Koncert pro Baracka Obamu WE ARE ONE budou moci shlédnout všichni zákazníci kabelové a satelitní televize UPC
Autor: PR Press UPC ČR , e-mail: info@upc.cz Přidané: 16.01.2009

Slavnostní koncert WE ARE ONE u příležitosti uvedení Baracka Obamy do funkce prezidenta USA bude volně zpřístupněn ve vysílání televizní stanice HBO a současně uvolněn pro UPC Express.



Praha 16.1. 2009.> UPC Česká republika, vedoucí domácí provozovatel kabelové a provozovatel satelitní televize, oznamuje, že ve spolupráci s televizními stanicemi UPC Express a HBO zpřístupní všem divákům své kabelové a satelitní televize koncert WE ARE ONE.

Dvouhodinový koncert, pořádaný u příležitosti inaugurace nově zvoleného amerického prezidenta Baracka Obamy. proběhne v neděli 18. 1. 2009 od 20.30 hodin v Lincolnově památníku, Washington, USA a mimo jiné na něm vystoupí Bono, Sheryl Crow, Herbie Hancock, Bruce Springsteen, Steve Wonder, Queen Latifahová, Beyonce, Jamie Foxx, Denzel Washington, Jack Black, Tom Hanks a další.

UPC nabídne koncert ve vysílání televizní stanice HBO, kterou při této příležitosti otevře všem zákazníkům digitální kabelové televize UPC a digitální satelitní televize UPC Direct bez ohledu na to, zda si ji předplácejí či ne. HBO současně uvolní přenos koncertu pro televizní stanici UPC Express, která je přístupná všem zákazníkům digitální a analogové televize UPC.


František Malina, tiskový mluvčí a ředitel PR


O UPC

UPC Česká republika, a.s. je největším českým poskytovatelem televizních služeb a vysokorychlostního internetu. Její kabelové sítě jsou v dosahu 1 298 000 domácností v 370 lokalitách ČR. Služby UPC podle údajů k 30.9.2008 aktivně využívá 1090 700 zákazníků. Z toho si televizní služby předplácí celkem 675 500 domácností, vysokorychlostní internet 295 000 zákazníků a telefonní služby přes 119 800 zákazníků. UPC je dceřinou společností Liberty Global, Inc. (NASDAQ: LBTYA, LBTYB), divize UPC Broadband. Vizí společnosti je zpřístupnit úžasný, někdy však komplikovaný digitální svět každému. UPC zaměstnává v Evropě na 15 000 pracovníků usilujících o to, aby vnášeli jednoduchý a osobnostní přístup do všeho, co dělají.


O Liberty Global

Liberty Global je přední mezinárodní společností provozující služby prostřednictvím kabelových sítí včetně pokročilých obrazových a hlasových služeb a přístupu k internetu, čímž zpřístupňuje svým zákazníkům svět informací, komunikace a zábavy. K 30. září 2008 provozovala Liberty Global nejmodernější širokopásmové komunikační sítě, které sloužily přibližně 16 milionům zákazníků v 15 zemích především v Evropě, Japonsku, Chile a Austrálii. Aktivity Liberty Global také zahrnují významné mediální a programové činnosti její součásti Chellomedia v Evropě.


PR Press UPC Česká republika, a. s., 16. 1. 2009

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3168/koncert-pro-baracka-obamu-we-are-one-budou-moci-shlednout-vsichni-zakaznici-kabelove-a-satelitni-televize-upc/