet Skylink a TT Karet - při startu české i slovenské, diGITALlink, UPC Direct.
Distribuce na satelitu Astra 1E, 23,5 st. vých., tp. Skylink 11,797 H, SR 27500, FEC 3/4, kód CryptoWorks a na satelitu Astra 1KR, 19,2 st. vých., tp. UPC 12,382 H, SR 27500, FEC 3/4, kód CryptoWorks a Nagravision 3.

DVB-T:
Diváci mající příjem terestrické digitální televize Multiplexu 2 - Českých radiokomunikací

Kabel:
Abonenti kabelové televize v sítích UPC, FCA TV, Nej TV, Moravianet, MMDS Sprey TV, Moravia TV, KK Cable, Elsat, TV Třinec a dalších kabelových operátorů.

IPTV:
Telefónica O2TV a MATTES AD - 802.TV

Úplné týdenní programové přehledy TV Barrandov si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV download.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3129/novou-televizi-barrandov-otevrou-nejslavnejsi-osobnosti-ceska/